آزاد واحد تاکستان
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
نه 512 دارم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آزاد واحد تاکستان
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
نه 512 دارم
در مورد مودمهای بیسیم سری g و n تو صفحات پیش توضیح داده بودم . اگه هزینه نزدیک 100 تومن برات مهم نیست این انتخاب خیلی خوبیه و با توجه به اینکه سری جدید n برد بیشتر و مزیتهای بیشتری داره اگه بخوای از لپ تاپ استفاده کنی می تونی از مزیت وای - فای سری n برخوردار شی . البته فقط برد بیشتر و فرکانس کاری بهتر می تونه از مزایاش تو ایران باشه که باعث می شه نویز کمتر تو ارتباط بیسیمت اثر کنه ... ولی سرعت بالاتر سری n رو با توجه به سرعت پایین اینترنت نمی تونی احساس کنی و از این جهت فرقی با سری g نداره مگه اینکه بخوای چند تا کامپیوتر رو با هم شبکه کنی اونوقت سرعت ارتباط بیسیم بین کامپیوتر ها بیشتر خواهد شد. در ضمن اگه بخوای کامپیوتر رومیزیت هم با استانداردn کار کنه باید براش آداپتور بیسیم سری n بخری وگرنه با یه آداپتور معمولی کل ارتباطت اتوماتیک روی فرکانس استاندارد سری g تنظیم خواهد شد تا مودم و آداپتور بتونن باهم کار کنن . در کل مودم بیسیم سری n از شرکت tp-link جزو ارزانترین انتخابهای زیر 100 تومن هست که در عین حال این تکنولوژی جدید رو هم داره . اگه هم می خوای کمتر هزینه کنی می تونی سراغ یه مدل بیسیم سری g بری .
این هم تاپیک این مودم :
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
گفته بودم که رفیقم داشته از اینترنت مفت استفاده می کرده یهنی شارزش تموم شده بود و داشت دانلود می کرد. امروز دیدمش بهم گفت که حدود دو گیگ دانلود کرده و حسابش منفی هم نشده و حتی وقتی تو حسابش لوگین میکنه اونجا نوشته آفلاین
بعدش هم گفت که قطع شده و می خواد بره دو گیگ بخره.
آره گاهی از اینجور قاط ها تو قسمت اکانتینگ اندیشه ( یا شرکتای دیگه ) پیش میاد ... این دیگه از خوش شانسیه دوستت بوده .بعضی وقتا فقط چند تا اکانت خاص اینطور میشن بعضی وقتا هم کنتور کل سایت به دلایل مختلف واسه چند ساعت متوقف می شه ( یا به دلایل فنی متوقفش می کنن! ) هر کسی هم خوش شانس باشه می تونه استفاده کنه . البته روی دیگه سکه رو هم باید دید ! چون خیلی وقتا هم پیش اومده سرور کنتور حجمیش ظاهرا متوقف شده بوده اما بعد از دانلود چند گیگ یه دفعه همه حجم کاربر از بین رفته !
کلا اینجور وقتا باید با احتیاط عمل کرد وگرنه تاوانشو باید با خرید حجم اضافه پس داد !
خوب دیگه حجمی نداشت که از دست بده فقط صفر بود و آفلاین، ازشانس نگو که یه بسیجی فعال که هر روز میره پایگاه بسیج حتی از اعتبار اونا هم استفاده میکنه (پایگاهشون ADSL داره)
، چند روز پیش یه ربع سکه برد
(خرشانس) ، حالا هم که اینترنت مفت. واقعا آدم دیوونه میشه که یکی مثل من همش بدشانسی و یکی دیگه . . .
![]()
بچه ها توجه کردید از بعد از عید سرعت اندیشه چقدر خوب شده؟
جریان چیه؟
البته ناگفته نماند این به نفع خودشان هم هست چون حجمم در 10 روز اول تموم شد!
اگه از اندیشه می خوای
فتوکپی شناسنامه و کارت ملی کسی که میخواد ADSL بگیره
فتوکپی شناسنامه و کارت ملی صاحب خط
آخرین فیش تلفن به همراه پر کردم فرم های مربوطه با گرفتن امضا از صاحب خط و امضای خودت
با توجه به صحبت های دوستان به نظر میرسه که در حال حاضر اندیشه از بقیه شرکت بهتره ، درسته ؟
بعد از درخواست ، ADSL رو چند روزه وصل میکنن؟
بله این طور به نظر میاد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)