زمانی که آهنگ جدید میریزید باید وارد Music Player شده و Option رو زده و گزینه ی Refresh رو بزنید تا آهنگهای اضافه شده وارد لیست موزیکها بشه
زمانی که آهنگ جدید میریزید باید وارد Music Player شده و Option رو زده و گزینه ی Refresh رو بزنید تا آهنگهای اضافه شده وارد لیست موزیکها بشه
سلام
بچه ها یه سوال فنی...هر کی جواب بده جایزه داره...(شوخی کردم، فردا خفتم نکنید!: دی)
این قسمت Remote SIM mode تو منو Bluetooth گوشی به چه درد میخوره؟
ممنون، شاد باشید![]()
خودمم نمی دونسام و علاقه ای نداشتم بدونم!!!ولی جایزه مجبورم کرد!!
help انگلیسی رو خوندم و فکر کنم برای اتصال هندزفری و چیزای اضافی هست!!
select on to enable another device, such as a compatible carkit
سلام
بچه ها تا حالا کسی اطلاعات پاک شده از مموری کاردش رو ریکاوری کرده؟
چند تا عکسه که از تو گوشی پاک شده ،باید برگرده..راهی هست؟![]()
برای لوازم جانبی مثل کارکیت هستش تا بتونن به سیمکارت گوشیت دسترسی داشته باشن و تماس برقرار کنن.
.
حالا جایزه چی میدی ...؟![]()
دوست من فقط مموری کارتهای MMC که مخصوص گوشیهایی مثل 7610 و ... غیره هست با برنامه MMC Recovery قابل ریکاوری و برگشت هست .. که متاسفانه مموری گوشی شما mmc نیست ..
پس متاسفانه هیچ راهی برای برگشت اطلاعاتتون نیست ...
راهی هست.
شما گوشیتو به صورت File Transfer به کامپیوتر وصل کن که رم گوشیتو به عنوان یه Flash ram بشناسه.
برنامه ی My recovery file رو نسب کن و تمام چیزهایی رو که خواستی ریکاوری کن
سلام دوستان ممنونم كه جوابمودادين واقعااين n82گوشي توپيه عاليه عالي من توخونه وقتي باگوشي عكس ميگيريم عكس هاكمي تيره تربه نظرمي يان ولي وقتي فلش گوشي روOffمي كنم عكس هاعالي مي شن همون طوري ميشن كه آدم ميبينه دربيرون ازخونه فكركنم مشك نباشه چون دوسه تاعكس گرفتم خوب بودن به نظرشمامشكل چيه؟
گشتم نبود نگرد نیست.....
داش مهدی ما که چیزی نیافتیم......ما رو دریاب.....![]()
مشکل اینجاس که باید بیشتر باهاش کار کنی تا بتونی نسبت به محیط تنظیمات دوربین رو عوض کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)