مشکل من اینه که برنامه نصب میشه ولی درست کار نمیکنه
این مراحل هم که شما گفتید رو قبل از نصب انجام میدادم ولی بازم همونه
مشکل من اینه که برنامه نصب میشه ولی درست کار نمیکنه
این مراحل هم که شما گفتید رو قبل از نصب انجام میدادم ولی بازم همونه
شما مگه توی هر صفحه چندتا پست میبینید که اینهمه صفحه درست شده من کلا! 178 صفحه میبینم لطفاً شماره پست بدید... راستی بعداً که کرک کردم به روش OEM بود ولی اون لودر هنوز هست.....
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
آخه VB6 منم اجرا میشد ولی موقع بالا اومدن ارور میداد با اون روش حل شد...
من دیگه بیشتر از این نمیدونم... ببخشید... شما پیغام ارورتون یا عکس شو بذارید اینجا تا زودتر به جواب برسید...
همین پست من الان در صفحه 355 هست!!! من در هر صفحه 10 پست میبینم
شما توی قسمت تنظیمات کاربر باید درستش کنید:(اگه خواستی) "روی 10 پست"
درقسمت تعداد موضوعها در يك صفحه :
اینم کدش: پست شماره 3336کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور کارت گرافیک نصبه؟؟
اگه نصبه باید بری توی تنظیمات کارت گرافیک (با روش پایین) بعد در قسمت Change resolution (یا همچین چیزی...بستگی نوع به کارت گرافیک داره) اندازه رو به پیش فرض تغییر بدی...
تنظیمات درایور کارت گرافیک:
روی دسکتاپ راست کلیک کنید ... و Screen resolution رو بزنید.... در سمت راست صفحه گزینه Advamced settings رو انتخاب کنید... به تبی که اسم کارت گرافیکتون رو نوشته برید...
Last edited by cdp; 14-01-2010 at 21:01.
عزیزان این برنامه برای دیدن فایل ها با پسوند DMP هست که با کلیک بروی هر یک از فایل ها نوع مشکل و فایل های مربوطه خراب که به صحه آبی ربط دارند رو نشون میده مثلا برای من هنگام فلش کردن گوشیم با کابل usb این صفحه رو میاورد که با این برنامه فهمیدم مربوط به فایلی به نام EPIUSB.SYS و ntoskrnl.exe هست که رفع ایراد کردم
ضمنا من با مطالعه بیشتر در این مورد بیشترین دلایل به وجود آمدن این خطا در ویندوز را دستکاری افراد نا آشنا به رجیستری یا دستکاری توسط برنامه های با کد نویسی اشتباه برای تغییر رجیستری و همچنین طبق روال خرابکاری توسط ویروس و تروجان ها دانستم.
لینک فایل آپلود شده توسط خودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم از سایت سازنده این برنامه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پستی که شما معرفی کردید اصلاً ربطی به مشکل من نداشت فقط آموزش کرک کردن بود که خودم کرکش کردم الان فقط مشکلم اینه که اون Loader EX توی بوت منو میاد که نباید بیادش...
سلام بچه ها
من ویندوز 7 Ultimate Build 7600 رو نصب کردم
یه کرک داشت اون رو هم نصب کردم ولی وقتی میرم نگاه میکنم سریال رو مینویسه ولی انگار هنوز اکتیو نشده!
1-علتش چی میتونه باشه؟
2- از کجا باید فهمید نسخه نهایی 22 اکتبر هست یا نه؟
![]()
چه جوری میشه این Auto Arrange رو غیر فعال کرد که هر وقت مثلا فولدری رو تغییر نام میدیم , از جاش تکون نخوره؟
سلام خسته نباشید من یک دو هفته ای هست که وقتی سیستم رو میزارم رو sleep مانیتور اول خاموش میشه بعد از چند ثانیه صدای از هارد میاد و دوباره از این حالت در می ییاد و روی سویئچ یوزر میاید که ناچار میشم دوباره به ویندوز برگردم
به نظر شما چی باید بکنم
بچه ها من ویندوز xp روی سیستمم نصبه و اگر بشه دوست دارم ویندوز 7 رو هم امتحان کنم ولی هیچ اطلاعاتی درباره این وندوز و مشگلات این سیستم عامل رو نمی دونم یه چند تا سوال دارم خوشحال میشم کمکم کنید:
نصب ویندوز 7 به راحتی انجام میشه؟یا طریقه نصب کردن سخته؟
تمام درایوها نصب میشه؟
برنامه های قابل نصب مثل آفیس و .... چجوریه؟با راحتی انجام میشه؟
آیا اطلاعاتی از سیستمم لازمه که بگم تا بفهمم آیا ویندوز 7 روی سیستم من نصب میشه یا نه؟مثل کارت گرافیگ ، هارد ، و .....؟
و اینکه می تونم هم ویندوز 7 رو روی سیستمم داشته باشم هم xp؟
ممنونم ازتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)