من که خطم 512 هست یعنی 4 برابر خط شما توی روز هم نتونستم یه همچین دانلودی داشته باشم
خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که خطم 512 هست یعنی 4 برابر خط شما توی روز هم نتونستم یه همچین دانلودی داشته باشم
خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by بامزی; 23-11-2011 at 00:11.
آقا چه گیری کردیم ٬ من اصلا وقت ندارم برم شرکت ٬ نامه فسخ رو فکس کردم حالا هرچی پیگیری میکنم میپیچونن یا جواب نمیدن یا ۳ روز بعد جواب میدن ( میپیچونن ) . بابا ولم کنید میخوام برم از شرکت نک....تون .
فردا هم باید برم یک سفر کاری ٬ احتمالا دو هفته ای کارا طول بکشه بعد برگردم ببینم هنوز خطم تو رانژه ایناست خیلی زده حاله![]()
الان ساعت 2:52 شبه و سرعت روی 5 کیلو بیت در ثانیه !
این کسایی که از شاتل میان و کارمند شاتل هستن لطفا توضیح بدین چرا ؟![]()
منم سرویس 128 دارم سرعتم تو روز 250 هستش از وقتی هم از محدودیت شبانه در اومدم هنوز بالای 600 مگ دانلود نکردم و اغلب اوقات فیکس سعی کردم 500 مگ بگیرم خدا رو شکر هنوز که دوباره محدود نشدم حداقل الان با همین دانلود کم سریال های روز رو که پخش میشن رو میتونم دان کنم بدبختی منطقه ما جز شاتل هیچ شرکت دیگه ای نیست باید فعلا به همین قانع باشیم و حرص بیخود نزنیم
سلام . خسته نباشید .
من از دوره 3 ماهه شاتل استفاده میکنم و پایان دوره تا تاریخ 90/09/02 هست . امروز از طریق اینترنتی دوره رو تمدید کردم و بعد متوجه شدم باید از فردا تمدید میکردم .
حالا میخوام بدونم پولم دود شد یا اینکه نه از فردا خودش تمدید میشه ؟
فردا تمدید میشه![]()
الان ساعت 8 صببحه و باز هم سرعت همون 5 کیلوبیت بر ثانیه مونده
گفتم که بدونید فقط شب هم سرعتش رو کم نمی کنن
من فقط 10 روز تا پایان قرار دادم مونده بعدش می رم سرویسشون رو پرت می کنم توی دفتر کلاهبردار خونشون
چه پینگت خوبه!!!
پینگ شاتل توی اصفهان(چه اصفهان چه کاشان)افتضاحه....فاجعه سمجبور شدم wow رو به خاطر پینگ مسخره کنسل کنم
![]()
دوستای عزیزم
چه خبره چرا بهم افتادید ؟ دشمن دنبال تفرقه است تا همبستگی را از بین ببرد
خلاصه ول کنید ؟
شکایت چی شد بابا ما اگر همدیگر را هم بزنیم هیچکاری از پیش نمیبره لطفا متن نامه را با پیغام خصوصی برای هم بفرستیم تا از شاتل شکایت کنیم نه اینکه خودمون با هم دعوا کنیم![]()
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)