تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 380 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام.
    من یه بازی رو داشتم دانلود می کردم که دو پارت بود.پارت دوم رو با حجم300 مگ دانلود کردم.بعدش رفتم واسه پارت اول که 1 گیگ بود.
    وسطای دانلود،اقدام کردم و اینترنتم رو از256 به دو مگ ارتقا دادم.بعدش که خواستم ادامه ی فایل رو دانلود کنم،دیدم که پسوند دانلود هام تبدیل شده به SHTM . من فایل رو تا آخر دانلود کردم.حتی با winrar هم باز میشه.اما نمیشه اکسترکت کرد.چون فرمتش با پارت دوم یکسان نیست.هیچ جوره هم تبدیل نمیشه.به نظرتون چیکار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.
    من یه بازی رو داشتم دانلود می کردم که دو پارت بود.پارت دوم رو با حجم300 مگ دانلود کردم.بعدش رفتم واسه پارت اول که 1 گیگ بود.
    وسطای دانلود،اقدام کردم و اینترنتم رو از256 به دو مگ ارتقا دادم.بعدش که خواستم ادامه ی فایل رو دانلود کنم،دیدم که پسوند دانلود هام تبدیل شده به SHTM . من فایل رو تا آخر دانلود کردم.حتی با winrar هم باز میشه.اما نمیشه اکسترکت کرد.چون فرمتش با پارت دوم یکسان نیست.هیچ جوره هم تبدیل نمیشه.به نظرتون چیکار باید بکنم؟
    فرمت پایانی پارت ها رو درست کنید شاید مشکل حل شد.

filename.part1.rar
    filename.part2.rar

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

سلام.
    بعضی آپلود سنتر ها یک لینک دانلود رو برای یه آی پی خاص اراپه میدن.ممکنه آی پی تون عوض شده باشه و این لینک برای شما معتبر نباشه.به همین دلیل یه صفحه وب داره دانلود میشه.باید از اول دانلود کنید...

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعضی آپلود سنتر ها یک لینک دانلود رو برای یه آی پی خاص اراپه میدن.ممکنه آی پی تون عوض شده باشه و این لینک برای شما معتبر نباشه.به همین دلیل یه صفحه وب داره دانلود میشه.باید از اول دانلود کنید...
    البته ایشون به این نکته اشاره کردند که فایل دانلود شده با winrar باز میشه.

5. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

ممنون از راهنمایی ها تون.فرمت پایانی رو اونطوری که گفتین تغییر دادم ولی درست نشد.مشکل اینجاست که سیستم،فایل shtm رو به صورت یه فایل فشرده نمی شناسه.یعنی کلیک راست که می کنم،گزینه های add to archive وجود داره ولی extract وجود نداره.

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

ممنون از راهنمایی ها تون.فرمت پایانی رو اونطوری که گفتین تغییر دادم ولی درست نشد.مشکل اینجاست که سیستم،فایل shtm رو به صورت یه فایل فشرده نمی شناسه.یعنی کلیک راست که می کنم،گزینه های add to archive وجود داره ولی extract وجود نداره.
    بله علتش هم اینه که یه فایل فشرده نیست بلکه یک صفحه وب هست.حجمش چقدره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

winrar رو باز کنید و ببینید میتونید باهاش فایل shtm رو باز کنید؟ یا فرمت shtm رو عوض کنید بزارید rar ببینید باز میشه؟

9. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

حجمش یک گیگ هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    من1300مگابایت از حجم فیلم2400مگابایت توسط دانلود منیجر دانلود کردم و بعد از توقف وادامه ی دانلود،دانلود منیجر از حجم 650 مگایایتی میخواست شروع به ادامه ی دانلود کرد.چطوری میشه از حجم قبلی که دانلود کرده شروع به کار کنه؟
    باتشکر
    اگرمشکل حل بشه یک دنیا ممنونم.

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام وقتی با IDMدانلود می کنیم چرا پنج درصد میزان دانلود متعلق به اپلود هست ؟فرضا دردانلود یک فایل یک گیگی حدود 50 مگ هم آپلودی داریم این 50 مگ کجا صرف میشود و چرا؟

2- ایا با نرم افزار Offline explorer این امکان هس که فرضا کلیه محتویات صفحه های یک تاپیک خاص از همین انجمن را دانلود کنیم و وقتی اینترنت وصل نیست از طریق ان نرم افزار به محتویات صفحهها دسترسی داشته باشیم؟؟؟ مرسی

13. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •