تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3545 از 4105 اولاول ... 254530453445349535353541354235433544354535463547354835493555359536454045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,441 به 35,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کار ما هم ردیف شد
    الان sms اومد شهید جوادنیا قزوین افتادیم
    تو اینترنت سرچ کردم اینا رو در توضیحش نوشته :
    سلا بر همه ایرانیان پاکیکی از مراکز آموزش سربازان : مرکز آموزش شهدای جوادنیا در استان قزوین و متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که در 35 کیلومتری قزوین به سمت تهران واقع شده است.تنها مرکز آموزش وزارت دفاع در کشور است که نام آن برگرفته از اسم فامیل جند برادر شهید است .این مرکز آموزش یکی از بهترین پادگانهای آموزشی برای سربازان استدرب ورودی پادگان از اتوبان خیلی فاصله داردهمچنین آسایشگاهها نیز به فاصله بسیاری از درب ورودی پادگان قرار دارددر این مرکز بهترین غذاها برای سربازان سرو می گردد و دیگر از آش خبری نیستسربازان در طول هفته نیز از استخر مجموعه استفاده میکنندصمنا پادگان دارای مانژ اسب سواری می باشد ولی در حال حاضر اسب در آن وجود نداردیکی از بهترین میدان موانع آموزش سربازی در آنجا وجود دارد که میتواند آمادگی سربازان را بالا ببردادامه مطلب در آینده و در صورت استقبال دوستان عزیز

باید خوب باشه پس
    کسی سابقه خدمت داشته اینجا ؟
    +
    یه سوال که بدجور ذهنمو مشغول کرده اینه که من که معاف از رزمم تیراندازی میبرن منو ؟ من به خاطر فاصله بین زانوها معاف از رزم شدم ولی چشام هم ضعیفه و عینک باید بزنم البته عینک فقط سر کلاس تو دانشگاه ها میزدم که اونم چون همیشه ته کلاس میشستم هیچی نمیدیدم مجبوری میزدم حالا واسه تیراندازی ببرن همه تیرا رو میزنیم تو چشم و چال فرمانده ها میذارن موقع تیراندازی عینک بزنیم ؟
    Last edited by Greedy; 12-04-2016 at 15:35.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

کار ما هم ردیف شد
    الان sms اومد شهید جوادنیا قزوین افتادیم
    تو اینترنت سرچ کردم اینا رو در توضیحش نوشته :
    سلا بر همه ایرانیان پاکیکی از مراکز آموزش سربازان : مرکز آموزش شهدای جوادنیا در استان قزوین و متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که در 35 کیلومتری قزوین به سمت تهران واقع شده است.تنها مرکز آموزش وزارت دفاع در کشور است که نام آن برگرفته از اسم فامیل جند برادر شهید است .این مرکز آموزش یکی از بهترین پادگانهای آموزشی برای سربازان استدرب ورودی پادگان از اتوبان خیلی فاصله داردهمچنین آسایشگاهها نیز به فاصله بسیاری از درب ورودی پادگان قرار دارددر این مرکز بهترین غذاها برای سربازان سرو می گردد و دیگر از آش خبری نیستسربازان در طول هفته نیز از استخر مجموعه استفاده میکنندصمنا پادگان دارای مانژ اسب سواری می باشد ولی در حال حاضر اسب در آن وجود نداردیکی از بهترین میدان موانع آموزش سربازی در آنجا وجود دارد که میتواند آمادگی سربازان را بالا ببردادامه مطلب در آینده و در صورت استقبال دوستان عزیز

باید خوب باشه پس
    کسی سابقه خدمت داشته اینجا ؟
    +
    یه سوال که بدجور ذهنمو مشغول کرده اینه که من که معاف از رزمم تیراندازی میبرن منو ؟ من به خاطر فاصله بین زا نوها معاف از رزم شدم ولی چشام هم ضعیفه و عینک باید بزنم البته عینک فقط سر کلاس تو دانشگاه ها میزدم که اونم چون همیشه ته کلاس میشستم هیچی نمیدیدم مجبوری میزدم حالا واسه تیراندازی ببرن همه تیرا رو میزنیم تو چشم و چال فرمانده ها میذارن موقع تیراندازی عینک بزنیم ؟
    سلام من اموزشیم اونجابود عالی ترین مکان برا اموزش بهترین غذا و بهترین امکانات.رسیدگیش فول ابشن اونجایی که من دیدم معاف از رزم هم تیراندازی میکنه .....تنها مزیت معاف از رزم در اموزشیه جوادنیا نرفتن به اردوگاه ونرفتن رژه ..یا تمرین رژه بدون اسلحه دراخر صف ..ولی اب وهواش واقعا مزخرفه ....ولی شنیدم تو بهار اب وهوایه خوبی داره ..براماتو زمستون بود واقعا مردیم وزنده شدیم !..
    امری بود درخدمتیم ....هفته اول بشدت دلگیر وسخته انگارتو جهنمی بعد راحت میشید....شما مدرکت چیه فوق به بالا باشی که دیگه واقعا تو بهشت هستین چه تو اموزشی چه بعد اموزشی
    Last edited by امید رض; 12-04-2016 at 17:11.

3. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

خیلی عالی بود کسی که این مقاله رو نوشته حتما سایر دوستان هم مطالعه بفرمایند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

درود
    من ساکن یکی از شهرستان های استان اصفهانم
    دفترچمو خود اصفهان پست کنم بهتره یا شهرستانمون

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام میگم میشه من که اموزشی جهرم هستم دیگه نرم مرکز استان واسه تقسیم.خودم مستقیم برم پادگان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان من آبان ماه سال گذشته دفترچه پر کردم وتاریخ اعزامم شد اول تابستون امسال (7ماه بعد!)
    چون مشغول بودم برام مهم نبود که تاریخش کی هست و پیگیری نکردم

ولی الان که چک کردم میبینم هنوز از زمانی که اقدام کردم هیچ اتفاقی نیافتاده! مگه سایتوشون همین نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای من مثله روز اول ثبت نامم میمونه....نه ارگان مشخصه و نه مرکز آموزشی و همه رو زده بدون مقدار....تاریخ آخرین وضعیت هم مربوط به آبان پارساله!

این طبیعیه؟ چطوری میتونم پیگیری کنم؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    دوستان من آبان ماه سال گذشته دفترچه پر کردم وتاریخ اعزامم شد اول تابستون امسال (7ماه بعد!)
    چون مشغول بودم برام مهم نبود که تاریخش کی هست و پیگیری نکردم

ولی الان که چک کردم میبینم هنوز از زمانی که اقدام کردم هیچ اتفاقی نیافتاده! مگه سایتوشون همین نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای من مثله روز اول ثبت نامم میمونه....نه ارگان مشخصه و نه مرکز آموزشی و همه رو زده بدون مقدار....تاریخ آخرین وضعیت هم مربوط به آبان پارساله!

این طبیعیه؟ چطوری میتونم پیگیری کنم؟
    سلام
    سایتشون از مهر پارسال اپدیت نشده
    خوب برگه سبز که گرفتی تاریخ هم زده واست اول تیر . یه 10-20 روز مونده به اعزامت برو برگه سفید هم بگیر تو اون محل اعزام و ... زده

10. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب دوره کد هم با تموم بی عدالتی هایی که داشت تموم شد..ولی خب در هر حال خدا روشکر.....
    افتادم تیپ 158 شاهرود...رسته عقیدتی....

کسی هست اشنایی داشته باشه با اونجا؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام کسی میدونه پادگان به این آدرس: تهران، سه راه تختی میدان مطهری کوچه آتوت ! چه جور جاییه ؟؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •