تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3547 از 4428 اولاول ... 254730473447349735373543354435453546354735483549355035513557359736474047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,461 به 35,470 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واسه من هم امشب سرعت خوب شده عجیبه بم زنگ زد که درستش کنه ولی گفت خطوط بین بین الملل قطع شدن بخاطر همین یه وقت دیگه تنظیم میکنه بعدش اینطوری شد !

سرویس 1 مگ
    خدا کنه واسه همه همینطوری بشه و همینطوری بمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

این قطعیا نمیخواد درست شه؟ آقا منم یا بقیه هم همینن کیفیت پارس خیلی اومده پایین بعد از ماه رمضون یه دست league of legends نمیشه زد از ترس این نت...
    Last edited by egorlord; 03-08-2014 at 08:59.

4. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من درخواست تجدید نظر که میزنم بعد متن درخواست رو داخل کادر که میزنم و ارسال که میخوام بکنم اخطار میده که فیلد تاریخ اجباری هست و باید در فرم قرار بگیرد بعد من تاریخ هم که توی فرم اضاف میکنم باز ثبت نمیشه
    کسی میدونه مشکل چیه؟؟

6. این کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان این میانگین سرعت استفاده کاربران در استان تهران( میانگین سرعت کاربران) برروی پارس آنلاین 3.4مگابیت در ثانیه هست. شما خودتون قضاوت کنید از روی نمودار زیر که همونطور که می بینید پارس در رده بندی های انتهایی شرکتهای سرویس دهنده های اینترنت قرار داره و گرید D دریافت کرده. این نشون دهنده سرویسهای افتضاح این شرکت هست:
    این رده‌بندی که سایت نت‌ایندکس داره نشون می‌ده یه کمی غلط‌اندازه. غیر از شاتل (3.79 مگابیت)، های‌وب (3.78 مگابیت) و آسیاتک (3.52 مگابیت) که تو این لیست بالاتر از پارس‌آنلاین (3.4 مگابیت) هستن، بقیه شرکت‌ها رو نمی‌شه با پارس‌آنلاین مقایسه کرد. شرکت‌هایی مثل آریاگستر اسپادانا، رسپینا و پارسون شرکت‌های کوچک‌تری هستن با مشتریای محدود. این قبیل شرکت‌ها خودشون پهنای باند اینترنتشون رو از شرکت‌های PAP می‌گیرن. ضمن این که این جور شرکت‌ها به همراه افرانت (که گر چه خودش جزو شرکت‌های PAPاه) بیشتر مشتری شرکتی دارن تا مشتری عمومی و سرویس پهنای باند اختصاصی ارائه می‌کنن. واسه همینم متوسط سرعت سرویساشون تو تست‌های اسپیدتست بالاتر در می‌آد.

اگه اون چهارتا شرکت رو که سرویس ADSL به صورت گسترده می‌دن با هم مقایسه کنیم، شرکت‌های شاتل و های‌وب تقریباً تو یه رده هستن. بعدش آسیاتک و بعدش پارس‌آنلاین. ضمن این که بین شاتل و پارس‌آنلاین فقط 0.39 مگابیت اختلاف وجود داره.

البته اینا رو نگفتم که از پارس‌آنلاین حمایت کنم. ولی اوضاع به اون بدی هم که شما گفتین افتضاح نیست. فقط خواستم بگم که وقتی دو تا چیز رو با هم مقایسه می‌کنیم باید اون دو تا چیز یه سنخیتی با هم داشته باشن و الا به قول علما قیاس مع الفارقه.
    Last edited by bilmazlar; 03-08-2014 at 07:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این قطعیا نمیخواد درست شه؟ آقا منم یا بقیه هم همینن کفکرو میکنن کیفیت پارس خیلی اومده پایین بعد از ماه رمضون یه دست league of legends نمیشه زد از ترس این نت...
    اون قطعی رو من هم دارم. هر شب یکی دو بار قطع می‌شه. بعضی وقتا زود وصل می‌شه. بعضی وقتا هم یه نیم ساعتی طول می‌کشه. البته این قطعی‌ها واسه من از ماه رمضون شروع شد نه بعد از اون. متأسفانه هر بار هم که این جوری می‌شه کل لینک‌هایی که تو IDM دارم خراب می‌شن و فرداش باید کلی وقت بذارم دونه دونه لینک‌هاش رو درست کنم. (مودمم هر وقت قطعی اینترنت پیش می‌آد به طور پیش‌فرض صفحه کنترل پنل مودم رو به جای لینک اصلی می‌آره و تمام لینک‌هام که نصفه و نیمه دانلود شدن می‌رن روی صفحه کنترل پنل مودم.)

