مال کرک بازی دوست من.کرک درستشو گیر بیاری درست کار میده.با این کرکی که داری فقط اجازه میده با SAM بازی کنی.کرک سالمشو لینکشو برات میزارم.
مال کرک بازی دوست من.کرک درستشو گیر بیاری درست کار میده.با این کرکی که داری فقط اجازه میده با SAM بازی کنی.کرک سالمشو لینکشو برات میزارم.
بازی هست اما اجرا نمیشه
سلام من دیروز بازی scarface را خریدم نصبش کامل انجام می شود ولی وقتی داخل بازی میروم بازی لگ میزند تازه
گرافیک من 7300 gforce و رم 1gb است دایرکس را نصب کردم کرک هم کپی کردم خواهش می کنم کمکم کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
در بازی halo 2 وقتی setupرا اجرا می کنم یه چیزی پر می شود و بعد این error را می دهد Installayion of this application is not supported on your operating system راه حل![]()
![]()
![]()
يا اشكال از سيدي يا ويندوز![]()
منظورت از لگ میزند چیه ؟ یعنی گیر میکنه ؟سلام من دیروز بازی scarface را خریدم نصبش کامل انجام می شود ولی وقتی داخل بازی میروم بازی لگ میزند تازه
گرافیک من 7300 gforce و رم 1gb است دایرکس را نصب کردم کرک هم کپی کردم خواهش می کنم کمکم کنید
اگه گرافیکت 7300GS هست باید بری داخل بازی بعد وسط بازی دکمه ی Esc رو بزنی ، بعد داخل تنظیمات گرافیک یه قسمتی به اسم Anti Aliasing داره که نوشته 4X . باید بری اون رو Off کنی .
دوست من خبر داری که این بازی فقط روی ویستا اجرا میشه ؟سلام
در بازی halo 2 وقتی setupرا اجرا می کنم یه چیزی پر می شود و بعد این error را می دهد Installayion of this application is not supported on your operating system راه حل
احتمالا شما روی ویندوز XP خواستی نصب کنی .
اره اره
همونه
مگه نمیدونستی که اومده
سال 2001 اومد
![]()
خوب این بازی خیلی قدیمی هستش . مگه این بازی چی داره که شما بخاطرش 3 سال صبر کردی ؟!اره اره
همونه
مگه نمیدونستی که اومده
سال 2001 اومد
دست گلت درد نکنه مشکل من را حل کردی![]()
![]()
آقا من با عوض کردن رزولیشن بازی Paradise مشکل دارم داخل بازی هم جایی برای عوض کردن وجود نداره یه فایل بازی رو براتون آپ کردم ببینین میتونین اینو ویرایش کنین تا حداقل با رزولیشن 1024 بیاره
مرسی منتظرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)