دوست من
PSP دو مدل داره:fat(چاق) و slim(لاغر)،که تفاوت عمده ی این دو تو قطرشونه.هر کدوم از اینا تو ایران در 3 مدل عرضه میشه:giga pack،value pack،standard pack
*مدل Standard Pack شامل:
يک عدد کنسول PSP
باطري
شارژر
*مدل Value Pack شامل:
يک عدد کنسول PSP
باطري
شارژر
هدفون همراه با ريموت كنترل
بند
مموري 32 مگابايتي
كيف
يك عدد UMD دمو و شو
*مدل Giga Pack شامل:
يک عدد کنسول PSP
باطري
شارژر
هدفون همراه با ريموت كنترل
بند
مموري يك گيگابايتي
كابل USB براي انتقال داده
كيف
يك عدد UMD دمو و شو
به نظر من value pack از همه بهتره.چون دیگه لازم نیست کیف و هدفون و بند رو جدا بخری و علاوه بر اینها یه umd و memory ارجینال هم داری.البته حتماٌ باید یه مموری جدا هم بخری که حداقل 2 گیگابایت باشه.اون مموری ارجینال به این درد می خوره که اگه زمانی اشکالی تو اجرای بازی بود بشه فهمید اشکال از memory هست یا چیز دیگه(یه بازی کم حجم بریزی تو memory ارجینال،اگه کار کرد اشکال از memory یه که خریدی).در مجموع اشتباه من رو نکن و standard pack نخر که سر خریدن وسایل جانبیش پیاده میشی و قیمتش از value pack گرون تر در میاد(
.gif)
).
قیمت value pack هم از 230 تومن بگیر تا 270 تومن متغیره(بستگی به مغازش داره!!!)
در مورد کارایی psp هم باید بگم که فقط برای بازی نیست ولی کار عمدش همینه.میشه تو psp عکس،آهنگ و فیلم(با فرمت مخصوص) هم ریخت.
بازی های ارجینال psp تو ایران پیدا میشه ولی معمولاٌ به قیمت خون پدر فروشنده ها به فروش میرسه!!راه کم هزینه ترش اینه که بازی های کپی بخری که برای این که بتونی رو psp اجراشون کنی باید pspت رو کرک کنی. بعضی از psp ها از اول که میخری کرک شدن(
بهتره این جور نباشه).بهتر اینه که همون جا که خریدی به یارو بدی کرکش کنه.اون وقت میتونی بازی های کپی(که قیمتی در حد بازی های کپی PC دارند) رو تو مموریش بریزیو حالشو ببری(
.gif)
)
موفق باشی