نه اون قبلا حامله بوده ، از اول ... ولي شما ظاهرا داداششم بردي و آوردي!
روي تخت relax بزن ( با هر دو نفر ) و با يكيشون روي اونيكي كليك كن و try for baby رو بزن ( بايد آهنگش رو حتما بشنوي اگر آهنگ نزد دوباره تكرار كن )
نه اون قبلا حامله بوده ، از اول ... ولي شما ظاهرا داداششم بردي و آوردي!
روي تخت relax بزن ( با هر دو نفر ) و با يكيشون روي اونيكي كليك كن و try for baby رو بزن ( بايد آهنگش رو حتما بشنوي اگر آهنگ نزد دوباره تكرار كن )
شاید ولی برادره سفید نبودا
توی اون خانواده goth هم طرف نامزد بود . همه درصداشم 100 بود . پیشنهاد ازدواج دادم طرف رد کرد . دختره 1 روز نشست گریه کرد
راستی بیزنس بازیش خشکه؟ یعنی باحال نیست ؟ ارزش دانلود داره؟![]()
اون رد كرده چون مرده 100 درصد دوستش نداشته![]()
نه بيزينس هم جالبه ، شما ميتونيد مغازه بزنيد و اجناستون رو بفروشيد يا ميتونيد رستوران بزنيد و براي رستورانتون خدمه و آشپز انتخاب كنيد...
كلا همه ي پك هاي سيمز جالب هستن
البته به جز stuff ها كه فقط وسايل و لباس و از اين جور چيزا به بازي اضافه ميكنن![]()
من لینکای رپید باز بیزنس رو دارم . اگه میخوای بهت بدم . (با کرکه )
کلا 800 مگه
اولا اينجا جاش نيست
لينك دانلود پك هاي سيمز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما من تمام پك هاشو دارم![]()
یه سوال . الان که همه 8 تا دانشجوم امتحان نهایی ترم اولو دادن چرا فقط 5 تا موندن ؟
بالافاصله که از کلاس اومدن تاکسی اومد چندتاشونو برد.
برای همیشه رفتن؟
آخه هنوز کلی ترم دیگه مونده
2 تا احتمال هست :
- يا خودتون با تلفن زنگ زدين كه نميخوايد ادامه تحصيل بديد براي همين تاكسي اونا رو برده به شهر اصلي
- مردود شدن!! ( ابته بعد از 3 بار اخراج ميشن )
اگه بهشون به موقع آب بدین فکر کنم بمونن. من که قبلنا که میخریدم وقتی پول ازشون بر میداشتم همون موقع آبشونم میدادم و میموندن تا وقتی که خودم بفروشمشون یا بندازمشون دور.![]()
نه منم همين كارو ميكردم ولي بعد از مدتي پولش انقدر كم ميشه كه ديگه ارزش آب دادن و نگه داري رو نداره
كلا اين توي اين جور وسيله ها فقط شيشه شير بچه هاش خوبه و اون سونا قرمزه![]()
من چند تا سوال دارم . من بازی sims 2 رو نصب کردم حالا می خوام بسته های که اضافه میشن رو دانلود کنم .( مثل سیمز دانشگاه و open for business) اگه می تونید لینک دانلودشو بارم بزارید دیگه این که من خودم open for business رو دانلود کردم (17 mb ) وقتی می خوام اجراش کنم پیغام میده : THE SIMS 2 OPEN FOR BUSINESS IS NOT INSTALLED . THIS UPDATE ONLY APPLIES TO THIS EXPANSION PACK
مشکل از چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)