چه اسم با حالی ___KAZ___
بابا من لاغر مردنی ام نمی تونم زیاد بیام بیرون![]()
چه اسم با حالی ___KAZ___
بابا من لاغر مردنی ام نمی تونم زیاد بیام بیرون![]()
چه خبره PVP سرور 1تعطیل ......... آقا کاظم به من حمله نکون دیگه .........................
![]()
از ساعت 6 به بعد PVP داغ میشه.
احسان جان تو مگه با ما نبودی؟
light هم ساختی؟اسمش چیه؟
فعلا که فقط عرفان رو دیدم.
فقط می تونم بگم HOLY SHIT
امشب 7-8 تا Evo بودیم.به غیر از 2 نفر(من و FeedEx) همه full noss کردن.خیلی جالب بود.
FeedEx خوش فکر ترین بازی کنی هست که تا حالا دیدم.هر وقت میاد PVP جون می گیره.
بعدش جناب Blade اومدن.اونم full بود.همه رو ترکوند.وقتی اومد اصلا یه شور عجیبی اعضای Evo رو فراگرفت.
اینقدر ذوق کرده بودن انگار پدریزرگ مرحوم Elliot رو دیده بودن.
یه کم بازی کردیم دیدم بله.جناب Blade عزیز Dread armor دارن.با کلاه خرگوشی خفنا.یه کم کف کردیم ولی چون
قبلا dread دیده بودم زیاد کف نکردم.
یه ذره دیگه گذشت یه چیزی دیدم کفیدم.متوجه شدم ایشون سریع تر از بقیه می دوند و تشریف می برن.
یه خورده پرس و جو کردم دیدم بلهههههههههههه.ایشون Sonic lvl 5 لینک کردن.فکر نمی کردم از لول 2 بالاتر باشه.
2 برابر sonic عادی سرعت داشت.همه رو می گرفت.آدم Uber باشه همینه دیگه.حتی cap ایشون هم Goddess هست.
فقط خوشحالم که رقیبم نیست.لایت ها همه جفت کرده بودن.فقط تو base بودن.
مجتبی...فروم Evo رو خوندی؟
یه چیز جالب دیدم.اگه از 58 به 60 UM لول کنی بهت GP میدن که می تونی با اون تقریبا 1 goddess بگیری.
از 58 تا 59 بهت 10 GP و از 59 تا 60 هم 15 GP میدن.
از لول 59 تا 60 هم لول کنی یه ele مجانی می گیری.
این Oblivionعجب فازی میده ! امروز 1 ساعت من و یه orc و یه وار 60UM رفتیم فارم !
حدود 2 Bil فارم کردیم !!
600 mil به من رسید !! برای 1 ساعت فارم عالیه ! بهترین حالت فارم هست.
این حاجی کاظم ما داره در حق شما به نظر من لطف هم میکنه چون هر کسی رو نمیکشه.ادمای با اهمیت رو میکشه.
تو etain به Kaz شرور معروفه.وقتی کربلایی کاظم شما رو میکشه انگار که 100 تا kill گرفتی در اینده که من بیام هر بار من بکشمت انگار 1000 kill گرفتیD:
امشب بد نبود . خوش گذشت . آخرش هم مجبور شدم برای خداحافظی از کاظم خان یه حرکت انتحاری بکنم بیام وسط اونهمه دارکی ...
با لول 53 می شه توی dd1 چیزی بدست آورد ؟
یه جا بود که من خفن lag داشتم.اونجا داشتی یه کارایی می کردی.سریع pot زدم.نزدیک بودا.
تو لول 53 اگه هانتر باشی می تونی تنهایی فارم کنی....اگه وار هم باشی با orc می تونی فارم کنی.
من که کاری نمی تونم بکنم نهایت 50 تا هیت به شما می زنم : دی
ولی امشب چه قیامتی بود من لوگین کردم دیدم اطراف پر از جنازه دارکی و لایتیه ! دارکیا در حد 30 نفری حمله می کردن به base ما همه هم شهید می شدن توسط گاردا و کلی هم می کشتن البته .... بعد دیگه حمله کردن به gate ما هم همه رفتیم اونجا عین پی وی پی 1-60 شده بود . خیلی حال داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)