نه
چند سالی هست کنکور برداشته شده و ملاک پذیرش معدل کاردانی هست.
نه
چند سالی هست کنکور برداشته شده و ملاک پذیرش معدل کاردانی هست.
سلام دوستان، من ترم 6 رشته علوم کامپیوتر هستم و میخوام از پیام نور برم علمی کاربردی، نظرتون چیه؟ اگر نکته ای چیزی هست لطفا بگید![]()
ترم 6 یعنی کی درستون تموم میشه توی پیام نور؟8 ترمه؟
علمی کاربردی بسبت به پیام نور خیلی بهتره هم از نشر ارزش مدرکش و هم از نظر سطح علمیش.
اگر واحدهای زیادی دارین برای فارغ التحصیلی انصراف بدین بلاخره شما وقتتون و پولتون رو هزینه کردین.
9 یا 10 ترمه ولی خیلی از واحدهای تخصصی رو هنوز پاس نکردم! پیام نور به علت همین خودخوان بودنش خیلی مخصوصا توی این درس های تخصصی سخته.
پس به نظر شما هم علمی کاربردی بهتره؟ بعد فکر میکنید برای انتقالی از پیام نور به علمی کاربردی مشکلی نداره؟ چون من معافیت تحیصیلی هم هستم میگم نکنه بگن اول باید وضعیت سربازیت رو مشخص کنی![]()
سلام دوستان یه مورد اورژانسی ممنون میشم سریع جواب بدیدزمان ثبت نام عملی کاربردی کاردانی چه تاریخی هستش؟ایا هنوزم کنکور داره یا بدون کنکوره
Last edited by BEHZAD2007; 07-08-2014 at 10:53.
علمی کاربردی کاردانی ثبتنامش 15 مرداد به پایان رسید. و کنکور هم نداره بر اساس شرط معدل هست.
بله علمی کاربردی نسبت به پیام نور خیلی بهتره
بله باید اول وضیعت خدمت رو مشخص کنید چون اگر مثلا توی ثبت نام چیزی غیر از اینی که هستین برای خدمت رو بزنید و قبول شید ثبتنامتون نمیکنند!
فکر نکنم بشه تطبیق واحد داد چون علمی کاربردی علوم کامیپوتر نداره.
خیلی ها بودن که از پیام نور انصراف دادن اومدن علمی کاربردی!
دیپلم دارین یا کاردانی؟
دفترچه كارداني به كارشناسي اومد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان هر درسی رو معرفی به استاد میدن ؟
بعدش سقف معرفی به استاد چند واحد است ؟
من تو دانشگاه علمی کاربردی کارشناسی ثبت نام کردم.
1- میخواستم بدونم پذیرش تو این دانشگاه ها چجوریه؟ آزمون ورودی داره یا همینجوی با سوابق تحصیلی قبول میکنن؟
2- من الان دوتا تک درس دارم که باید تا 20 شهریور تو یه دانشگاهی ثبت نام کنم تا بتونم معرفی به استاد بگیرم. ثبت نام علمی کاربردی از کی شروع میشه؟ دانشگاه آزاد بدون کنکور چطور؟
Last edited by B E N Z; 11-08-2014 at 18:39.
برای کاردانی هر ترم چند واحد میدن>؟کاردانی رو تو چند ترم تمام میشه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)