ممنون
سرعتم خوبه
حداقل برای من خوبه ، قبلا ارت 1 داشتم کلافم میکرد الان راضی ام
بیشتر وبگردی دارم تا دانلود ، شاید هفته ای 2 تا فیلم دانلود کنم که با سرعت تقریبا 90 میگیره
البته تهرانم ، کرج نیستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون
سرعتم خوبه
حداقل برای من خوبه ، قبلا ارت 1 داشتم کلافم میکرد الان راضی ام
بیشتر وبگردی دارم تا دانلود ، شاید هفته ای 2 تا فیلم دانلود کنم که با سرعت تقریبا 90 میگیره
البته تهرانم ، کرج نیستم
کاشکی شاتل از این زرنگ بازی هاش دست بر می داشت و خسارت به کاربراش رو جبران می کرد. اما متاسفانه کوتاه نمی یاد . تنها راه اینه که واقعیت توی هر فرومی که می شناسید برید بگید تا بلکه کوتاه بیاد ا
-----------------
راستی من که توی 10 تا فروم دیگه رفتم همه ناراضی بودن . اما کارمندای شاتل مثل اینکه فقط توی p30world میان ! جاهای دیگه از این خبرا نیست !
Last edited by بامزی; 24-11-2011 at 12:57.
سلام به همه دوستان عزیز
ظاهرا شکایتها به نتیجه رسیده این درسته که میگن شاتل تمام سرویسهای اکو رو به 128 تبدیل می کنه و دیگه بیش از سرویس 128 سرویس
دیگری به کاربران خانگی نمیده ؟
واقعا جای تاسف داره که نماینده شاتل شهرمون (نیشابور) برگشت بهم گفت سیاست جدید شاتل همینه که مشتری های پرمصرف که چه عرض کنم مصرف کننده رو واسه خودش نگه نمیداره و به جون بقیه میندازه اگرم بخوان بمونن باید هزینه گیگ اضافی رو پرداخت کنن....2 هفته پیش فسخش کردم با کلی جر و بحث...الان از پارس آنلاین استفاده میکنم (نمیگم خیلی خوبه)
ولی به مراتب بهتر از شاتله
اینم تست همین الان
بله همینطوره
محدودیت دانلودت هم اگه بگی ممنون میشم.
اگه مصرفت کمه ART 3 بگیر...فکر کنم سرعتش با سرعت سرویس فعلیت یکسان باشه فقط محدودیت دانلودش کمتره
عزیز من این دوستمون اینجا به عنوان کاربر فعالیت می کنه و نه به عنوان کارمند شاتل...راستی من که توی 10 تا فروم دیگه رفتم همه ناراضی بودن . اما کارمندای شاتل مثل اینکه فقط توی p30world میان ! جاهای دیگه از این خبرا نیست !
مرسی عزیزعزیز من این دوستمون اینجا به عنوان کاربر فعالیت می کنه و نه به عنوان کارمند شاتل...
اگه این دوست ما همینو نگاه کنند که من از 2009 تو این انجمن هست و کاربر فعالم دیگه اینجوری حرف نمیزدند
برای من روی 128 محدود شده و سرعت دانلود از 17 بالاتر نمیره؟
باید از بقیه هم پرسید که شاتل همین بلا رو سرشون آورده یا نه؟
سرعت من فوق العاده پائين اومده شده 128 .. بيشتر از 16 تا اصلا نميده ...
به همه كسم قسم اگه اين رويه باشه ثانيه اي تعلل نميكنم و از اين شركت لعنتي ميرم ... دانلود شبانه رو ناديده گرفتم واسه اينكه سرعت روز رو بسته بودن رو 2 مگ ... گفتيم اين به اون در ... حالا كه روز رو هم درش قيف گذاشتن ... به سرعت ترافيك رو خالي ميكنم و ميرن ...
فقط دوستان اطلاع رساني كنن واسه همه اينقدر سرعت اومده پائين امروز ؟
راستي من حتي سايت شاتل رو نميتونم بيارم .. سايت شاتل باز نميشه ..
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)