تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 773 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

لطفا از این مدل LG که گفتی یه سایت review خارجی معرفی کن، گوگل کردم یافت نشد!
    -متاسفانه الان گوگله ندارم و...
    -شما LG LD650 رو گوگله كنيد اين مدل جهانيش هست

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

با سلام
    اول از همه تشکر میکنم از راهنمایی هایی جناب t_tanhayam و مشاوره ایشون
    ما رفتیم یه تلویزیون Sony EX700 46" خریدیم و فردا شب تحویل میگیریم. حالا میخوام بدونم برای چک کردن سلامتی اون چه چیزایی را باید کنترل کنیم.
    -خواهش ميكنم امين جان مباركتون باشه
    -اولا كه خوب از سلامتي ظاهري پنل مطمئن شين (شكستگي-ضربه -خش .. )
    -بعد هم مطمئن شين پيكسل سوخته ندارين (چند تك رنگ (سفيد-سياه-ابي-قرمز..)رو درست كنيد توي فلش بريزين بزنيد USB و پيكسل ها رو چك كنيد
    -شماره سريال كارتن وپنل رو چك كنيد

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

-خوب قطعا اندازه بيشتر جذاب تر هست والبته نقايص تصاوير sd يكمقدار ناجور تر ديده ميشه توي اينچ هاي
    بالا..
    -در مورد R هم ميشه گفت مدليه كه براي ايران هم هست ويكمقدار از امكانات اين پنل حذف شده
    -در مقايسه با S كه براي سنگاپور هست ----T حذف شده
    -در مقايسه B ف.ي.ل.ت.ر Infinite Black PRO حذف شده و Infinite Black قرار داده شده
    یعنی نمیشه با گارانتی گرفت اما V20R نباشه؟؟؟یعنی s یا B پیدا نمیشه تو ایران؟چون توی فرومشون هم دیدم با حذف ----T و همین خصوصیتInfinit black خوب اساس عظمت این تلویزیون حذف میشه...بسیار زیاد تمایل داریم بگیریم اما سر این قضیه ----T خیلی دو به شک شدم...و واقعاً توی تصاویر با کیفیت سایز 50 لذت بخش تره...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

-در مورد ----s كه مطمئن نيستم ..بيشتر مدل هاي اروپايي ومخصوصا B اين قابليت رو دارند
    -اما در مورد ----T شما پرسيدين چه ورژن هايي توي بانه وجود داره؟ S?B?..
    دوست گلم من یک روتو بانه پیدا کردم امروز برام سوال کرد گفت فعلا vt20 تو بانه نیست البته خودش فروشنداست و مغازه داره البته فروشنده سونی وسامسونگه ولی قرار شد برام سفارش بده تا در خرید بعدیشون برام بیاره من میخوام همون مدلی رو از vt20 سفارش بدم که توش ----- داخلی داره

مثل چی بگم برام بگرده مثلا بگم vt 20 r یا vt20 s یا vt 20 b یا vt20 e...................... ؟
    Last edited by hamidrezars; 11-02-2011 at 23:59.

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام !! 1 سوال دیگه !! برای اینکه به جای ال سی دی , neo pdp بخوام بخرم چقدر باید هزینه کنم؟؟ و اگه ممکنه یه چندتا مدل هم معرفی کنید !! تقریبا 42 اینچ میخوام

6. این کاربر از hheadshoter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

tanhayam
    ظاهرا LG LD650 صفحش مات هستش و من همون صفحه براق C650 سامسونگ رو بیشتر می پسندم.
    با صفحه براق در سطح کیفیت c650 دیگه چی هست؟ لطفا هر مدل رو هم اسم ایرانیش رو بنویس هم جهانی
    ترجیح میدم خرید تکراری نکنم وگرنه اگه مدل مناسب دیگه ای پیدا نشه دوباره میرم سراغ همون c650

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

موندم امروز led sony ex-710 رادوباره بگیرم یاlcd sony ex-500را؟شما به جای من کدام را میگرفتید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من هنوز منتظرم

داره خودمونی میشه *rafael*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

من از اون صفحه ای که اولین پستمو زدم تا این صفحه تاپیک همه نظرات رو خوندم ... از زحمات آقا ابی و سایر دوستان خیلی متشکرم ... این آخرین سوالیه که قبل خرید می کنم :

لطفا یه مقایسه بکنید بین فقط led ها و قفقط lcd ها و همینطور بین همشون

LED ها:

SAMSUNG 32C6960
    LG 32LED 5600

LCD ها:

SAMSUNG 32C695
    LG LCD660
    SONY 32EX500

ببخشید که برای بار چندم دارم میپرسم ( من همیشه قبل از خرید های گنده خیلی وسواس به خرج میدم)
    برای من کیفیت تصویر و صدا و همچنین دوام بالا مهمه ... در یک کلمه بهترین بودن از تمام جهات در رنج قیمتی 1 الی 1.100
    (قابلیت هایی مثل ساپورت فرمت های مختلف از USB و ----T داخلی اگه هم داشته باشه بد نیست ولی نه به قیمت قربانی کردن کیفیت تصویر و دوام بالا)

حالا به نظر شما کدومشون؟

11. این کاربر از *rafael* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه miladpeiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید led در اندازه 37 یا 42 رو دارم با بودجه کمتر از 1.5
    و میخوام حتما
    1- فول اچ دی
    2- تیونر دیجیتال داخلی
    3- بلوتوث
    داشته باشه و نظرتون رو در مورد 42LED5600 LG هم بیان کنید
    با تشکر فراوان

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یعنی نمیشه با گارانتی گرفت اما V20R نباشه؟؟؟یعنی s یا B پیدا نمیشه تو ایران؟چون توی فرومشون هم دیدم با حذف ----T و همین خصوصیتInfinit black خوب اساس عظمت این تلویزیون حذف میشه...بسیار زیاد تمایل داریم بگیریم اما سر این قضیه ----T خیلی دو به شک شدم...و واقعاً توی تصاویر با کیفیت سایز 50 لذت بخش تره...
    ممنون
    -به هر صورت وجود اين امكانات بر روي خود پنل كار رو لذت بخش تر ميكنه
    -نه متاسفانه مدل هاي با گارانتي تا امروز وجايي كه من اطلاع دارم همه R هستند و S , احيانا B رو بايد در بانه جستجو كنيد

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

سلام !! 1 سوال دیگه !! برای اینکه به جای ال سی دی , neo pdp بخوام بخرم چقدر باید هزینه کنم؟؟ و اگه ممکنه یه چندتا مدل هم معرفی کنید !! تقریبا 42 اینچ میخوام
    -تنها گزينه شما PANASONIC 42V20 هست با قيمتي نزديك 1730

---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

tanhayam
    ظاهرا LG LD650 صفحش مات هستش و من همون صفحه براق C650 سامسونگ رو بیشتر می پسندم.
    با صفحه براق در سطح کیفیت c650 دیگه چی هست؟ لطفا هر مدل رو هم اسم ایرانیش رو بنویس هم جهانی
    ترجیح میدم خرید تکراری نکنم وگرنه اگه مدل مناسب دیگه ای پیدا نشه دوباره میرم سراغ همون c650
    -همينطوره داشتن ULTRA CLEAR PANEL كنتراست وبلك لول رو افزايش ميده
    -به نظر من سراغ گزينه ديگه اي نرو C650 در اين رنج قيمت بي نظير هست

14. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •