PS3 فیلم Full HD میتونه از روی هاردش پخش کنه؟؟؟ برای بازی online توی ps3 باید هزینه پرداخت کرد یا مجانیه؟
PS3 فیلم Full HD میتونه از روی هاردش پخش کنه؟؟؟ برای بازی online توی ps3 باید هزینه پرداخت کرد یا مجانیه؟
سلام
من با انلاين فيفا 10 مشكل دارم.
من به سرور های ea وصل میشم ولی وقتی دارم آنلاین بازی می کنم به دقیقه ی ۱۵ بازی نرسیده اون علامت لود کذایی میاد و بعدشم پیغام connection with your opponent lost
اينترنتم مكس نت است لطفاً راهنمايي كنيد.
آنلاینش که مجانی ، ولی من تا حالا فیلم رو هاردش نریختم ولی به طور طبیعی نباید مشکلی داشته باشه !PS3 فیلم Full HD میتونه از روی هاردش پخش کنه؟؟؟ برای بازی online توی ps3 باید هزینه پرداخت کرد یا مجانیه؟
فکر کنم شما یه دو سه هزار باری این سوال رو پرسیدی !احتمالا اینترنت شما قطعی کوتاه داره که اینجوری می شه ، گاها دیدم که بعضی از ISP ها هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت یا یه ساعت یه بار برای چند لحظه قطع می شه و برای بازی آنلاین همون کافیه که از بازی پرت بشید بیرون ! سرعت دی اس الت چقدره ؟!؟سلام
من با انلاين فيفا 10 مشكل دارم.
من به سرور های ea وصل میشم ولی وقتی دارم آنلاین بازی می کنم به دقیقه ی ۱۵ بازی نرسیده اون علامت لود کذایی میاد و بعدشم پیغام connection with your opponent lost
اينترنتم مكس نت است لطفاً راهنمايي كنيد.
دوست من شما باید DNS تنظیم کنید تو ---------- آموزشش هست
من مشکلم برای BC2 حل شد
سلام---اين كابلهاي hd كه تو بازار قيمتش 15 تا 20 تمون هست واقعا سر و تهش روكش طلاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد ps4 چيزه جديدي نيست---اما در مورد نسل جديد بلوري درست گفتن---يادمه نوشته بود حجم ديسكهاي بلوري جديد 500 گيگ هست!!!
اگر تنظیمات Display روی HD یا Full HD باشه . اونوقت دستگاه رو به TV معمولی وصل کنی تصویر نمیده .
چطوری میشه ریستش کرد ؟ ( بدون تصویر )
دوستان این psn card uk 20 پوندی رو چند بخرم خوبه ؟
اول تو یه سایت ایرانی دیدم 42 تومن ! بعد یه سایت خارجی پیدا کردم "Maximim cards" به قیمت 27 دلار ولی در حال حاضر موجود نبود !
براي 20 45 ؟؟؟؟
خيلي گرون ميده
اينجا 25 گير مياد
UK هاus رو نمی گم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)