تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3544 از 4428 اولاول ... 254430443444349435343540354135423543354435453546354735483554359436444044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,431 به 35,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستانی که در سامانه 195 ثبت شکایت کردند به یه جواب تلفنی قانع نشید با اون کد پیگیری که براتون اس ام اس شده م تونید برید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت پیگیری درخواست رو بزنید کد وارد کنید تجدید نظر ور کلیک می کنید که اون افراد مشکل شما رو بررسی نمی کنند میره شورای تجدید نظر. با یه جواب پهنای باند کمه قانع نشید ! اگر واقعا اینطوری پارس آ«لاینحق فروش سرویس بالاتر از ظرفیت خودشو نداشته! که اینطور هم نیست و مشکل از خود پارس هست
    باید سریش بدید تا به نتیجه مطلوب برسید

ازخود سامانه هم بامن تماس گرفتند و گفتند مشکل پهنای بانده وباید زمان بدید تا حل بشه
    عملا کاری نکردند

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

دوستان اینکه از یک شرکت با راه های نا صحیح، روزهای مجانی یا حتی ترافیک مجانی دریافت کنید حتما میدونید که درست نیست.به قول شما اونها حق شما رو میخورند و راهی هم برای بدست اوردنش نیست ( حتی با عصبانی کردن خودتون ) اما این توجیهی نیست که مثل طرف مقابلتون به کار ناصحیح بپردازین چون اونوقت شما هم مثل اونها هستید و نمیتونید خودتون رو از اونها جدا بدونید.اینکه هدفتون هم این قرار بدید که واقعا .....
    من هم این اینترنت، بسیار در بازی های انلاین اذیتم کرده حتی از شما دوستانی که دانلود میکنید هم بیشتر . چون داخل گیم انلاین حس مسولیت پذیری شما زیر سوال میره و به عنوان فردی که همیشه مشکل داره و وقت هم بازیهاتون رو میگیرید ، شناخته میشید(مخصوصا اگر با خارجی ها بازی کنید-کسانی که twitch stream میدن و باز هم لگ ندارند) . بماند استرسی که به خود شما وارد میشه . اما من با ناراحتی و عصبانی کردن خودم به هیچ جا نمیرسم و با استفاده ازروش های نا صحیح هم دیگه نمیتونم ادعای حق خودم رو کنم
    پ.ن : البته این رو بگم چند ماهی هست که از نظر پینگ و مسیر ها حاقل برای من خیلی خوب بوه و کمتر استرس در بازی دارم : )
    موفق باشید

3. 2 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کسی از شکایت به نتیجه ای نرسیده .اگر هم کسی بعد از شکایت سرعتش خوب شده فقط به علت همزمانی تصادفی شکایتش با حل مشکل پهنای باند در منطقه ش بوده

5. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ازخود سامانه هم بامن تماس گرفتند و گفتند مشکل پهنای بانده وباید زمان بدید تا حل بشه
    عملا کاری نکردند
    شما کدوم استان هستی؟ بگو تا بگم میانگین سرعت دانلود در استان شما چقدر هست

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اینکه از یک شرکت با راه های نا صحیح، روزهای مجانی یا حتی ترافیک مجانی دریافت کنید حتما میدونید که درست نیست.به قول شما اونها حق شما رو میخورند و راهی هم برای بدست اوردنش نیست ( حتی با عصبانی کردن خودتون ) اما این توجیهی نیست که مثل طرف مقابلتون به کار ناصحیح بپردازین چون اونوقت شما هم مثل اونها هستید و نمیتونید خودتون رو از اونها جدا بدونید.اینکه هدفتون هم این قرار بدید که واقعا .....
    من هم این اینترنت، بسیار در بازی های انلاین اذیتم کرده حتی از شما دوستانی که دانلود میکنید هم بیشتر . چون داخل گیم انلاین حس مسولیت پذیری شما زیر سوال میره و به عنوان فردی که همیشه مشکل داره و وقت هم بازیهاتون رو میگیرید ، شناخته میشید(مخصوصا اگر با خارجی ها بازی کنید-کسانی که twitch stream میدن و باز هم لگ ندارند) . بماند استرسی که به خود شما وارد میشه . اما من با ناراحتی و عصبانی کردن خودم به هیچ جا نمیرسم و با استفاده ازروش های نا صحیح هم دیگه نمیتونم ادعای حق خودم رو کنم
    پ.ن : البته این رو بگم چند ماهی هست که از نظر پینگ و مسیر ها حاقل برای من خیلی خوب بوه و کمتر استرس در بازی دارم : )
    موفق باشید
    روش نا صحیح اینه که شما بیش از حد مشتری بندازی رو یک پورت... روش ناصحیح اینه که سرعت کسی که 2 مگ هست بیاد رو 10 کیلوبایت... روش ناصحیح اینه که هر کس شکایت کرد بهش بگن یا برو یا خفه شو×! بله عزیز...
    این روش کاملا سالم ... و از شیر مادر هم حلال تره.. وقتی خودش میاد تنظیم میکنه هر کس خواست ثبت نام کنه ( حتی از شاتل) و مسابقه ای میزاره دیگه تقصیر ما نیست که دوست داریم ازش استفاده کنیم... خوشا بحال اونایی که استفاده کردن .....
    از نظر پارس حق یک ماه خورده شده من که سرعت سرویس 2 مگم زیر 50 کیلوبایت هم بود ... کلا تشخیص داد 1 گیگ بهم بدن کافیمه...
    .

عملا کاری نکردند
    فرید کاکو
    راست میگن خوب! بهش باید وقت بدی مثل زن حامله... ماکروفر که نیست.. نهایت 10 ماه یک سال ایشالا بیشتر طول نمیکشه....
    از نظر اینا ملت اصلا کاری با اینترنت ندارن و فقط کاربراشون وبگردی میکنن! به همه پیشنهاد میده اقا بیا 256 بردار
    Last edited by hasanoooooooo; 02-08-2014 at 17:57.

9. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

روش نا صحیح اینه که شما بیش از حد مشتری بندازی رو یک پورت... روش ناصحیح اینه که سرعت کسی که 2 مگ هست بیاد رو 10 کیلوبایت... روش ناصحیح اینه که هر کس شکایت کرد بهش بگن یا برو یا خفه شو×! بله عزیز...
    این روش کاملا سالم ... و از شیر مادر هم حلال تره.. وقتی خودش میاد تنظیم میکنه هر کس خواست ثبت نام کنه ( حتی از شاتل) و مسابقه ای میزاره دیگه تقصیر ما نیست که دوست داریم ازش استفاده کنیم... خوشا بحال اونایی که استفاده کردن .....
    از نظر پارس حق یک ماه خورده شده من که سرعت سرویس 2 مگم زیر 50 کیلوبایت هم بود ... کلا تشخیص داد 1 گیگ بهم بدن کافیمه...
    .

فرید کاکو
    راست میگن خوب! بهش باید وقت بدی مثل زن حامله... ماکروفر که نیست.. نهایت 10 ماه یک سال ایشالا بیشتر طول نمیکشه....
    از نظر اینا ملت اصلا کاری با اینترنت ندارن و فقط کاربراشون وبگردی میکنن! به همه پیشنهاد میده اقا بیا 256 بردار
    3 تا روش ناصحیح نا صحیح پشت هم اضافه کردید تا بگین حرفتون درسته ؟ روش نادرست هرچقدر هم بهش ابرنگ بزنی هنوز تیره و کبوده . روش نادرست همیشه نادرست هست چه بخواد مشکلات باگ یک isp باشه و حتی به اسم قانونی بهتون بدند.شما هستید که باید تصمیم بگیرید . خوش به حال کسانی که استفاده نکردند...
    p.s : اضافه کنم که چیزی که شما میگید درسته . شرکت های اینترنت در ایران اونهایی که در دسترسم بوده خیلی به ناحق دزدی کردند و قبول دارم اما حرف چیز دیگری بود
    Last edited by Avlil; 02-08-2014 at 18:07.

11. 2 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق باشید

پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 شما روی چنده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 شما روی چنده؟
    من مسیر xcr2 فرانسه و فرانکو رو برای گیم انتخاب میکنم .و با مسیر فرانسه پینگ من در 4.2.2.3 151 و در 8.8.8.8 139 هست و فرانکو تنها 8.8.8.8 رو چک میکنم که حدود 121 تا 130 هست .اما چیزی که مهمه داخل بازی و world ms شماست که اون هم متغیره .
    P.s : مهم تر از اون تایم و اوت فریزه .بیشتر گیمر های ایرانی پینگشون 300 هم باشه اما تایم اوت نداشته باشند به راحتی have fun دارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

3 تا روش ناصحیح نا صحیح پشت هم اضافه کردید تا بگین حرفتون درسته ؟ روش نادرست هرچقدر هم بهش ابرنگ بزنی هنوز تیره و کبوده . روش نادرست همیشه نادرست هست چه بخواد مشکلات باگ یک isp باشه و حتی به اسم قانونی بهتون بدند.شما هستید که باید تصمیم بگیرید . خوش به حال کسانی که استفاده نکردند...
    p.s : اضافه کنم که چیزی که شما میگید درسته . شرکت های اینترنت در ایران اونهایی که در دسترسم بوده خیلی به ناحق دزدی کردند و قبول دارم اما حرف چیز دیگری بود
    اونا از ما دزدی میکنن ما هم در حد خیلی خیلی کمتر تلافی میکنیم
    به نظرم که کاملا درسته و مشکلی نداره

15. 3 کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

اونا از ما دزدی میکنن ما هم در حد خیلی خیلی کمتر تلافی میکنیم
    به نظرم که کاملا درسته و مشکلی نداره
    نمیخوام این موضوع رو زیاد تر ادامه بدم اما حرف من و منظورم کاملا معلوم بود.من خودم رو میگم که نیازی به اینکار برای گرفتن حقم ندارم حتی اگر هم ندند اینکار رو انجام نمیدم (از هر زوایه به یک شکل دیده میشه ) حداقل خوشحالم که کار خطایی حتی به قول شما بسیار کوچیک انجام ندادم چون من مثل اونها نیستم و نخواهم بود.
    پ.ن : به کسی هم توهین نمیکنم حتی کسانی که اینکار رو کردند .

17. این کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •