Call Of Duty دیگه با عنوان Modern warfare ساخته نمیشه، چون استودیو Infinity Ward تقریبا از هم پاشیده شده و اکتیویژن ساخت شماره بعدی رو به استودیوی Triarc سپرده و قراره تحت عنوان Call of Duty : Black Ops تا آخر سپتامبر (اگر اشتباه نکنم!) ریلیز بشه !
Call Of Duty دیگه با عنوان Modern warfare ساخته نمیشه، چون استودیو Infinity Ward تقریبا از هم پاشیده شده و اکتیویژن ساخت شماره بعدی رو به استودیوی Triarc سپرده و قراره تحت عنوان Call of Duty : Black Ops تا آخر سپتامبر (اگر اشتباه نکنم!) ریلیز بشه !
Last edited by kactos; 04-06-2010 at 22:18.
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
چطور میشه این بازی رو به صورت LAN بازی کرد
کاری به آنلاینش ندارم
خیلی فوریه کمک کنید
من جدیدا آگدیت جدید این بازی رو با حجم تقریبا 500مگ دانلود کردم بازی روهم نصب کردم ولی نمیدونم چرا موقع نصب آپدیتش ارور میده میگه
the setup has detected no version of call of duty modern warfare 2 installed
this update requires that the previous version of the aplication be installed
اینم اسم آپدیت جدیدش
Update Client & Stimulus Map Pack
سلام یکی میگه چطوری رکورد جهانی تمام کردن بازی را بفهمم.
می خوام بدون که چه قدر گیمر هیستم.
ممنون.
این موزه برای چیه ایا یک جور مرحله است اگر هست چه شکلی میشه رد کردش.
با تشکر !؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
نه مرحله نیست همین جوری عشقیه
رد کردنش هم فایده ای نداره ولی میتونی دکمه قرمزو رو میز بزنی بعد فرار کنی تو راهرو اونجا راحت تر میشه کشتشون چون 2-3 تا در بیشتر برای راهشون وجود نداره نمی تونن گله ای بیان![]()
در انتهای فرمایش دوستموناین موزه برای چیه ایا یک جور مرحله است اگر هست چه شکلی میشه رد کردش.
با تشکر !؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
میشه باهوش بازی هم ردش کرد
اونایی که میخوای رو بکش رو همون حالت Stun بعد دکمه قرمز رو بزن با اونایی که میخوای بجنگ
کلا این مرحله برای قشنگیه بازی و یه خاطره ی پایانی از بازی و به یاد اووردن کل مرحله هاست
بخاطر اینه شما این بازی رو به صورت Portable رو سیستمتون دارید و در ریجستری سیستمتون نصب نشده
برای رفع این مشکل شما باید بازی رو دوباره نصب کنید البته نه بصورت پورتابل باید فایل اصلی نصب رو داشته باشین وگرنه دوباره همون اش و همون کاسه.
دوستان برای استفاده از چاقو چه دکمه ایی رو باید زد؟
ممنون از پاسخ دوستان. اما فکر کنم یک جور مرحله است چون وقتی tab را نگه دارید مینویسه
enemy intelligence
0/0Intel Item Found
با تشکر !؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)