سلام دوست عزیز ممنون
باید ریست کنم
متوجه یه قضیه هم شدم اینه که قسمت lan که تو Network Connections هست اصلا received نداره
سلام دوست عزیز ممنون
باید ریست کنم
متوجه یه قضیه هم شدم اینه که قسمت lan که تو Network Connections هست اصلا received نداره
یه مشکل دیگه من اون کلید رو فشار دادم و از سرجاش در اومد و رفت تو الان که کلش رو باز پیچ گوشتیباز کردم اون کلیدر رو پیدا کردم و زدم سر جاش و لی به هیچ جایی وصل نیست !
نکنه این وسط چیز دیگه ای شکسته ؟
الان متوجه شدم که قسمتی که دکه بهش وصل بود کج شده خلاصه تعمیرش کردم
ولی چراغ ها خاموش و روشن نشدن!
به نظر من مشکل از مودم هست اون قسمت هایی که قبلا تو تنظیمات بود الان نیست !!! :(
چرا وقتی مودم adsl ام روشنه و می خوام به روش دیال اپ وصل بشم یا کانکت نمیشم یا سرعت اتصال دیال اپم که باید حدود 50 باشه میاد روی 12 تقریبا یعنی اینطور توی بالون اتصال می نویسه.ولی وقتی مودم adsl رو خاموش می کنم و دوباره متصل میشم سرعت رو عادی می زنه مودم adsl من از نوع broadkam هست.کلا چه نظری راجع به این مارک مودم دارین؟
بهتره که قبل همه تلفن ها بذاری/میتونی تو ورودی ساختمان یک اس بزاری وخط تلفن را جدا از اون بگیری برای کل تلفن ها وسیم دیتا هم برای PC
Dlinkخوب هست
خب طبیعیه دوست من، این بخاطر نویزی هست که مودم ADSL روی خط تلفن ایجاد میکنه. اگه میخای با Dial up کانکت بشی یا مودم رو خاموش کن یا قبل از اینکه خط تلفن رو به مودم Dial up وصل کنی از یک اسپلیتر استفاده کن.
اینترنت 256مگابایت ماهیانش چنده؟؟؟؟؟؟چرا جواب نمیدین.
منم امروز فهمیدم که که spliter چه چیز حیاطی ایه ، ولی برای هر تلفن باید بزارم؟
فکر کنم خش خش تلفن به خاطر اینه که spliter رم روی مودم فقط.
256 مگا بیت !اینترنت 256مگابایت ماهیانش چنده؟؟؟؟؟؟چرا جواب نمیدین.
باید وارد سایت isp مورد نظر بشی و قیمت رو ببینی.
Last edited by rooholla_86; 26-07-2009 at 17:20.
بقیه مشکلات رو نمیدونم
برای وارد شدن به تنظیمات مودم بهرتین مرورگر خود اینترنت اکسپلورره
من واسه خودمم با فایرفاکس نمیتونم به خوبی وارد تنظیمات مودم بشم
راستی مودمت رو یک بار ریستارت کن تنظیماتش رو(دکمه کوچکی که پشت مودم هست رو چند ثانیه نگه دار)
بعد ببین میتونی وارد تنظیمات بشی یا خیر؟
اسپلیتر فقط باید به تلفن وصل کنی اصلا برای مودم معمولا اسپلیتر نمیزنن مگر در شرایط خیلی استثنایی که نویز خطت بالا باشه
فکرک نم منظورت 256 کیلوبیتباشه چون این عددی که گفتین در ایران وجود خارجی ندارهاینترنت 256مگابایت ماهیانش چنده؟؟؟؟؟؟چرا جواب نمیدین.
حتی فکر نمیکنم در کشورهای اروپایی و امریکایی هم کسی همچین سرعتی داشته باشه
برای قیمت هم مراجعه کنید به سایتهای همون ISP و قیمت رو مشاهده کنید شرکت ای مختلف قیمتای مختلفی میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)