تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3543 از 4105 اولاول ... 254330433443349335333539354035413542354335443545354635473553359336434043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,421 به 35,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دوستان

نزدیک پادگان مدرس کرج، آیا هتل، مسافرخانه، مهمانسرا و .... هست بشه یک شب رو اونجا خوابید؟
    شما بیا چهارراه دانشکده کرج یه دونه مهمانپذیر ولیعصر هست شب اونجا بمون.

2. این کاربر از Ali_b68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما بیا چهارراه دانشکده کرج یه دونه مهمانپذیر ولیعصر هست شب اونجا بمون.
    ممنون. فکر می کنید از اونجا تا پادگان با تاکسی چقدر راه باشه؟ صبح زود تاکسی گیر میاد جوری که 7 دم در پادگان باشم؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان داخل برگه سفید من قسمت سازمان بکار گیرنده زده: پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا.

الان دوتا سوال دارم:
    1- خاتم مگه مال سپاه نیست. پس چرا آموزشی افتادم ارتش
    2- بعد از آموزشی میرم قرارگاه خاتم؟ یکی از آشنایان می گفت خاتم خیلی خوبه و لباس شخصی میرن خدمت درسته یا نه.
    سلام
    1- خیر . اون قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هست ! این قرارگاه پدافند خاتم الانبیا ناجا !
    2- قرارگاه خاتم سپاه نه جانم ! جزو سربازهای پدافند ارتش خواهید بود ! بازم خیر جانم ! باید لباس نظامی بپوشید ! اون قرارگاه سپاهی که میگید باید قبلش امریش رو میگرفتید و سر پروژه های سازندگی میرفتید ولی شما افتادید پدافند ارتش ! توضیحات زیادی در مورد پدافند ارتش تو همین تاپیک هست سرچ کنید پیدا میکند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ممنون. فکر می کنید از اونجا تا پادگان با تاکسی چقدر راه باشه؟ صبح زود تاکسی گیر میاد جوری که 7 دم در پادگان باشم؟
    آره تاکسی همیشه هست چون دقیقا روبروی این مهمانپذیر تاکسی های خط کرج به میدان آزادی هست که از صبح زود فعالن. فکر کنم اگر دربست بگیری و یکم زود بری که به ترافیک اتوبان نخوری کمتر از یه ربع راهه

6. این کاربر از Ali_b68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

۰۱ تهران کسی نبود دیگه؟؟ داریم حرکت میکنیم هان

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    اگه برگه سبز بیاد و تاریخ اعزام مشخص شده باشه ولی سر خدمت نری چی میشه ؟ آیا با غیبت فرقی میکنه ؟
    منظورم اینه که اگه کسی چند سال غیبت داشته باشه و اقدام نکرده باشه و حالا دفترچه پست کرده باشه ولی از روز اول حضور نزنه چه اتفاقی میوفته ؟
    سپاس

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    اگه برگه سبز بیاد و تاریخ اعزام مشخص شده باشه ولی سر خدمت نری چی میشه ؟ آیا با غیبت فرقی میکنه ؟
    منظورم اینه که اگه کسی چند سال غیبت داشته باشه و اقدام نکرده باشه و حالا دفترچه پست کرده باشه ولی از روز اول حضور نزنه چه اتفاقی میوفته ؟
    سپاس
    مثل قبل غیبت میخوری و فراری نیستی
    ولی جدیدا ی قانونی اومده که نمیدونم اجرا شده یا نه؟
    نظلام وظیقه بهم ریز ترین جای کشوره هیچ قانونی توش نیست هر کی هرکاری دلش میخواد میکنه

بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، سازمان وظیفه عمومی ناجا ضمن فراخوان کلیه مشمولان غایب و غیرغایب متولد سال های ۱۳۵۵ تا ۱۳۷۷ برای انجام خدمت دوره ضرورت، آخرین مهلت معرفی مشمولان برای رسیدگی به وضعیت مشمولیت را به شرح ذیل اعلام کرد:– افرادی که قبل از سن مشمولیت ترک تحصیل کرده یا فارغ التحصیل شده‌اند، پس از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام، باید ظرف مدت شش ماه خود را معرفی کنند .– دانش آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول که با داشتن معافیت تحصیلی و برابر سقف سنوات تعیین شده، مشغول تحصیل هستند، در صورت ترک تحصیل، انصراف، اخراج یا فراغت از تحصیل باید حداکثر ظرف یک سال خود را معرفی کنند.– متعهدین خدمت در نیروهای مسلح یا دستگاه‌های دولتی که قبل از اتمام تعهد به هر دلیل از خدمت رهایی می‌یابند، باید جهت انجام بقیه خدمت دوره ضرورت، حداکثر طی شش ماه خود را معرفی کنند.– مشمولانی که معافیت موقت پزشکی یا کفالت دریافت داشته‌اند، پس از انقضای مدت اعتبار آن باید طی یک ماه برای تجدید رسیدگی، خود را معرفی کنند.لازم به ذکر است در صورتی که مشمولان در مهلت‌های تعیین شده نسبت به معرفی خود اقدام نکنند، مشمول غایب شناخته شده و ضمن محرومیت از تسهیلات مربوط به معافیت‌های ذکر شده در قانون، برابر مقررات وظیفه عمومی و ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی به ترتیب زیر با آنان برخورد می‌شود:– مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان تا سه ماه باشد، سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان بیشتر از سه ماه باشد به شش ماه اضافه خدمت تنبیه می‌شوند.– مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان از یک سال تجاوز کند، علاوه بر شش ماه اضافه خدمت، فراری محسوب شده و به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

الان برای من اس اومد نوشته " یگان خدمتی شما در اعزام 01/02/1395 برای مرکز آموزشی شهدای وظیفه نزاجا تعیین گردید. جهت دریافت برگه معرفی نامه به پلیس +10 مراجعه کنید"

سه روز پیش برگه سفید پست آورد نوشته پدافند سمنان. الان کدوم یکی درسته و من چکار کنم.
    دیروز با اونجایی که پذیرش گرفته بودم تماس گرفتم و گفتن پیگیری میکنیم ببینیم چطور شده. احتمال داره اونا یکاری کرده باشن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

الان برای من اس اومد نوشته " یگان خدمتی شما در اعزام 01/02/1395 برای مرکز آموزشی شهدای وظیفه نزاجا تعیین گردید. جهت دریافت برگه معرفی نامه به پلیس +10 مراجعه کنید"

سه روز پیش برگه سفید پست آورد نوشته پدافند سمنان. الان کدوم یکی درسته و من چکار کنم.
    دیروز با اونجایی که پذیرش گرفته بودم تماس گرفتم و گفتن پیگیری میکنیم ببینیم چطور شده. احتمال داره اونا یکاری کرده باشن؟
    سلام
    فردا برو پليس +١٠ برگه سفيد جديد بگير ببين چي نوشته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اس ام اسی که تازه دریافت کردید محل جدید آموزش شماست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •