سلام دوستان. مشخصات سیستم من اینه:
MB: Asus P8H61
CPU: INTEL G 640
VGA: AMD HD6790 HIS
RAM: 2*2 GEIL DDR3
الان حدود 350 تومن بودجه دارم. به نظرتون چیارو می تونم ارتقا بدم؟ بیشتر گیم و وب گردی می کنم. دوست دارم بازیارو با گرافیک بالا روون اجرا کنم.
سلام دوستان. مشخصات سیستم من اینه:
MB: Asus P8H61
CPU: INTEL G 640
VGA: AMD HD6790 HIS
RAM: 2*2 GEIL DDR3
الان حدود 350 تومن بودجه دارم. به نظرتون چیارو می تونم ارتقا بدم؟ بیشتر گیم و وب گردی می کنم. دوست دارم بازیارو با گرافیک بالا روون اجرا کنم.
دوست عزیز شما از cpu راضی هستید ایا برای بازی ها کم نمیاره به نظر شما فرقش با i3 3220 چقدرهنوشته شده توسط miladpourkhorshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بخواین نه !! cpu به زور می افته تو بعضی بازیا. آیا افت فریم تو بازی می تونه از cpu باشه؟
البته cpu من G840 هستش. اشتباه نوشتم بالا.
سلام
یه سیستم میخام بخرم برای کارهای گرافیکی (maya , 3dmax, game) بیشتر ، چه پیشنهاداتی دارید ؟
بودجه 1تومن تا یک و دویست
اگه میشه قیمت این CPU رو هم بهم بدید قیمت Intel Core i7-2700K // 3.50GHz
ممنون
Last edited by mehrdad_9048; 10-01-2013 at 16:28.
قیمت رم 1گیگ و512 برای یه کامپیوتر قدیمی چند می شه ؟
قیمت سی پی یو CORE I7 2700K حدودایه 995 تومن.
البته بالا پایین هم میتونه داشته باشه در حدود 20 تومن!
برا سیستمم یه تاپیک جداگانه بزنید تا راهنمایی بشید!
بستگی به مارکش داره!
این چند هفته که بازار آروم تر شده رم 1 گیگ تو رنج قیمت 15 تا 35 تومن میشه پیدا کرد!(از بد تر به بهتر!)
512 هم بهترینش حدودایه 20 تومن و بدترینش حدودایه 11 تومن!
با سلام . بنظر من با توجه به اینکه کارت گرافیکتون کمی قوی هست این سی پی یو احتمالاً بقول دوستان گلوگاه ایجاد میکنه . البه اگه بخواهی یک سی پی یو حداقل i3 بگیری باید 360تومان خرج کنی . بنظر من اگه میتونی یک سی پی یو بالا تر رو سیستم تست کن اگه بهتر شد بخر . در ضمن اگه G840 داری و هنوز گارانتی داره من خریدارم . با بودجه ای که دارین کارت گرافیک هم نمیتونین بهترشو بگیرین .نوشته شده توسط miladpourkhorshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم مادربورد بخرم.که ram ddr3 و usb3 ساپورت کنه.پیشنهاد چیه؟
قیمتش هم زیر 300 باشه.
مشخصات سیستم خودم:
+ AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800
هاردم هم sata 250gig
پاور هم 600w
دوستان لطفا در بخشهای مورد بحثهای سخت افزاری انجام بدین.
این تاپیک فقط و فقط برای اعلام قیمت هستش. لطفا قوانین رو رعایت کنید.
سلام؛ با عرض پوزش خواستم بپرسم رم 1گیگ DDR1 الان چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)