اما بعد از ماه رمضون، یعنی درست بعد از شب عید فطر، سرعت من خیلی بهتر شده و دوباره برگشته به حالت سابقش. حالا دیگه فقط تو ساعت 2 تا 3 بامداد یه کمی مشکل سرعت دارم. بعدش خوبه.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این قطعیا نمیخواد درست شه؟ آقا منم یا بقیه هم همینن کفکرو میکنن کیفیت پارس خیلی اومده پایین بعد از ماه رمضون
    یه دست league of legends نمیشه زد از ترس این نت...
    خیلی قطعی زیاد شده
    شکایت کردم مردیکه میگه مربوط به یا سیم کشی داخلی هست یا اسپلیتر
    بعد 1 ساعت مهلت خواسته که مودم رو مستقیم به پریز تلفن وصل کنم بعد چک کرده میگه الان مشکلی نداره ولی اخر شب باز یک ساعت کلا نت قطع شده بعدم رفتم مودم رو مستقیم زدم به پریز باز همون قطعی زیاد

من که خسته شدم 20 روز دیگه قراردادم تمومه میرم یه شرکت دیگه البته غیر از شاتل
    شاتل و پارس نابودن

البته من با شاتل فقط مشکل سرعت پایین دانلود شبانه و محدود کردن سرعت داشتم وگرنه 5 سال با شاتل بودم اصلا قطعی نداشت
    Last edited by sadeghrenjer; 03-08-2014 at 08:02.

11. این کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون قطعی رو من هم دارم. هر شب یکی دو بار قطع می‌شه. بعضی وقتا زود وصل می‌شه. بعضی وقتا هم یه نیم ساعتی طول می‌کشه. البته این قطعی‌ها واسه من از ماه رمضون شروع شد نه بعد از اون. متأسفانه هر بار هم که این جوری می‌شه کل لینک‌هایی که تو IDM دارم خراب می‌شن و فرداش باید کلی وقت بذارم دونه دونه لینک‌هاش رو درست کنم. (مودمم هر وقت قطعی اینترنت پیش می‌آد به طور پیش‌فرض صفحه کنترل پنل مودم رو به جای لینک اصلی می‌آره و تمام لینک‌هام که نصفه و نیمه دانلود شدن می‌رن روی صفحه کنترل پنل مودم.)

اما بعد از ماه رمضون، یعنی درست بعد از شب عید فطر، سرعت من خیلی بهتر شده و دوباره برگشته به حالت سابقش. حالا دیگه فقط تو ساعت 2 تا 3 بامداد یه کمی مشکل سرعت دارم. بعدش خوبه.

دقیقا واسه منم همینجوره
    بعد قطع و وصل شدن لینک های idm خراب میشه
    حالا نمیدونم چه اتفاقی میفته
    فک کنم دستگاهاشون یه جوریه که خودش پارازیت میندازه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا واسه منم همینجوره
    بعد قطع و وصل شدن لینک های idm خراب میشه
    حالا نمیدونم چه اتفاقی میفته
    فک کنم دستگاهاشون یه جوریه که خودش پارازیت میندازه

خراب شدن لینک‌های IDM من مربوط به مودممه. یعنی وقتی پارس‌آنلاین لطف می‌کنه و اینترنت رو قطع می‌کنه مودمم تلاش می‌کنه تا با باز کردن صفحه 192.168.1.1 قطعی اینترنت رو عیب‌یابی کنه. نتیجتاً IDM هم فکر می‌کنه لینک دانلود عوض شده و این لینک جدید رو می‌ذاره جای لینک اصلی و دهن منو سرویس می‌کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هر وقت میخوام تخلیه کنم میام میبینم سرعت شبانش بهتر شده ..روز بعد میبینم گند زده شده تو سرعت !!!!! اخه چرا ثبات روحی و شخصییتی نداره

15. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •