بودجه من برای MB در حدود 100 تومان هست. نظر شما درباره ASUS-M3A چی هست؟ ( CPU انتخابی من AM2- X2 5600 هست). این مادربورد با کارت گرافیک ASUS-GeForce 8600 GT سازگاری داره؟
بودجه من برای MB در حدود 100 تومان هست. نظر شما درباره ASUS-M3A چی هست؟ ( CPU انتخابی من AM2- X2 5600 هست). این مادربورد با کارت گرافیک ASUS-GeForce 8600 GT سازگاری داره؟
من کاملا با این برد موافقم و بهترین برد تو این رنج هست8600 که رو شاخشه ، شما هر گرافیکی خواستی اراده کن ( حتی 4870X2 ) رو میذاره تو جیبش !!!
![]()
دوستان ایا کسی این برد رو در بازار دیده یا هنوز وارد بازار نشده؟قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سیستم زیر چی بگیرم بهتره:
CPU:Q6600
VGA:4850
Ram:CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) - DHX
و در کل مادربردی باشه که تا 4-5 سال دیگه بشه قطعات جدید رو سا÷ورت کنه
تا سقف 200 تومنp5q ولی چون گیر نمیاد p5q deluxeما آخرش نفهمیدیم چی بخریم یکی توضیح بده این جا چه خبره؟!!!!!!!!!!اتفاقا p5q خیلی هم گیر میاد !! ضمنا اگه گیر نیاد ما باید تو رنج خودش برد معرفی کنیم !! نه 100 تومن بالاتر!! شما که تجربه داری دقت کن!! همون MSI که گفتم عالیه .
p5q یه زمان تو بازار نبود. ولی الان پیشدا میشه. مشا P5Q بخر.
آره داداش امده
245 چوب
چيپ هاي سري AMD700 كلا خيلي جالب از آب در نيومده و Nvidia حداقل تو Subsystem ها (مثلStorage-USB-Memory Performance) كمي برتري داره نسبت به AMD. البته الان بردهاي با چيپپست Nvidia خيلي تو بازار نيست (ممكنه XFX يا Biostar با چيپ 750a پيدا بشه)یه سوال داشتم در مورد مادربوردهای AMD:
اگر CPU انتخابی من AMD باشه، آیا بهتر هست مادربوردی انتخاب کنم که Chipset اون هم توسط AMD تولید شده باشه؟ ( چون همانطور که میدونید Chipset بعضی از مادربوردهای مخصوص AMD توسط NVIDIA تولید میشه)
اين برد از چيپست AMD 770 استفاده مي كنه و چيپ جنوبي SB600 مورد استفاده در اين برد خيلي قديمي هست. شما راجع به چيپست AMD 780G + SB700 تحقيق كن ببين چه بردهايي در بازار هست. گيگا و ECS و Biostar فكر كنم پيدا بشن با همين حدود قيمت.بودجه من برای MB در حدود 100 تومان هست. نظر شما درباره ASUS-M3A چی هست؟ ( CPU انتخابی من AM2- X2 5600 هست). این مادربورد با کارت گرافیک ASUS-GeForce 8600 GT سازگاری داره؟
در مورد Nvidia GF8200 هم بد نيست يك بررسي بكني حالا كه كارتت Geforce 8600 هست.
زیر 60 تومن مادر برد داریم که 8600gts رو ساپرت کنه ؟اگه داریم لطفا معرفی کنید.
ECS G31T-M
46 تومن
البته خودش گرافيك آنبورد هم داره ولي مهم نيست بنچماركها رو ببين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزینه ی خوبیه روش فکر می کنم راستی مارک معروف تر با این قیمت هست ؟
فرق مین 70 تومنی با این تو چیه ؟؟
Last edited by maxp30; 30-08-2008 at 13:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)