چرا دیگه خبری از لیسانسها نیست؟؟؟ یعنی دیگه تیمی لیسانس نشد؟؟؟
چرا دیگه خبری از لیسانسها نیست؟؟؟ یعنی دیگه تیمی لیسانس نشد؟؟؟
Last edited by Behnam_o2; 21-09-2009 at 23:32.
نه قربونت عجله ای نیست هر وقت که عشقت کشید بزار
خوب من پنالتی رو خب یاد گرفتم .
برای زدن پنالتی اول باید شوت رو بزنی و بعد جهت رو به میزان دلخواه نگه داری.
در ضمن شوت رو هم زیاد نباید بچسبی .
من خودم جهت رو 1 ثانیه نگه میدارم
برای گرفتن پنالتی هم باید جهت پرش رو بچسبی و دکمه مربع یا همون شوت رو بزنی.![]()
وقتی داری برنامه رو باز ميکنی، کليک راست کن روش ، بزنrun az administrator .بعد I Allow رو بزن، باز امتحان کن، فکر کنم درست شه، احتمالاً ويندوز vista 64 bit داری.
Last edited by saba_saeb; 21-09-2009 at 23:44.
عزیز پس چرا برای من تو 09 نمیگرفت!!!هند که تو 2009 بود!!!!!!!!!! تو دمو2010 رو نمیدونم هست یا نیست.
سلام میکنم به همه دوستای خوبم .
راستش من تقریبا 90%تاپیکهارو خوندم ولی هیچوقت تو بحث ها شرکت نکردم و زیاد هم pes بازی کردم و میکنم(از3تا 2009)حالا اگه خدا بخواد میخام تو بحثها شرکت کنم.
برا شروع دوتا سوال داشتم:(از کسایی که دمو رو بازی کردن)
1-عکس العمل تیمها(cpu) به شرایط بازی چطوره مثلا وقتی یک تیم از حریف عقبه ترکیبشون رو تهاجمی میکنن؟
2-توانایی جسمی بازیکنا تا اخر بازی ثابته یا نه؟
با تشکر
من سه چهار بار دیدم تو بازی که هند شد و بازیکن من دسته خودشو نشون میداد و به اصطلاح به داور میخاست بگه که هند بازیکنه تیم مقابل شده و داورم هندو اعلام میکرد. یه بارم چند روزه پیش خودم مرتکب خطای هند شدم.!!
یک نکته دیگه رو هم بگم توی pc تنظیمات باید روی 1280*720 قرار بگیره . در این حالت هم بالاترین کیفیت تصویری رو دارید هم response time میشه مثل نسخه 2009 .
توی این چند روزه چقدر ناجوانمردانه این کونامی بیچاره رو مورد اتهام قرار دادیم که زمان پاسخ دهی رو چرا اینجوری کرده در صورتیکه ایراد از خودمون بوده که بلد نبودیم تصویر رو تنظیم کنیم جالبه توی سایت WENB درباره این مشکل یک تاپیک اختصاصی باز شده بود وتوی این چند روزه 23 صفحه در مورد این به اصطلاح ایراد بحث و گفتگو شد .
من از این تعجب میکنم که چرا کونامی توی این چند روزه نیومد بگه برای رفع این ایراد باید تنظیمات رزولوشن ستینگو عوض کنید .
در هرصورت به تمام کسانیکه این مساله خیلی اذیتشون میکرد تبریک میگم اما من خیلی خوشحال نشدم چون بازی یک کم از سختیش کم شده . اما باز هم از 2009 سخت تره چون بازیکنان حریف روی بازیکن صاحب توپ حسابی پرسینگ میکنن و فرصت بازی سازیو از آدم میگیرن .
خب اینکه بده ! شاید یک نفر بخواد روی 1024 در 768 بازی کنه. نباید آزادی گیمر ازش گرفته بشه![]()
یک خبر خوشحال کننده دیگه
6 مورد از مشکلات بازی حل شد
با تغییر رزولوشن بازی به حالت 1280*720 6 مورد از مشکلات بازی حل شد :
علاوه بر حل شدن مساله تاخیر در واکنش بازیکنها مساله جداشدن توپ از پای بازیکنان هم حل شده .
علاوه بر این این کنترل نسبتا کاملی روی توپ بدست اومده و میشه مثل نسخه 2009 توپو کنار خط طولی یا عرضی زمین کاملا کنترل کرد .
آرمین جان کجایی این خبر خوبو ببینی یادمه این دو تا مساله خیلی اذیتت میکرد .
در ضمن یک عیب دیگه برطرف شد و اون برطرف شدن مشکل فریم ریت بازیه این مشکل در بعضی از مواقع بروز میکرد .
و مورد دیگه رد و بدل شدن غیر طبیعی توپ و مالکیت توپ بین بازیکنان دو تیم بود این اتفاق زمانی رخ میداد که بازیکنان خیلی نزدیک به هم بودند .
حالا مصطفی جان شمام زیاد سخت نگیر احتمال ال سی دی شما هم مثل مال من واید نیست و تصاویر یک کم کشیده شده مهم نیست بیخیال .
اصلا نمیشه و بیخیال این مورد شد.(من که روی 1024 در 768 بازی میکنم.)حالا مصطفی جان شمام زیاد سخت نگیر احتمال ال سی دی شما هم مثل مال من واید نیست و تصاویر یک کم کشیده شده مهم نیست بیخیال .
---------------------------
بعدش مهمترین موضوع به نظر من فعلا داوری افتضاح و بعد دروازبانی افتضاح ایناست.نه response time
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)