تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 1138 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

لنزم کثیف بود؟؟؟شرمنده کاکو ما مخلص شیرازی ها هستیم.بازم بروی چشم شما امر بفرما داداش گلم.زحمت عکسا افتاد رووو دوش شما.به قول آریایی ها سپاسگذارم و من یک آریاییم.
    به امید خدا عکسای جدید که گرفتم میزارم اینجا تا از تجارب دوستان استفاده کنیم.تازه امتحانات تموم شده و من دارم یه نفسی میکشم.
    اینارو هم ببینید نظر بدید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    داداشی منم تهران نیستم من اهل گرگانم.یکی از مشکلات بزرگ منم همین عدم دسترسی به قطعات و لوازم و از همه مهمتر مکانیک آمریکایی هست.همین استارتو موندم کجا ببرم و به کی نشون بدم.راستی یه مقدار خورده کاری داخل کابین دارم که به موقع میزارم و راهنمایی میگیرم.مثلا:
    قلاب کمر بند گیر نمیکنه .یه مقدار کسری رو پنل داشبورد دارم.سردنده درست حسابی ندارم.آمپر بنزین منم وسط گیر کرده.سالم بود الان نمیدونم چرا گیر کرده.حالا به موقع اینقدر میام اذیتتون میکنم که خودتون خسته بشید.
    Last edited by diyukis; 26-01-2011 at 21:59.

2. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی زیباست..تبریک میگم.
    قبل هر چیز بگم که تا جایی که امکان داره باید از تجربه خودتون و دیگران استفاده کنین تا کمتر هزینه بدی و دردسر کمتر داشته باشی..خیال نکن که مثلا مکانیکها چیزی بلدن!!خرابکاریها انجام میدن که بیا و ببین!!هر روز با اونها دارم سر و کله میزنم!! گاهی اوقات چند لحظه فکر کردن و مطالعه دقیق مشکل میتونه راهنمای خوبی باشه.برای استارت نوشتم که چکار کنید.
    روی یه چاله ببرش و ماشین را روشن بکن.اگر دیدی که فلایویل تاب داره باید درستش کنی یا تعمیر یا تعویض..البته من با همان حالت تاب داشتن هم توانستم استارت را رگلاژ کنم..زیاد مشکل نیست یه مقداری حوصله میخواد.
    قلاب کمر بند یه ضامن داره احتمالا گیر کرده...یه مقداری روغن 10 یا همان روغن چرخ خیاطی بریز داخل شکاف ورودی زبانه سگک و بگذار چند روزی بمونه..احتمال داره درست بشه..اگر نه که باید بازش کنی و مشکلش را رفع کنی..اینها به این زودی خراب نمیشن..
    آمپر بنزین احتمالا درسته اما درجه توی باک مشکل داره..آزمایش ساده اینکه سیم درجه که از باک میاد رو پیدا کنی و اون را به بدنه وصل کنی(منفی) بعد سوئیچ ماشین را باز کنی تا برق بیاد پشت امپرها..اگر عقربه بنزین تا اخر روی فول رفت پس درجه سالمه و باید دنبال مشکل توی درجه باک باشی اگر نه که از پشت صفحه امپر هست و باید اونجا رو چک کنی.
    بجای صفحه خالی پلاک قدیم پیشنهاد میکنم یه ورق استیل بجاش بگذاری و ارم عقاب روش حک کنی(حک کردن و نه برچسب) یا همان firebird را بنویسی...این کار مهر سازها و سازندگان پلاکهای استیل هست که همه جا پیدا میشه و خوب میتونن انجام بدن..کلی جلوه ماشین را بالا میبره...
    Last edited by camaro lt; 27-01-2011 at 01:06.

