معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن . 5 دقیقه یه بار google قطع میشه .
حالا مگه cra تحفه اس ؟
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن . 5 دقیقه یه بار google قطع میشه .
حالا مگه cra تحفه اس ؟
سلام منم از این ماه شروع به استفاده از داتک کردم
3 ماه تابستونو از مخابرات گرفتم پیرم کرد نهایت سرعتش تو IDM 20 میشد ولی الان
از داتک 256 4 گیگ گرفتم فم کنم ماهی 17 تومن ولی تموم شد حجمم الان :|
اینم دزده یعنی ؟
دوستانی که دارن راهنمایی میکنن شبانه اش از چند تا چنده ؟
سرویس یا ISP دیگه بهتر باشه سراغ دارین معرفی کنین ...
خوب برادر عزیز خودت میگی سرعت 20 مخابرات که نامحدودم بود ول کردی اومدی حجمی گرفتیبعد میگی این دزده؟
چند داشتی؟ 128 یا 256؟
خوده سایته داتک توضیح داده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترافیک سرویسهای ADSL حجمی از ساعت ۱:۰۰ الی ۷:۰۰ بامداد رایگان است.
نامردا دیگه از این تخفیف ها به این سرویس های cra نمیدندر صورت پرداخت حق اشتراک سرویسهای نامحدود و حجمی پرمصرف به صورت ۳ ماهه ۵٪ تخفیف, ۶ ماهه ۷٪ تخفیف و یک ساله ۱۰٪ تخفیف به مشترک تعلق میگیرد.
این ماه بشه میخوام سرویسم رو عوض کنم 512 cra بگیرم تا بلکه اندازه 256 اینا جواب بده
منتها دودلم از مخابرات بگیرم یا از داتک
مخابرات 4 چوق ارزونتره اگه سرعتشم بهتر نباشه از داتک
بعد اینا یه قیمتی رو توی سایت میزنن یه قیمته دیگه ای رو سره تمدید دوره میزنن 4% عوارض و مالیات میکشن روش
مخابرات هم از اینا داره؟
داریوش جان مخابرات 512 به هیچ احدالناسی نمیده
اگه مخابرات اینترنت میداد که من الان 2 مگش رو گرفته بودم
به نظر می آید وارد اینترنت ملی شدهایم. در دو هفته گذشته به جز یکی دو روز وصل شدن به گوگل با پورتهای Secure بدون ابزار گذر مساوی بوده با افت سرعت تا حد نصف !
آقا جان مخابرات همچین پخی نیس که دارین میگین !!!
من تابستون 128 داشتم ازش فک کنم نامحدود بود ولی سرعتش واقعا افتضاح بود دانلود روی 20 بالاتر نمیرفت !!!
حالا 256 بگیری 20 میشه 40 حتما ولی ISPهای خصوصی کمه کم 50 هست فک کنم
4سال از پارس آنلاین میگرفتم 60 و 120 متغییر بود که دیگه پورتاشو منطقه مخابراتی که قبل بودیم بسن!
نقل مکان کردیم اینجا داتک اول زنگ زد از اون گرفتم بد نیس ولی حجم دیشب تموم شد :|
فقط نمیدونم سرویس های مخابرات ها با هم فرق دارن که اینطور میگین یا نه !؟
مثلا داری بدشو میگی؟ اگه میخواستی تعریف کنی چی قرار بود بگی؟
128 حد اکثر 16 باید باشه پس 4 تا هم اضافی بوده
واقعا؟ چرا پس؟
یعنی حقوقی و شرکتی هم نمیده؟ پس برای چی زدن اونجا که میدن؟
حالا قبلش یه پرس و جویی میکنم نشد که از همین داتک میگیرم
برای من خیلی فرق نکرده ولی احساس میکنم پینگم رفته بالا
دقیقا
شما باید همون داتک رو بگیری ماهی 42 هم بدی سرعتت هم فیکس 16 باشه تا قدر مخابرات رو بدونی
شما اول برو یه مقدار اطلاعات کسب کن در مورده این isp های خصوصی بعد حداقل تغییر سرویس بده، اتفاقا برعکسه اکثر کسایی که از این pap ها میگیرن دوست دارن مستقیم از مخابرات بگیرن ولی به دلایلی نمیدن بهشون
نامحدود و محدود هم فرق داره برادر
نامحدود رو سرعت کمتر میدن چون برای شرکت ضرره ولی محدود رو سرعت 2-3 برابر میدن که امثال شما زود یه شبه تموم کنن برن همینطور حجم اضافه گیگی 3-4 تومن بخرن![]()
میگم بچه ها الان زنگ زدم مخابرات
6 سال دانشجو بودیم به هیچ دردی نخورد الان میگه دانشجو باشی بهت 256 میدیم (بیشتر نمیدن اصلا)
بعد مثل داتک نمیشه مثله الان به عنوان نماینده شرکت، اینترنت شرکتی گرفت میگه فقط باید مدیر عامل باشید
اینا هم ما رو گزاشتن سره کار ها، فعلا با این اوضاع اگر نخوام 128 مخابرات بگیرم گمونم رو همین داتک بمونم
ازا ین طرف زنگ زدم داتک میگم این سرویسی که به ما میدید 128 هست نه 256 که، اونا هم که اون ضریب اشتراک یک به 10 رو شاخ کردن همش میگن این چون اینطوریه وضعش همچینه! میگم خوب اگه به خاطره اشتراکه یعنی کله 24 ساعت همه دو دقیقه هم کسی کم نمیشه که این سرعتش بالا بره و ... هنگید گفت میدم پشتیبانی که اون بهتر میدونه و ...
خلاصه این جوریه اوضاع گفتم بقیه دوستان هم در اطلاع باشن
مخابرات هم 256 بالاتر نمیده، نمیدونم چرا پس تو سایتشون تا 2 مگ رو زدن و قیمت دادن
نتیجه گیری:
حالا ببینم اوضاع چه طوره فعلا که 128 مخابرات سرعتش از 256 cra بهتره قیمتش هم 7 تومنی کمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)