تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 2365 اولاول ... 2553053453513523533543553563573583593654054558551355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    من تازه ماشین گرفتم سیستم نداره میخوام یه سیستم براش بزارم که بعدا بتونم ارتقا بدم

برای الان ‍‍پخش ، باند، آمپ میخوام ـ شاید تا ۶ ماه دیگه ارتقا بدم
    برای آینده : اضافه کردن پخش دوم برای مانیتور ،، آمپ ۴ کانال دیگه برای ساب و خازن و.....
    الان یه پخش ،میخوام که بتونم تنظیمات خوب داشته باشم که بعدا واسه ارتقا نیز بدردم بخوره --- البته یو اس بی آکس هم داشته باشه ـ ساده هم بود مهم نیست تنظیمات خوب داشته باشه قیمت هم بصرفه باشه (مسلمه که باید پایونیر بگیرم )
    در مورد باند ها هم میخوام که هزینه کنم که بعدا عوضشون نکنم ـ مدلی معرفی کنین که با سیستم ارتقا آیندم هم خوب باشه ــ
    در مورد آمپ هم گفتم که ۲ کانال میخوام که با باند ها صدا خوبی بده ــــــ البته بعدا یه آمپ دیگه اضافه میشه -- مدلی معرفی کنین که بعدا هم بدردم بخوره و الان نیز کیفیت خوبی بهم بده
    قیمت سیستمی که میخوام هزینه کنم ــ۲۰۰- ۱۵۰ واسه ضبط ـ -- ۱۵۰ واسه باند -- ۷۰ آمپ ـ ۴۰ نصب
    کل سیستم ماکزیمم ۴۵۰ بشه

البته راستش من صفحات و خوندم ولی نمیدونم آخرین تغییرات تو قیمت و نوع جنس بازار چجوریه -
    ممنون از همه

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام به دوستان
    من تازه ماشین گرفتم سیستم نداره میخوام یه سیستم براش بزارم که بعدا بتونم ارتقا بدم

برای الان ‍‍پخش ، باند، آمپ میخوام ـ شاید تا ۶ ماه دیگه ارتقا بدم
    برای آینده : اضافه کردن پخش دوم برای مانیتور ،، آمپ ۴ کانال دیگه برای ساب و خازن و.....
    الان یه پخش ،میخوام که بتونم تنظیمات خوب داشته باشم که بعدا واسه ارتقا نیز بدردم بخوره --- البته یو اس بی آکس هم داشته باشه ـ ساده هم بود مهم نیست تنظیمات خوب داشته باشه قیمت هم بصرفه باشه (مسلمه که باید پایونیر بگیرم )
    در مورد باند ها هم میخوام که هزینه کنم که بعدا عوضشون نکنم ـ مدلی معرفی کنین که با سیستم ارتقا آیندم هم خوب باشه ــ
    در مورد آمپ هم گفتم که ۲ کانال میخوام که با باند ها صدا خوبی بده ــــــ البته بعدا یه آمپ دیگه اضافه میشه -- مدلی معرفی کنین که بعدا هم بدردم بخوره و الان نیز کیفیت خوبی بهم بده
    قیمت سیستمی که میخوام هزینه کنم ــ۲۰۰- ۱۵۰ واسه ضبط ـ -- ۱۵۰ واسه باند -- ۷۰ آمپ ـ ۴۰ نصب
    کل سیستم ماکزیمم ۴۵۰ بشه

البته راستش من صفحات و خوندم ولی نمیدونم آخرین تغییرات تو قیمت و نوع جنس بازار چجوریه -
    ممنون از همه
    شما اگه AUX نخواید میتونید از مدلهای 5150(165) و 7250(190) بگیرید که اولی تنظیمات اکولایزرش بیشتره و دومی جدیدتره و رم میخوره!ولی اگه ورودی آکس بخواید باید حداقل 7150 بگیرید که قیمت هم 220-230 هست.
    باند هم دیگه بستگی به صدایی که میخواید داره از 75 تومن هست به بالا
    آمپلی هم بستگی به باندی داره که انتخاب میکنید داره!از 65 تومن هست به بالا
    تخته 10-20 تومن
    پک سیم گیج 4 حداقل 30-35
    نصب 20 تومن

3. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

این دوست ما یه 405 دوگانه سوز داره که چند ماه پیش رفت یه سیستمکی رو بست رو ماشین با مشخصات زیر

پخش: 7250
    باند : 6975 V2
    ساب: ساب باکس آماده پایونر 1200 وات
    آمپلی فایر برای باند و ساب: 4 کانال ساند استریم که روش نوشته 700 وات
    پک برق و..: نمیدونم

خوب حالا دوست ما میخواد یه خورده سیستمکش رو ارتقا بده و خودش میگه یه جفت باند 6975 قدیمی بگیرم بندازم بغل همین 6975 جدیدا تا بشن 2 جفت و یه آمپلی مونو هم بگیرم برای ساب .
    من بهش گفتم به جای 6975 یه کامپوننت 150 تومنی بگیره بندازه تو درها و یه آمپلی مونو خوب هم بگیره برای ساب و اون آمپلی ساند 4 کانال رو وصل کنه به باند و کامپ . میخوام بدونم نظر دوستان چیه؟؟ پیشنهاد من بهتر هست یا دوستم؟؟ راستش من تا حالا اصلا صدای کامپوننت نشنیدم و نمیدونم چه جوریه فقط خیلی زیاد تعریفش رو شنیدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان این RAC Pre out یعنی چی ؟ ۱و ۲ و ۳ داره
    پنل برقی داره مهمه؟

پایونیر 7150 UB دست دوم ۱۸۰ میارزه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام دوستان

این دوست ما یه 405 دوگانه سوز داره که چند ماه پیش رفت یه سیستمکی رو بست رو ماشین با مشخصات زیر

پخش: 7250
    باند : 6975 V2
    ساب: ساب باکس آماده پایونر 1200 وات
    آمپلی فایر برای باند و ساب: 4 کانال ساند استریم که روش نوشته 700 وات
    پک برق و..: نمیدونم

خوب حالا دوست ما میخواد یه خورده سیستمکش رو ارتقا بده و خودش میگه یه جفت باند 6975 قدیمی بگیرم بندازم بغل همین 6975 جدیدا تا بشن 2 جفت و یه آمپلی مونو هم بگیرم برای ساب .
    من بهش گفتم به جای 6975 یه کامپوننت 150 تومنی بگیره بندازه تو درها و یه آمپلی مونو خوب هم بگیره برای ساب و اون آمپلی ساند 4 کانال رو وصل کنه به باند و کامپ . میخوام بدونم نظر دوستان چیه؟؟ پیشنهاد من بهتر هست یا دوستم؟؟ راستش من تا حالا اصلا صدای کامپوننت نشنیدم و نمیدونم چه جوریه فقط خیلی زیاد تعریفش رو شنیدم .
    خوب مطمئنا شما درست میگید چون شما از روی تحقیق میگید و اون دوستتون فقط پیشه این نصاب های بی سواد رفته.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

پنل برقی داره مهمه؟

پایونیر 7150 UB دست دوم ۱۸۰ میارزه ؟
    RCA همون خروجی های صدا هست.که یکی از اونها معمولا ماله ساب-یکی استیج جلو و یکی برای استیج عقب هست برای 3RCA دار ها!

پنل برقی هم فقط برای قشنگی هست و اگرنه اگه خراب بشه به این راحتی درست نمیشه!

در مورد 7150 هم اگه از آشنا میخری و میدونی حتما سالمه بخر ولی پایینتر160-170 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم پخش پایونیر 2250ub و باند ts-A6993s خوبه ؟ کلا نظرتونو راجع بهش بگید لطفا؟
    بارکدش میگه کاناداییه واقعا اینطوره؟
    آقا کسی نبود ما رو از کف در بیاره ؟؟
    آقای همشهری cyber861 یه راهنمایی هم اینجا بده بی زحمت.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آقا کسی نبود ما رو از کف در بیاره ؟؟
    آقای همشهری cyber861 یه راهنمایی هم اینجا بده بی زحمت.
    ممنون
    داداش شما اگه نخریدی مدل 4250SD رو بگیر.چون اون تنظیمات نداره و فقط یک خروجی RCA داره.
    ارزش داره که 25 تومن بزاری روش.
    باند هم خوبه فقط قیمتش چنده؟
    بارکد هم اکثرا اشتباه میزنن.

10. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

کاملآ موافقم به نظر من سیستم توی جاده ومسافرت بیشتر به کار میاد تا توی شهر مخصوصآ زمانی که مجبوری 8,9 ساعت پشت فرمون باشی با اهنگ سر حال تر می مونی.

ممنون از راهنماییت دوست گلم میشه در مورد این سابها کمی توضیح بدین راستش اولین باره که اسمشو میشنوم اگه میشه اخرشم لطف کنید یه مدل بهم پیشنهاد بدین
    دوستان تسلیم
    حالا اگه بخوام ساب بردارم چی بخرم؟ 3012,308f,308d2 اگه گزینه بهتری هم هست از من دریغ نکنید
    باند و امپ چی بردارم؟
    دوستان پس چرا رفیق نیمه راه شدین؟
    نمی خواین به ما هم کمک بدین؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان راستی یکمی در مورد نحوه ی تنظیمات نمودار ها در طراحی باکس توضیح میدی که تا چقدر میشه بالا و پایینشون کرد تا صدای دلخواه ازش در بیاد؟
    میشه در حالت پرتد طوری طراحی کرد که تو یه باکس با چند تا فرکانس تیون کرد؟
    سلام
    توضيح دادنش سخته بايد با نرم افزار كار كرده باشي تا كامل متوجه بشي. به پارامترهاي ساب بستگي داره.بهترين بازه فركانسي براي طراحي باكسهاي پورتد،تيون كردن باكس بين فركانس 30 الي 35 هستش.
    قسمت دوم سوالتون رو دقيق متوجه نميشم!
    اگر منظورت باكسهاي Band Pass 6Order بله. اينگونه باكسها داراي حد اقل دو چمبر جدا گونه و با فركانسهاي تيون متفاوت.
    اين هم نمونه هائي از باكسهاي بند پس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/URL]

سلام
    بعد این فلسفه ساعت توی تنظیم گین رو میگید ؟
    مثلا میگن رو 11 هست یعنی چه؟

به طبق همین عکس هست؟ یعنی مثل ساعت دیواری
    شروع هم رو ساعت 12 هست دیگه؟
    به ترتیب که باز کنیم گین رو میشه 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 که به همین ترتیب زیاد میشه جریان؟
    خير
    اگر از روبرو به امپ نگاه كني پتانسيومتر تنظيم گين كاملا به سمت چپ هستش. يعني مثلا روي ساعت 7
    حالا هر چي گين رو موفق عقربه ساعت بچرخونيد در واقع داري گين رو افزايش ميدهيد.
    به اين عكس نگاه كنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين آمپليفاير الان گينش (با توجه به نوك فلش)كاملا بازه،يعني حد اكثر توان خروجي،حالا قسمت انتهائي فلش رو نگاه كن روي چه ساعتيه؟درسته روي ساعت 11
    Pre out تو پخشها طراحي شده براي ارتباط با آمپليفاير.يعني فركانسها از طريق اين فيش به امپلي فرستاده ميشن و بعد از پروسه تقويت از طريق ترمينال خروجي به اسپيكرها فرستاده ميشه.

دوستان پس چرا رفیق نیمه راه شدین؟
    نمی خواین به ما هم کمک بدین؟
    من نظرم تو اين رنج كن ووده.
    Last edited by hamidR15; 23-09-2010 at 16:45.

13. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •