کار ما هم ردیف شد
الان sms اومد شهید جوادنیا قزوین افتادیم
تو اینترنت سرچ کردم اینا رو در توضیحش نوشته :
سلا بر همه ایرانیان پاکیکی از مراکز آموزش سربازان : مرکز آموزش شهدای جوادنیا در استان قزوین و متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که در 35 کیلومتری قزوین به سمت تهران واقع شده است.تنها مرکز آموزش وزارت دفاع در کشور است که نام آن برگرفته از اسم فامیل جند برادر شهید است .این مرکز آموزش یکی از بهترین پادگانهای آموزشی برای سربازان استدرب ورودی پادگان از اتوبان خیلی فاصله داردهمچنین آسایشگاهها نیز به فاصله بسیاری از درب ورودی پادگان قرار دارددر این مرکز بهترین غذاها برای سربازان سرو می گردد و دیگر از آش خبری نیستسربازان در طول هفته نیز از استخر مجموعه استفاده میکنندصمنا پادگان دارای مانژ اسب سواری می باشد ولی در حال حاضر اسب در آن وجود نداردیکی از بهترین میدان موانع آموزش سربازی در آنجا وجود دارد که میتواند آمادگی سربازان را بالا ببردادامه مطلب در آینده و در صورت استقبال دوستان عزیز
باید خوب باشه پس
کسی سابقه خدمت داشته اینجا ؟
+
یه سوال که بدجور ذهنمو مشغول کرده اینه که من که معاف از رزمم تیراندازی میبرن منو ؟ من به خاطر فاصله بین زانوها معاف از رزم شدم ولی چشام هم ضعیفه و عینک باید بزنم البته عینک فقط سر کلاس تو دانشگاه ها میزدم که اونم چون همیشه ته کلاس میشستم هیچی نمیدیدم مجبوری میزدمحالا واسه تیراندازی ببرن همه تیرا رو میزنیم تو چشم و چال فرمانده ها
میذارن موقع تیراندازی عینک بزنیم ؟