تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 1404 اولاول ... 2553053453513523533543553563573583593654054558551355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. ميكنم به همه ي شما.من ميخواستم يه Psp بخرم.
    ميخواستم كمكم كنيد
    كه كدوم ماركش بهتره؟؟؟؟
    قيمتهاش چجوريه(يعني چقدر بايد سبك بشيم)
    راستي ميخواستم بدونم با Psp فقط ميشه بازي كرد؟؟؟؟يا كارايي ديگه اي هم داره؟؟؟
    يه سوال ديگه هم داشتم:بازياش چه قيمتيه؟
    يه موقع مثل Ps3 نباشه؟؟
    اگه يكي لطف كنه جواب سوالاي من رو بده ممنون ميشم.
    نمی دونم چرا هرکی اینجا میاد همین سوالو می کنه اگه حدود دو صفحه قبل رو نگاه کنید می بینین توضیح دادم
    --------------------------------------------------------------------------
    توی سایلنت هیل توی بیمارستان در زمان جدید(که همه چیز خرابه)برای باز کردن اتاق exam یا تشریح اون ماسک رو باید از کجا آورد؟
    Last edited by amirrasa kateb; 25-03-2008 at 13:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمی دونم چرا هرکی اینجا میاد همین سوالو می کنه اگه حدود دو صفحه قبل رو نگاه کنید می بینین توضیح دادم
    شما زیاد خودتو ناراحت نکن

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

چرا الکی اطلاعات غلط میدی یا از چیزی که نمی دونی حرف می زنی کجای دنیا psp slim والیو پک یا گیگا پک عرضه شده ؟ اینایی که گفتی ماله فته

نه psp slim به تلویزیون وصل می شه اونم با کیفیت 720p علاوه بر این سبک ترم شده که دست احساس خستگی نکنه
    نقا قول : ....که تفاوت عمده ی این دو تو قطرشونه..
    ------------------------------------------------------------------
    الان بهترین گزینه خرید psp slim هست چون هم به tv وصل می شه هم سبک تر و باریک تر شده هم حافظه ی رمش دوبرابر شده یعنی بازی ها با سرعت بیشتری لود می کنه
    دوست عزیز
    پسر دایی من در آلمان یک psp slim giga pack خریداری کرده(می توانید سری به ebay بزنید و بببینید که psp slim giga pack به فروش می رسد).ممکن است در ایران نباشد(نمی دانستم نیست و در اینجا عذر خواهی می کنم) ولی این دلیل نمی شود که در جاهای دیگر دنیا پیدا نشود.بنابراین اول تحقیقاتتان را در مورد جاهای دیگر دنیا انجام دهید و بعد سخن بگویید

در مورد تفاوت عمده هم باید بگویم که من می دانم که slim قابلیت اتصال به تلویزیون را دارد و اگر در مورد کاهش وزن slim هم چیزی نگفتم به خاطر این بود که کاهش قطر منجر به کاهش وزن می شود.این مطلبی بدیهی است،نیست؟!.در ضمن شما اگر در سایت های مربوط به psp کمی جستجو کنید متوجه خواهید شد که در روز announce پی اس پی اسلیم،خود مقامات sony،کاهش قطر(و در نتیجه وزن!!) را مزیت اصلی slim معرفی کردند نه وصل شدن به تلویزیون

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست من
    PSP دو مدل داره:fat(چاق) و slim(لاغر)،که تفاوت عمده ی این دو تو قطرشونه.هر کدوم از اینا تو ایران در 3 مدل عرضه میشه:giga pack،value pack،standard pack
    *مدل Standard Pack شامل:
    يک عدد کنسول PSP
    باطري
    شارژر
    *مدل Value Pack شامل:
    يک عدد کنسول PSP
    باطري
    شارژر
    هدفون همراه با ريموت كنترل
    بند
    مموري 32 مگابايتي
    كيف
    يك عدد UMD دمو و شو
    *مدل Giga Pack شامل:
    يک عدد کنسول PSP
    باطري
    شارژر
    هدفون همراه با ريموت كنترل
    بند
    مموري يك گيگابايتي
    كابل USB براي انتقال داده
    كيف
    يك عدد UMD دمو و شو

به نظر من value pack از همه بهتره.چون دیگه لازم نیست کیف و هدفون و بند رو جدا بخری و علاوه بر اینها یه umd و memory ارجینال هم داری.البته حتماٌ باید یه مموری جدا هم بخری که حداقل 2 گیگابایت باشه.اون مموری ارجینال به این درد می خوره که اگه زمانی اشکالی تو اجرای بازی بود بشه فهمید اشکال از memory هست یا چیز دیگه(یه بازی کم حجم بریزی تو memory ارجینال،اگه کار کرد اشکال از memory یه که خریدی).در مجموع اشتباه من رو نکن و standard pack نخر که سر خریدن وسایل جانبیش پیاده میشی و قیمتش از value pack گرون تر در میاد().

قیمت value pack هم از 230 تومن بگیر تا 270 تومن متغیره(بستگی به مغازش داره!!!)

