تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 355 از 469 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خدا مرگم بده.................
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    شیشهه چیزیش نشد که؟
    نه بابا شیشه چیزیش نشد ولی من هم ابروم رفت هم دماغم له شد
    اخی
    گناه داشته بودم

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه بابا شیشه چیزیش نشد ولی من هم ابروم رفت هم دماغم له شد
    خوب خدا را شکر که شیشه سالم موند، خیالم راحت شد، اینو اول میگفتی که آدم هول نشه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سر یکی از کلاس های همایش بودم که داشتیم من و بقل دستیم با میز جلویی گفتمان میکردیم و کلی می خندیدیم اون روز گذشت و نوبت یه همایش دیگه شد بعد زنگ خورد من اومدم بیرون که دیدم یکی از اون دو نفری که میز جلویی ما بودن اومد نزدیک بعد دست تکون داد منم خوشحال شدم دست تکون دادم بعد رفت منم شک کردم پشتمو نگاه کردم دیدم به یکی دیگه داشت دست تکون میداد!!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم یه بار میخواستم وارد مغازه بشم در مغازه شیشه ای بود حواسم پرت شد به فروشنده ی مغازه که یه اقای جوان و جذاب بود با سر رفتم تو شیشه
    دماغم شد پر خون وسط پاساژ
    همه از مغازشون اومدن بیرون
    دیگه هیچ وقت پامو تو اون پاساژ نذاشتم
    ببخشید شما دماغتون رو عمل کردید ؟

من که یه بار به در شیشه ای خوردم چسبیدم بهش با کاردک جدام کردن اما دماغم چیزیش نشد

راستی یه نتیجه گیری اخلاقی برای خانمها : در هنگام خرید حواستون به فروشنده های جوان و جذاب پرت نشه وگرنه دماغتون صاف میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب خدا را شکر که شیشه سالم موند، خیالم راحت شد، اینو اول میگفتی که آدم هول نشه
    با این جوابم خیلی حال کردیم

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با این جوابم خیلی حال کردیم
    خوب خدا را شکر که یکیم با ما حال کرد ........

نه یعنی با جوابمون حال کرد.............

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کسی نمیدونه manhunter چی شد؟ خوب سوتی هایی میداد , در ضمن ووکمن چرا دیگه سوتی نمی ده مگه میشه ذات آدم تغییر کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از پخش شدن رو شیشه که بگذریم یه خاطره ای یادم اومد از پخش شدن رو زمین که براتون تعریف میکنم. جریان بر میگرده به 5 سال پیش که داداش که تازه کولر خریده بود و منم رفته بودم کمک... یه نفرم از نمایندگی اومده واسه نصب... جاشو که آماده کردیم داداشم و اون مرده اومدن بلندش کنن. از جاش بلند کردن ولی خیلی سنگین بود و هر دو تاشون کم آوردن به من گفتن بیا کمک کن منم نمیدونم چی به ذهنم رسید که خم بشم برم زیرش ... خلاصه من رفتم زیر کولر طوریکه کولر قشنگ رو پشتم بود و این دقیقا همزمان شد با کم آوردن اونا و کولر رو کلا ول کردن فقط از دو طرف تعادلش رو نگه داشته بودن. حالا شرایط من رو تصور کنید هر لحظه فشار بیشتر میشد طوریکه اول زانوهام خم شدن و بعد کامل نشستم و در مرحله بعد دراز کشیدم و کولر هم با اون وزنش روم بود. اون دو تا هم از فرط خنده کلا ول کرده بودن کولر رو و من دمر چسبیده بودم به زمین و صدام در نمیومد. بالاخره لطف کردن و کولر رو از روم برداشتن.... تا یه مدت کمردرد داشتم...

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی نمیدونه manhunter چی شد؟ خوب سوتی هایی میداد , در ضمن ووکمن چرا دیگه سوتی نمی ده مگه میشه ذات آدم تغییر کنه؟

اووووووووووو
    این همه راه اومدی همینو بگی؟؟؟
    جاش یه سوتی بنویس نصفه شبی بخندیم
    حوصلم سر رفت

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از پخش شدن رو شیشه که بگذریم یه خاطره ای یادم اومد از پخش شدن رو زمین که براتون تعریف میکنم. جریان بر میگرده به 5 سال پیش که داداش که تازه کولر خریده بود و منم رفته بودم کمک... یه نفرم از نمایندگی اومده واسه نصب... جاشو که آماده کردیم داداشم و اون مرده اومدن بلندش کنن. از جاش بلند کردن ولی خیلی سنگین بود و هر دو تاشون کم آوردن به من گفتن بیا کمک کن منم نمیدونم چی به ذهنم رسید که خم بشم برم زیرش ... خلاصه من رفتم زیر کولر طوریکه کولر قشنگ رو پشتم بود و این دقیقا همزمان شد با کم آوردن اونا و کولر رو کلا ول کردن فقط از دو طرف تعادلش رو نگه داشته بودن. حالا شرایط من رو تصور کنید هر لحظه فشار بیشتر میشد طوریکه اول زانوهام خم شدن و بعد کامل نشستم و در مرحله بعد دراز کشیدم و کولر هم با اون وزنش روم بود. اون دو تا هم از فرط خنده کلا ول کرده بودن کولر رو و من دمر چسبیده بودم به زمین و صدام در نمیومد. بالاخره لطف کردن و کولر رو از روم برداشتن.... تا یه مدت کمردرد داشتم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •