تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 649 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آیا همه گوشی های X1 مشکل ترک خوردن رو دارن یعنی از همان اول ترک دارن یا بعد از مدتی ترک می خورن لطفا در این مورد کمی توضیح بدین
    2-
    آیا مشکل لق شدن کیبرد هم در تمام اونا پیش میاد و خیلی اذیت میکنه چون من یک n85 داشتم که به طور افتضاحی لق شده بود
    3-
    لطفا نکاتی رو که موقع خرید این گوشی بهتره بهشون دقت کنم تا بعد از خرید گوشی مشکلی بوجود نیاد رو بهم بگید

2. این کاربر از ُُsnake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من هم سوالاي بالا را دارم! ممنون ميشم جوابمونو بديد!
    اقاي محمد شما كه بهتر توضيح ميديد توضيح بديد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

1- اره همه گوشيهاي xperia اين مشكل را دارند
    2- خير چنين مشكلي وجود نداره
    3- نكات ميتوني سرچ كني
    ظاهرشو نگاه كن با دقت ببين تركي چيزي نداره؟
    مموري هم حتما بايد داشته باشه 4 گيگ حداقل
    بعد وسايلش كامل باشه همين

5. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سلااااااام .... جاتون بسيار بسيار زياد خالي بود......انشا .... هر چه زودتر مشكلتون حل شه .... در مورد داغ شدن گوشي،‌ بنظر منم خيلي زياد داغ ميشه ... بايد يه هواكش براش ميذاشتن... راستي يه نظر ( شايعه درست كنيم) فكر نميكنيد ،‌ گوشيهاي نقره اي بيشتر از مشكي داغ شن؟؟؟؟؟
    مرسی از محبت همتون...
    این روز ها تکنولوجی موبایل و کامپیوتر روز به روز که پیشرفت میکنه . با این پیشرفت گرمای زیادی بوجود اومده....هر قطعه از خودش گرما تولید میکنه مثل باتری / پردازشگر (cpu) / و حتی LCD ....!!!
    این گرما راندمان کار قطعه هم کم میکنه...البته نه زیاد...با اومدن گوشی های جدیدی که cpu 1 گیگا هرتز بیشتر دارن مهندسین سازنده باید به فکر گرمای زیاد و باتر های قوی تری باشند...
    راستی دوستان صنعت باتری تو دنیا واقآ پیشرفت نکرده....
    من به تازگی زدم تو کار هلیکوپتر مدل(البته بودم)...و این نبود باتری های قوی و سبک اینجا بیشتر حس میشه...!!!

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

به به داش حسام گل گلاب / بی تو هرگز حسام جان

کجایی بابا سریعتر ردیف کن بیا که دیگه فروم بی تو صفا نداره داداش

core player خوب اومدی همش روی 96 - 100 درصد میشه اگه بخواهی یه فیلم ببینی /
    مرسی کاوه جان...یواش یواش پرنگ میشم
    درسته برنامه core player جون گوشیو میگیره تا یه فیلم نشون بده...واسه همینه نرم افزار قوی هست....
    در م.رد این شکستگی که میگیدم بگم هر محصولی که به بازار میاد نمیشه 100% بی اشکال باشه...گاهی پیش میاد قسمتی از قاب گوشی مشکل داره و زود ترک میخوره...پس نمیشه گفت همشون مشکل داره...
    مثل رنگ مشکی اکسپریا ها که در بعضی هاش میره و در بعضی نه....یه در مورد فاصله قسمت های گوشی که در بعضی کمه و در بعضی ها خوب کیپ میشه...(در باتری بیشتر اینجوریه)

جای بعضی دوستان دیگه هم خالیه...نینجا و xxl2005

8. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

coreplayer من خيلي خوب و روون اجرا ميشه
    اينم بگم بعضي گيمها ممكنه پدر cpu را دربيارند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

CAPCOM عزيز.... زياد عجله نكنيد ... خودش، خود بخود آب بندي ميشه و بعد از 2 هفته كاملا تفاوتش محسوسه...