در مورد کارایی psp هم باید بگم که فقط برای بازی نیست ولی کار عمدش همینه.میشه تو psp عکس،آهنگ و فیلم(با فرمت مخصوص) هم ریخت.

بازی های ارجینال psp تو ایران پیدا میشه ولی معمولاٌ به قیمت خون پدر فروشنده ها به فروش میرسه!!راه کم هزینه ترش اینه که بازی های کپی بخری که برای این که بتونی رو psp اجراشون کنی باید pspت رو کرک کنی. بعضی از psp ها از اول که میخری کرک شدن(بهتره این جور نباشه).بهتر اینه که همون جا که خریدی به یارو بدی کرکش کنه.اون وقت میتونی بازی های کپی(که قیمتی در حد بازی های کپی PC دارند) رو تو مموریش بریزیو حالشو ببری()

موفق باشی
    عزيزم دستت درد نكنه واقعا خيلي كمكم كردي.ايشالا بتونم جبران كنم
    دو سوال ديگه هم داشتم اينه كه مدل چاق و لاغر قيمت هاش فرق ميكنه؟
    و اينكه umd چيه؟؟؟؟
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 25-03-2008 at 17:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

عزيزم دستت درد نكنه واقعا خيلي كمكم كردي.ايشالا بتونم جبران كنم
    دو سوال ديگه هم داشتم اينه كه مدل چاق و لاغر قيمت هاش فرق ميكنه؟
    و اينكه umd چيه؟؟؟؟
    خواهش می کنم دوست عزیز
    UMD مخفف Universal Media Disk است.نوعی دیسک نوری که توسط sony اختصاصاٌ برای PSP ساخته شده و میتونه تا 1.8 گیگ اطلاعات نگهداری کنه.البته همون طوری که گفتم با کرک psp دیگه هیچ نیازی به umd نیست و میشه بازی های کپی psp رو که تو بازار روی dvd به فروش می رسند رو خریداری کرد(البته بازی های حجیم روی dvd یه.بازی های کم حجم هم هستند که میشه از اینترنت هم دانلودشون کرد) و بازی رو تو memoryش ریخت.در ضمن از نظر مالی هم خیلی به صرفه است(قیمت بازی های کپی زیر دو تومنه ولی قیمت umd بازی های جدید تو بازار جهانی تقریباٌ 40 دلاره،بگذریم از ایران که..... ).

قیمت fat و slim هم با هم فرق داره.اون قیمتی که من گفتم واسه slim بود.fat یه 40 تومنی عرضون تره.ولی از من میشنوی slim بگیر.slim وزنش 100 گرم کمتره و دست کمتر خسته میشه(33% سبکتر و 19% لاغرتر)

موفق باشی
    Last edited by sasanjfr; 25-03-2008 at 23:28.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

چقدر psp پرطرفدار شد ییهو!تو عید مثل اینکه همه رفتن psp خریدن!

-------------------------------------------
    بازی XENOGEARS رو کسی ندیده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش می کنم دوست عزیز
    UMD مخفف Universal Media Disk است.نوعی دیسک نوری که توسط sony اختصاصاٌ برای PSP ساخته شده و میتونه تا 1.8 گیگ اطلاعات نگهداری کنه.البته همون طوری که گفتم با کرک psp دیگه هیچ نیازی به umd نیست و میشه بازی های کپی psp رو که تو بازار روی dvd به فروش می رسند رو خریداری کرد(البته بازی های حجیم روی dvd یه.بازی های کم حجم هم هستند که میشه از اینترنت هم دانلودشون کرد) و بازی رو تو memoryش ریخت.در ضمن از نظر مالی هم خیلی به صرفه است(قیمت بازی های کپی زیر دو تومنه ولی قیمت umd بازی های جدید تو بازار جهانی تقریباٌ 40 دلاره،بگذریم از ایران که..... ).

قیمت fat و slim هم با هم فرق داره.اون قیمتی که من گفتم واسه slim بود.fat یه 40 تومنی عرضون تره.ولی از من میشنوی slim بگیر.slim وزنش 100 گرم کمتره و دست کمتر خسته میشه(33% سبکتر و 19% لاغرتر)

موفق باشی
    چقدر شما املاتون خوبه
    کسی جواب منو نداد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

چقدر شما املاتون خوبه
    کسی جواب منو نداد
    تو ببخش عزیز.از این به بعد بیشتر دقت می کنم
    در مورد سوال شما:دوست عزیز شما چرا از walkthrough استفاده نمی کنید؟
    Last edited by sasanjfr; 26-03-2008 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو ببخش عزیز.از این به بعد بیشتر دقت می کنم
    در مورد سوال شما:دوست عزیز شما چرا از walkthrough استفاده نمی کنید؟
    اختیار دارید
    میشه بیشتر توضیح بدید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

اختیار دارید
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    دوست عزیز
    این آدرس walkthrough سایلنت هیل است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در قسمت Alchemilla Hospital این walkthrough همه چیز توضیح داده شده.
    در ضمن اگه این walkthrough نتونست کمکت بکنه می تونی به تاپیک مخصوص silent hill:origins مراجعه کنی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اونجا سوالتو مطرح کنی
    Last edited by sasanjfr; 27-03-2008 at 12:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •