تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3541 از 4105 اولاول ... 254130413441349135313537353835393540354135423543354435453551359136414041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,401 به 35,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من 01 بودم روز اول که میرید احتمالا چند روز برای اندازه کردن لباس مرخصی میدن تهرانیها که زودتر میرن پادگان هر گروهان 3 یا 4 نفر نگهبان میشن

من 1/12 اعزام شدم اون موقع قد بلندها رو جدا کردن رفتن تو یه گروهان پدرشونو دراوردن با رژه چون قرار بود رژه 29 فروردین برن .....

در کل پادگان خوبیه آخرای دوره میان برای مصاحبه حتما برید و ثبت نام کنید....

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام من 01 بودم روز اول که میرید احتمالا چند روز برای اندازه کردن لباس مرخصی میدن تهرانیها که زودتر میرن پادگان هر گروهان 3 یا 4 نفر نگهبان میشن

من 1/12 اعزام شدم اون موقع قد بلندها رو جدا کردن رفتن تو یه گروهان پدرشونو دراوردن با رژه چون قرار بود رژه 29 فروردین برن .....

مصاحبه واسه چی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منظورتون از تهرانیها زودتر میرن اینه که مرخصیشون کمتره؟ کلا 01 مرخصی دادنش چطوره؟
    پنجشنبه‌ها هم تعطیل هست؟
    یه سئوال شاید خنده‌دار هم داشتم! غذا رو میشه خود شخص بیاره یا حتما باید غذای اونجا رو بخوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان توی پایگاه هوایی شهید خضرایی (نیروی هوایی) خدمت کرده؟
    میخوام وضعیت کلی اونجا رو بدونم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

معمولا آخر دوره میان بین سربازا از تخصص هایی که لازم دارن سرباز انتخاب میکنن اینجا باید زرنگ باشید...

منظورتون از تهرانیها زودتر میرن اینه که مرخصیشون کمتره؟ کلا 01 مرخصی دادنش چطوره؟
    پنجشنبه‌ها هم تعطیل هست؟
    یه سئوال شاید خنده‌دار هم داشتم! غذا رو میشه خود شخص بیاره یا حتما باید غذای اونجا رو بخوره؟
    نه تهرانیا صب پادگان جمع میشن لباس میگیرن میرن ولی شهرستانیا شب میرسن..... اونجا باید 3000 تا سرباز پذیرش کنه
    پنجشنبه ها از ساعت 2 به بعد تا شنبه صب در اختیار خودتون هستین و اگه نگهبان نباشید میتونید خونه برید تا شنبه.. ساعت 6 صبح
    یعنی شما میخوای 2 ماه جیره برا خودتون ببرید. !!!! نه مشکلی نداره ولی اگه غذای سربازی نمیخواین میتونید برید بوفه که همه چیز برا خوردن اونجا پیدا میشه...

6. این کاربر از behnamlider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. من 05 کرمان افتادم نیرو زمینی ارتش. چجور جاییه؟ لیسانس کامپیوتر دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

اگر کسی از بچه ها 01 تهران افتاده این شماره منه 09124602391 بیاد تلگرام، چنتا دیگه از بچه ها هم هستن ...

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام.من نفهمیدم خود سرباز باید مشکل داشته باشه یا پدرش؟من پدرم کمتر از 75 سال سن داره 63 و عمل قبل باز انجام داده بالون زده و پرونده و همه چیز هم داره توی بیمارستان و همیشه ماهیانه میره دکتر و باید قرص و از اینجور چیزا استفاده کنه طبق دستور پزشک.تک فرزندم خودمم سبورهیک درماتیت دارم که همیشه باید کِرِم بزنم و .... تقریبا دفاع ارشدم مونده.چیکار کنم؟به من میخوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام.من نفهمیدم خود سرباز باید مشکل داشته باشه یا پدرش؟من پدرم کمتر از 75 سال سن داره 63 و عمل قبل باز انجام داده بالون زده و پرونده و همه چیز هم داره توی بیمارستان و همیشه ماهیانه میره دکتر و باید قرص و از اینجور چیزا استفاده کنه طبق دستور پزشک.تک فرزندم خودمم سبورهیک درماتیت دارم که همیشه باید کِرِم بزنم و .... تقریبا دفاع ارشدم مونده.چیکار کنم؟به من میخوره؟
    واسه کفالت باید پدر گرامی بیمار باشه. اگه تک فرزند پسر هستی اقدام کن واسه معافیت

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

11. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه کفالت باید پدر گرامی بیمار باشه. اگه تک فرزند پسر هستی اقدام کن واسه معافیت

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    با تشکر از توجه شما.بله عمل قلب انجام داده.هنوز ارشدم تمام نشده میتونم اقدام کنم حین تحصیل ؟.برم کجا؟پلیس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •