مورد اینجاست که این مدل vaio تولید چین هست ! آیا تفاوتی داره ؟ چرا قیمتش پایینتره ؟! محاسن و معایب این مدل چیه ؟هر دو اینها انتخاب خوبی هستند همچنین شما می تونید 1558 که باطری 9 سل رو عرضه میشه رو هم به انتخابتون اضافه کنید
مورد اینجاست که این مدل vaio تولید چین هست ! آیا تفاوتی داره ؟ چرا قیمتش پایینتره ؟! محاسن و معایب این مدل چیه ؟هر دو اینها انتخاب خوبی هستند همچنین شما می تونید 1558 که باطری 9 سل رو عرضه میشه رو هم به انتخابتون اضافه کنید
موردی نیست ، تفاوت کیفی بین وایو های چینی و امریکایی وجود نداره و هردو تحت تایید سونی هست ......
باتری های هر دو سری نیز ژاپنی هستند.
قیمت هم پایین تر هست چون هم واردات و عرضه در ایران ارزون تر در میاد و هم اینکه نیروری کار در چین ارزان تر هست. نوت بوک های چینی عموما به صورت مستقیم وارد ایران می شوند ...
حالا دوستان اگه میشه تمام محاسن و معایب مدل vaio F111FX رو بگن . یه سوال هم این که می ارزه که با تفاوت قیمت120 تومنی مدل F113 FX رو برداشت ؟!
می دونی با این کارت عملا داری 2 گیگ رم اضافه رو 120 تومن می خری؟
بله درست ، منظورم این ارزشش رو داره ؟! تفاوت دیگه ای نداره ؟می دونی با این کارت عملا داری 2 گیگ رم اضافه رو 120 تومن می خری؟
شاخص های اصلی این سری چیه ؟ ایراداتی که تا حالا مشخص شده چیه ؟! و...
سلام بچه ها این مدل به نظرتون چه طوره : vaio F11NFX
مال USA هستش ؟؟؟ الان به نظرتون حدوداً چنده ؟؟
به نظر من سری f سری خوبی هست و تا به حال مشکلی بخوصیم نداشته
اما فقط موقع خرید حتما دقت کنید
اگه میشه بیشتر توضیح بدید که به چیا دقت کنم ؟ گارانتی های اصلی و برتر کودومان ؟اما فقط موقع خرید حتما دقت کنید
راستی یه سوال گرافیک geforce 310M برابر کدوم مدل ATI هستش ؟! بازیها در چه حدی رو اجرا میکنه ؟!
الماس
امرتات
ایران رهجو
حواست باشه لپ تاپ ریفر یا پشت ویترینی بهت ندن
جعبه باید مشکی باشه
مقایسه 2 گرافیک اصلا کار درستی نیست
اما اینجوری بگم بازیهای امروزی رو با MEDIUM یا LOW راحت میتونی بازی کنی
mr pirooz جان شما متوجه نشدی مثل اینکه..منظور من دی وی دی رایتر که ایا لپتاپای که بلوری ریدر دارن میشه باهشون دی وی دی رایت کرد یا نه؟؟؟ وگرنه که بلوری رایتر اگه داشته باشه که قیمت میره 4 به بالا.. به هر حال ممنون..
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)