راستي دوستان ، نميدونم شما هم تا حالا اين مشكل واستون پيش اومده يا نه؟؟؟؟؟؟؟ چندين بار شده كه يه اس ام اس رو يك بار SEND كردم،‌بعد REPORT ش 2 بار مياد،‌يعني 2 بار SEND ميشه ... اين جريانش چيه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

سلام.

در مورد دلیوری ریپورت بعضی از گوشیها اس ام اس هارو تو چند قسمت میگیرن( گوشی شخصی که واسش اس ام اس میفرستی) واسه همین هر قسمتی رو که اون میگیره یک دلیوری واسه شما میاد .این یک حالتشه.بعضی وقتها هم که مال سیستمهای خوب مخابرات ایرانه. به هر حال اگر میخوای مطمئن بشی گوشی دو بار نفرستاده برو تو Sent نگاه کن.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آیا همه گوشی های X1 مشکل ترک خوردن رو دارن یعنی از همان اول ترک دارن یا بعد از مدتی ترک می خورن لطفا در این مورد کمی توضیح بدین
    2-
    آیا مشکل لق شدن کیبرد هم در تمام اونا پیش میاد و خیلی اذیت میکنه چون من یک n85 داشتم که به طور افتضاحی لق شده بود
    3-
    لطفا نکاتی رو که موقع خرید این گوشی بهتره بهشون دقت کنم تا بعد از خرید گوشی مشکلی بوجود نیاد رو بهم بگید
    من هم سوالاي بالا را دارم! ممنون ميشم جوابمونو بديد!
    اقاي محمد شما كه بهتر توضيح ميديد توضيح بديد

سلام.

نه ههمه این مشکل رو ندارن به عکسها ی ترک خوردگی ها تو همین تاپیک نگاه کن وقت خرید از بیرون و پشت درب باطری چک کن اگه ترک نداشته باشه احتمال ترک خوردنش خیلی میاد پایین(البته نه اینکه اصلا" این اتفاق نیفته فقط اگر اولش نباشه درصد احتمالش خیلی میاد پایین مال من که ترک نخورده ).

در مورد لق شدن این مشکل مال تمام گوشی ها ی فلایپ هست نه تنها X1 .اگر شما موقع باز کردن و بستنش دقت کنی وهمچنین تحت فشار قرار نگیره نه لق نمیشه.(مال من یکم شده.)

ضمنا" علاوه بر لقی اگر با فلایپش بازی کنی یا موقع باز کردن و بستن به آرامی عمل نکنی و یا تحت فشار قرار بگیره علاوه بر لقی از ناحیه فلت ال سی دی هم گوشی ایراد پیدا میکنه این مشکل هم مال تمام گوشی های کشویی هست نه X1 تنها.(مال من ایراد پیدا کرده ).

در بقیه موارد هم دوست عزیزمون توضیح دادن وسایل کامل باشه ,حداقل 4 گیگ مموری کارت داشته باشه و.....

13. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

2-
    3-
    سلام
    گوشی من هیچ ترکی نداره . من آبان پارسال از دبی خریدم . تا الان هم هیچ آسیبی در آن ندیدم.
    البته گوشی من هم کمی رنگ درب باتریش رفته (نه زیاد، کمی در گوشه ها).خواستم بدونید که این رنگ رفتگی ربطی به گوشیهایی که به ایران میآیند ندارد. فابریکی اینطوری هست.مطمئنم سونی کاری برای این موضوع خواهد کرد. یا شاید هم دانسته این کار را کرده که بعدا چیزی بفروشد. نمیدانم.بهرحال بعید است که اعتبار خود را پیش این همه مشتری اکسپریا در دنیا خدشه دار کند.

15. این کاربر از mhpz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

1- اره همه گوشيهاي xperia اين مشكل را دارند
    ببخشید میشه مختصر درمورد این ترک توضیح بدید کجای گوشی ترک برمیداره

17. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •