دوستان من بین lx3 ( بخاطر زوم پایینش )و fz28 (بخاطر یکمی بزرگ بودنش و همچنین معرفی fz38 با ویژگیهای برترش از fz28) و zs3( بخاطر نداشتن تنظیمات دستی) مردد هستم البته انتخاب اصلیم lx3 بود که زوم 2.5 یکم حالمو گرفته و میترسم در آینده محدود کننده باشه البته تو ریویو هایی که خوندم زیاد از زوم پایینش ایراد نگرفته بودند اما باز دو دل هستم به نظر شما بهترین انتخاب چی میتونه باشه؟
به نظر من FZ28 بگیر. یه دوربین همه کاره س. درسته که کیفیتش به پای LX-3 نمیرسه. ولی از پس همه ی شرایط بر میاد. زیاد هم بزرگ نیست. باید از نزدیک دوربین رو ببینی تا سایزش دستت بیاد. یه راه دیگه هم اینه که منتظر بشی FZ38 بیاد که اون وقت یا FZ38 بگیری یا این که FZ28 رو بعد از افت قیمت بخری.
wow!!ممنون دوست عزیز!یه تحقیقی درموردش کردم!خیلی خوشم اومد!هر چند به پای دوربینای سوپرزوم با زوم 10x و 12x و 20x و این چیزا نمیرسه ولی powerful Fujinon 5x wide angel optical zoom lens با اون اندازه ی غیرطبیعیش بازم خوبه!فکر کنم این مقدار زوم برام زیاد هم هست!حتما وزنشم باید زیاد باشه.از کجا میتونم نمونه عکساشو در وضعیتای مختلف ببینم؟
نظر شما چیه و معایب و کاستی های این مدل رو در چی می بینین؟
و اینکه در مورد قیمتش چیزی نگفتید نمیخوام از 400 تومن بزنه بالا!و در نهایت از کجای تهران میتونم این دوربین رو گیر بیارم؟تو جمهوری پیدا میشه؟fuji در ایران نمایندگی و گارانتی داره؟
ببخشید بازم زیاد سوال کردم و ممنون
وزنش که زیاد نیست. 210 گرمه. نمونه ی عکساش و مقایسه با دوربین های هم رده ی خودش اینجاست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین تقریبا برای خود من مثل خریدن موبایل هست
خیلی ها باطن رو فدای ظاهر میکنن (مثل ماشین) و خیلی از چیزای دیگه
درسته کیفیت عکس مهم تر از شکل دوربینه اما خوب نمیشه از ظاهر هم گذشت
.gif)
منظورم از بد و خوب و ..... اینه :
ارزش در مقابل قیمت پرداختی
کیفیت عکس
کیفیت ساخت و.....(مخصوصا ارزش در مقابل قیمت پرداختی)
اگه بخوام چند تا عکس ازش گیر بیارم باید از کجا پیدا کنم؟؟
.gif)
خب اگه ظاهر برات مهمه که سونی انتخاب بهتریه. فقط امیدوارم بعدا پشیمون نشی از انتخابت.
از نظر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی مسلمه که نمره ی قبولی نمیگیره.
کیفیتش هم تو همون لینکی که بالا گذاشتم میتونی با بقیه مقایسه کنی.
دوستان اگه امکانش هست در خرید دوربین مناسب منو راهنمایی کنند.
1- چه برندی بگیرم.
2- مدل پیشنهادی شما.
3- هزینه حدودا 500
کنان SX10 پیشنهاد میشه. حدود 450.