سلام دوستان.من متولد 26/9/1370 هستم.پیش دانشگاهی رو به صورت روزانه و حضوری تموم کردم.در تاریخ 31/3/1389 فارغ التحصیل شدم.امروز رفتم نظام وظیفه.در مورد غیبت سوال کردم.گفت تا ماه 7 فرصت دارم و هنوز غیبت نخوردم.چه جوریاست؟
سلام دوستان.من متولد 26/9/1370 هستم.پیش دانشگاهی رو به صورت روزانه و حضوری تموم کردم.در تاریخ 31/3/1389 فارغ التحصیل شدم.امروز رفتم نظام وظیفه.در مورد غیبت سوال کردم.گفت تا ماه 7 فرصت دارم و هنوز غیبت نخوردم.چه جوریاست؟
کسی در این مورد اطلاعی نداره؟؟
اصلا معلوم نیست ، کسی از پرسنل نظام وظیفه اینجا نیست که بدونه !!!
حتی خوده نظام وظیفه هم نمیدونه ، کاملا Random هست.
خب من با یه تحقیقات تا حدودی فهمیدم چی به چیه اول ماههای زوج معمولا سپاه پذیرش داره ماههای فرد نیروی انتظامی وارتش
نه دوست عزیز.سپاه تیرماه پذیرش نداره اما برج 6پذیرش میکنه![]()
سلام یه نفر بگه نسبت به پارسال چه معافیتهایی کم شده؟ و آیا در ادامه سال احتمال تغییر هست؟ یا تا آخر سال عوض نمیشه؟
دوستان یکی یه کمک بکنه، کارم خیلی فوریه.
از هر کی هم که میپرسم اطلاع درست حسابی نداره! ممنون میشم
(((سلام دوستان عزیز
از دوستانی که امریه گرفتن یا راجع به امریه گرفتن اطلاعی دارند، خواهش میکنم یکم راهنماییم کنند
من فارغ التحصیل بهمن 89 رشته مهندسی عمران-نقشه برداری از دانشگاه دولتی تفرش
می خواستم امریه از قرارگاه خاتم الانبیاء بگیرم ، اما هیچی از شرایطش و اینکه از کجا باید شروع کنم و اینکه چه مدرکی میخواد.و...؟؟؟؟؟؟
عضو بسیج عادی هستم ، خانواده ایثارگر هم هستیم...
ممنون میشم کمک کنید )))
پست اول همین صفحه لینک معافیت های امسال ، هست ، ( آخر پست اول این تاپیک )
باید برگه سبز رو ببری جایی که میخوای امریه بشی ، اگه اونا نیرو بخوان خودشون کارا رو انجام میدن.
موفق باشی
دوستان من به پست اول همین تایپیک مراجعه کردم و در مورد عرق کردن کف دست و پا به صورت بیماری های پوستی و زیر پوستی نوشته شده بود ولی عرق کردن دست من بیماری نیست پس یعنی برای معاف شدن حتما باید به صورت بیماری باشه؟
من رفتم سپاه پرسیدم گفتن تیر پذیرش نداریم ... یعنی اونایی که اول تیر اعزامن مثه من بدشانس یا ارتش یا نیروی انتظامی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)