سيستمه خوبيه اما قيمتش نبايد از 1.200 بيشتر باشه چون در حده 6080 قرار ميگيره
سيستمه خوبيه اما قيمتش نبايد از 1.200 بيشتر باشه چون در حده 6080 قرار ميگيره
سلام.
اینجا چقدر خوبه.
دوستان من دکمه ی تشکر رو پیدا نمی کنم! می شه یکی منو راهنمایی کنه؟
منم یه سوال دارم. البته چند تا!
HP Pavilion dv6 2140se دارم. همون اول از ویندوز اوریجینالش بک آپ گرفتم. شد 5 تا dvd.
بعد به دلایل مهندسی یه ویندوز کرک شده نصب کردم.
از همون اول سه تا درایو داشت. C که حجم زیادی داشت. ریکاوری و سیستم. بعد با یه برنامه یه درایو 70 G هم خودم درست کردم. بعد هم یهکی دیگه به حجم 20G . حالا می خوام اون 20G را برگردونم به C . میشه؟ یعنی اطلاعاتم (توC نه اون 20G) پاک نمی شه؟
یه سوال دیگه. اگه کل سیستم رو فرمت کنم، یعنی اون درایو ریکاوری بپره بازم DVD های بک آپ بدرد میخوره؟ بازم میتونم ویندوز اریجینال داشته باشم؟
جدیدا مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم. دفعه ی پیش همه ی درایور ها تمام و کمال نصب شدن ولی این دفعه بعضی هاش نشد! الان با USB یه کم مشکل دارم. چی کار کنم؟ نکنه درایور ها قدیمی شده؟ باید دوباره دانلود کنم؟ یا برای نصبشون ترتیب خاصی هست؟ کمکم کنی.
Last edited by difenbaiker; 20-08-2011 at 17:38.
دوست عزيز براي بهبودي كارايي ريكاوري توصيه ميشه كه درايو ريكاوري بدونه تغيير بمونه
اما براي پارتيشن بندي من توي يه پستي توضيح دادم بصورت كامل نحوه ايجاد درايو جديد با استفاده از برنامه خود ويندوز
كه براي برگردوندن يه درايو به درايو ديگه هم ميشه ازش استفاده كرد
لازمه بدونيد با اضافه كردن يه حجم به درايو c يا هر درايو ديگه اطلاعات اون پاك نميشه
اما براي اينكه يه حجمي رو به درايو ديگه اي اضافه كني حتما بايد خود درايو موردنظر رو فرمت كني بعد به هر درايوي كه ميخواي انتقال بدي كه در اين بين اطلاعات درايو مفعول(درايوي كه انتقال پيدا ميكنه) پاك خواهد شد
پس بالا رو حتما بخونيد اون نحوه ساخت رو توضيح داده حالا نحوه برگردوندن به اين قراراهكهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما درايو مورد نظر رو فرمت ميكنيد بعد روي درايوي كه ميخوان بهش حجم اضافه كنيد(درايو c )
راست كليك كرده گزينه extend volume رو انتخاب كنيد در اينجا در پنجره جديد باز شده ميزان حجمي رو كه ميتونيد به درايو c اضافه كنيد نشون داده ميشه
خيلي راحت ميتونيد حجم رو به درايو مورد نظر انتقال بديد
ميدوارم مفيد بوده باشه
Last edited by malayeru; 20-08-2011 at 19:28.
دوست عزيز
دكمه تشكر براي پست خودتون فعال نيست كه !!!!!!!!
شما ميتونيد از پست هاي ديگران با زدن تشكر ،قدرداني كنيد
دكمه تشكر در هر پست (به غير از پست خودتون) در قسمت پايين و سمت چپه اون پست قرار داده شده
اگه منظورتون اینه؟! من اینو هیچ جایی جز تو پاورقی بعضی از پست ها نمی بینم!
ببخشید ها! من فقط اینا رو می بینم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باز بگین سمت چپ پایین.
Malayeru ممنون. ولی سوال آخرم چی؟
من دفعه ی اول که ویندوز عوض کردم هیچ مشکلی نداشتم، TV داشتم و بخوبی کار می کرد ولی الان که دوباره ویندوز عوض کردم بعضی از درایورها نصب نمی شن و دیگه سیستم USB مربوط به TV رو قبول نمی کنه. نکنه دوباره باید درایور هارو دانلود کنم؟
وای باورم نمیشه!!!!!!!!!!
الان که صفحه رو رفرش کردم دکمه ی تشکر اومد!
اخه چرا؟ حتما من باید می گفتم که نیست!
سلام.
چه اوضاعی شده این تشکر کردن شما.
عزیز اگه تعداد پستهاتون زیر 10 عدد باشه دکمه تشکر رو هنوز برات فعال نمیکنه.
صبر داشته باش.
چون تا زیر 10 تایی باید پستت تایید بشه بعد وارد بشی.
دقيقا مشكل از درايور هاي سيستم هست
اما بد نيست يه سري هم به تنظيمات كنترل پنل بزني
شايد از اونجا هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)