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

مرسي از راهنمايي دوستان.فردا جمعه بايد برم سر وقت همين كارايي كه دوستان راهنمايي كردن.در مورد صفحه خالي پلاك قديمي جا پلاكيشو دارم تو صندوق هست بايد وقت كنم و نصبش كنم.مشكلات ريز و درشت زندگي اجازه نميده.در مورد قلاب كمر بند و آمپر بنزين هم امتحان ميكنم و خبرشو ميدم.
    بازم از اظهار لطف و راهنمايي دوستان ممنونم.
    يه سوال.ميخوام موتور ماشينو بشورم.كجاهاشو بايد عايق كنم كه آب بهش صدمه نزنه.چون دستگاه كارواش دارم فشار اب تقريبا زياده.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با اجازه دوستان
    کارب ماشین رو باز کن و دهانه ورودی اون رو با یه پاچه ببند بعد روش یه نایلون بکش
    سیستم برق ماشین مثل دلکو اونم باید عایق بشه (نایلون)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر موتور خیلی کثیف باشه شستشو با فشار آب گرم و استفاده از کمی گازوئیل بهتره.اما اگر آنچنان کثیف نیست بهتره از دستگاه استفاده نکنی.با آب تاید گرم و استفاده از یه ابر نرم موتور را بشور.از یه مسواک کهنه هم برای تمیز کردن محلهایی که دسترسی کمی داره استفاده بکن.اینجوری آب روی جاهای حساس هم ریخته نمیشه و میتونی با دقت بیشتری کار رو انجام بدی.البته در مورد دینام بهتره بهش اب نرسه.درب دلکو را هم میتونی بشوری چون معمولا خیلی گرد و غبار لابلای وایر شمعها جمع میشه اما بعد باید به دقت خشک بکنی و در صورت نیاز داخل اون را هم با یه کهنه خشک تمیز کنی.سر وایر شمعها را هم یکی یکی باز کن و تمیز کرده و دوباره جابزن.در این حالت وایر شمعها را هم میتونی به دقت معاینه کنی تا اگر پارگی یا ترک داره تعویض کنی.
    چیزهایی مثل موتور برف پاکن و آفتماتهای بوق و چراغ هم بهتره کمتر در معرض اب باشند.حتما بگذار موتور سرد باشه تا بشوری .مراقب باش آب از محل درب روغن موتور و گیج روغن وارد موتور نشه.همینطور پمپ هیدرولیک.البته مقداری کم آب ممکنه وارد بشه که چندان مهم نیست و خشک میشه اما استفاده از اون دستگاه واترجت که خیلی فشار بالایی داره ممکنه به راحتی مقدار زیادی آب را به داخل موتور وارد بکنه.این فشار همچنین میتونه بستها و سیمها و لاستیکهای آب بندی را که فرسوده شده را از جای خودش بکنه یا شل بکنه.بعد از تمام شدن کار و خشک شدن حتما تمام این موارد را چک بکن .

8. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا مبارک باشه اما نفرمودید چند خریدیدش؟

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام اينكه داش محسن خودمونه خيلي خوش امدي خوشم مياد هر كاري كه تو تي تي كردي رو هم مختصر اينجا گذاشتي افرين بايد گفت كه به فكر ما هم هستي كه اطلاات كسب كنيم

======
    بچه ها نظرتون در مورد اين چيه؟؟؟؟
    کد:
    Last edited by رضا صادقی; 27-01-2011 at 21:50.

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام اينكه داش محسن خودمونه خيلي خوش امدي خوشم مياد هر كاري كه تو تي تي كردي رو هم مختصر اينجا گذاشتي افرين بايد گفت كه به فكر ما هم هستي كه اطلاات كسب كنيم

======
    بچه ها نظرتون در مورد اين چيه؟؟؟؟
    کد:

مشکلاتی که روی عکس دیده میشه :

بدنه بتونه داره : گلگیر عقب

جلو پنجره شکسته ،

من حس میکنم تصادف از بقل داشته ، این در سمت راست یجوریه به نظرم خیلی موج داره .

در کل بد به نظر نمیرسه ولی من 5 پاش نمیدم ! ! !

12. این کاربر از KAMAL_CAMARO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته باید قبول کنیم که بعد از این همه سال خواه ناخواه ماشین تصادف هم داشته.مگر اینکه از همان روز اول ماشین را صفر کیلومتر نگه دارن و بپیچن توی کاغذ روغنی تا زنگ نزنه! قیمت خرید رو من نمیدونم اما اگر فنی سالم باشه با این فرمی که از بدنه میبینم قیمت بدی نیست..بهر حال این ماشینها هیچ قیمت خاصی ندارن و بیشتر توافقی خرید و فروش میشه.

14. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

البته باید قبول کنیم که بعد از این همه سال خواه ناخواه ماشین تصادف هم داشته.مگر اینکه از همان روز اول ماشین را صفر کیلومتر نگه دارن و بپیچن توی کاغذ روغنی تا زنگ نزنه! قیمت خرید رو من نمیدونم اما اگر فنی سالم باشه با این فرمی که از بدنه میبینم قیمت بدی نیست..بهر حال این ماشینها هیچ قیمت خاصی ندارن و بیشتر توافقی خرید و فروش میشه.

کاملا موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •