تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3548 از 4105 اولاول ... 254830483448349835383544354535463547354835493550355135523558359836484048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,471 به 35,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا 02 جای چرتیه!!!
    دوستان من افتادم تیپ تکاور 158 شاهرود.....کسی اطلاعی داره چجور جاییه؟!!!

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان من چند ماه پیش دفترچه رو گرفتم و ارسال کردم .مشکلم اینجاست که اون ادرسی که تو دفترچه قید کرده بودم که برگ سبز و اینا بیاد به اون ادرس ،الان ادرس محل سکونتم عوض شده.الان من میتونم کاری بکنم که دیگه برگ سبز اینام به ادرس قبلی نره و بیاد به ادرس جدید؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان من با مدرک فوق لیسانس آموزشیم افتاده مالک اشتر اراک کسی هست که اطلاعاتی دربارش بهم بده
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

داداش یه آژانس یا یه تاکسی دربست بگیر خودتو راحت کن اگه بخوای با تاکسی یا اتوبوس بری با اینکه هزینش کمتر میشه ولی ممکنه دیر برسی و مشکلات دیگه

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    دوستان من با مدرک فوق لیسانس آموزشیم افتاده مالک اشتر اراک کسی هست که اطلاعاتی دربارش بهم بده
    ممنون
    سلام
    منم تا هفته پیش اونجا خورده بود اموزشیم که بعد عوض شد .
    من سرچ کردم جای خوبیه و زیر لیسانس هم نداره تو اموزشیش . این وبلاگ هم ببین :hotelmalek.blogfa.com

اموزشیش که حله ولی خوب چون مربوط به نیروی انتظامیه بعدش مشکله و کلا نیروی انتظامی میگن خوب نیست
    Last edited by Greedy; 18-04-2016 at 14:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا 02 جای چرتیه!!!
    دوستان من افتادم تیپ تکاور 158 شاهرود.....کسی اطلاعی داره چجور جاییه؟!!!
    اتفاقا هتلترین مرکز آموزش ارتش 02 هست. نه اردو داره نه اونقد سخت گیری داره، از همون روز اول روزبرگ میفرستن میری. چهارشنبه ساعت 12 ظهر تا شنبه 6 صبح مرخصی. غذاش به نسبت پادگانای آموزشی دیگه بهتره. 3 تا بوفه داره که همه چی توش پیدا میشه.

خدمت تو تیپ تکاوری یکی از سخت ترین خدمت ها هست. اگه شهره خودته باز شرایط برات خوب می تونه باشه ولی اگه شهره خودت نیست 19 ماه سختی باید بکشی. در انتظار شرایط سخت و تومخی های زیاد باش. ولی اگه پارتی داری که هیچی اگه نداره یه چیز هست به اسم شانس خدمتی که می تونی منتظر بمونی ببینی شانس میاری یا نه. در کل بخوای بدونی یکی از بدترین شرایط خدمتی رو داره اونجا. از من میشنوی اگه شرایط درست حسابی داری از همین الان برو ستاد نیرو امریت رو عوض کن.

7. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام من اموزشیم اونجابود عالی ترین مکان برا اموزش بهترین غذا و بهترین امکانات.رسیدگیش فول ابشن اونجایی که من دیدم معاف از رزم هم تیراندازی میکنه .....تنها مزیت معاف از رزم در اموزشیه جوادنیا نرفتن به اردوگاه ونرفتن رژه ..یا تمرین رژه بدون اسلحه دراخر صف ..ولی اب وهواش واقعا مزخرفه ....ولی شنیدم تو بهار اب وهوایه خوبی داره ..براماتو زمستون بود واقعا مردیم وزنده شدیم !..
    امری بود درخدمتیم ....هفته اول بشدت دلگیر وسخته انگارتو جهنمی بعد راحت میشید....شما مدرکت چیه فوق به بالا باشی که دیگه واقعا تو بهشت هستین چه تو اموزشی چه بعد اموزشی
    نه پیغام خصوصیتو باز گذاشتی نه پیغام عمومیت با شاید کار داشته باشن باهات ملت
    من پس فردا عازمم . پیشنهادی چیزی داری ؟ چهارشنبه میبرن چیکار میکنن ؟ ولمون میکنن یا تا هفته بعدش هستیم ؟
    اونجا کمدی کشویی اختصاصی میدن بهت یا نه ؟
    در ضمن میشه عینک برد یا نه ؟ در کل هر چیزی که فکر میکنی به دردم میخوره رو بگی دمت گرم

9. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نبود ده ماه دیگه )))))

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام
    من الان یک کم گیج شدم. دو روز دیگه اعزام هستم. تو برگه نوشته باید یکم اصفهان باشم. اونجا خودشون میفرستنمون تهران یا باید خودمون بریم؟
    سوال دوم اینکه با توجه به تعطیلی پنجشنبه و جمعه ، بنظرتون احتمال داره اصفهان بگه برید شنبه بیاید یا نه؟
    همه وسایلی که در صفحه اول نوشته شده همون یکم ببرم با خودم یا نه؟
    بعد از پذیرش در 01 همون روز مرخصی میدن یا نگه میدارن؟
    شهر من تا تهران دو ساعت فاصله داره به نظرتون میزارن آخر هفته برم خونه یا نه؟

این قسمتم دوستانی که 01 بودن جواب بدن:
    1- داخل پادگان کمد به هر کسی میدن یا باید وسایل رو داخل کیف نگه داریم؟ اگه کمد میدن قفل باید بیاریم یا باید با زنجیر قفل کرد؟
    2-وسایلی رو که به عنوان استحقاقی میدن داخل کیف هست یا باید برای حملشون کیف ببریم؟
    3- اگه لباسها و پوتین اندازه نبود چکار کنیم و برای تعویض لباس و پوتین باید کجای تهران بریم؟
    4-در مورد لباس و گشادی اون و همچنین کیفیت پوتینهای ارتش لطفا توضیح بدین و اینکه لازمه پوتین رو بیرون عوض کنیم یا نه؟

فعلا همینا به ذهنم رسید.ممنون میشم راهنمایی کنید. اگه کسی نکته دیگری به ذهنش رسید خوشحال میشم از راهنماییش استفاده کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اتفاقا هتلترین مرکز آموزش ارتش 02 هست. نه اردو داره نه اونقد سخت گیری داره، از همون روز اول روزبرگ میفرستن میری. چهارشنبه ساعت 12 ظهر تا شنبه 6 صبح مرخصی. غذاش به نسبت پادگانای آموزشی دیگه بهتره. 3 تا بوفه داره که همه چی توش پیدا میشه.

خدمت تو تیپ تکاوری یکی از سخت ترین خدمت ها هست. اگه شهره خودته باز شرایط برات خوب می تونه باشه ولی اگه شهره خودت نیست 19 ماه سختی باید بکشی. در انتظار شرایط سخت و تومخی های زیاد باش. ولی اگه پارتی داری که هیچی اگه نداره یه چیز هست به اسم شانس خدمتی که می تونی منتظر بمونی ببینی شانس میاری یا نه. در کل بخوای بدونی یکی از بدترین شرایط خدمتی رو داره اونجا. از من میشنوی اگه شرایط درست حسابی داری از همین الان برو ستاد نیرو امریت رو عوض کن.
    من رسته عقیدتی هستم....
    شما اونجا بودی؟؟؟اطلاعات دقیق میخوام...کلا سربازی تو مخی هست...منتها میخوام بدونم اونجا چطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •