سلام من 3 سال غیبت دارم میخام برم دفترچه بگیرم به نظرتون چه قدر جریمه میشم؟
سلام من 3 سال غیبت دارم میخام برم دفترچه بگیرم به نظرتون چه قدر جریمه میشم؟
سلام. لطفا راهنمایی کنید برای آموزشی لباس راحتی برای موقع استراحت چی ببریم؟؟؟؟؟
سلام
90 درصد یگان های اموزشی اجازه تغییر لباس رو بهتون نمیدن ! یعنی باید با همون لباس نظامی بخوابید . ولی محض احتیاط حتما یک یا دو تا شلوار گرمکن خیلی ساده با خودتون ببرید (پیژامه نبرید) . یکی دو تا تیشرت هم کافیه . یه پولیور هم با خودتون ببرید که اگه احیانا شبها پاس بودید اذیت نشید . (با توجه به منطقه ای که افتادید این مورد رو میشه حذف کرد . بررسی کنید ببینید اونجایی که اموزشی افتادید شبا سرده یا نه )
5/6 سال پیش اماده به خدمت اوکی کردم اما تصادف کردم نرفتم . پام پلاتین داره الان دوباره بخوام اقدام کنم باید تمام مراحل رو از اول طی کنم؟ ینی واکسن بزنم و ... ؟ یا نه؟ الان که دیگه دفترچه ای نیس قضیه پلاتین دار شدن پام رو چطوری به نظام وظیفه انتقال بدم؟ برم جای پزشک تایید کنه بعد ببرم پلیس +10؟؟؟ یا برم +10 اطلاع بدم بعد نظام وظیفه میگه برو فلان دکتر؟؟؟
سلام
بله باید تمام مراحل رو از اول طی کنید .
برید +10 خوشون دکتر معرفی میکنن و اونجا مشکلتون رو اعلام کنید .
سلام
امروز پست یه برگه برام آورد. محل آموزش نوشته پدافند سمنان. اونجایی که پذیرش شدم گفتن صد در صد میری 01. الان اعصابم خورد شده. کسی مید.نه میشه کاری کرد یا نه.
اگه کسی میدونه پدافند سمنان چجوری هست لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
این همون آیین نامه ای هست که خدمتتون گفتم
خودتون ببینید و با سایت نظام وظیفه مقایسه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، کاملا حرف شما درسته . سایتش اپدیت نیست یا در کل به جزئیات اشاره نکرده .
من از یکی از دوستان که معافیت گرفتن هم پرسیدم گفتن که در جلسه ی شورا دکترها یه کتاب قطور دارن که قوانین رو از رو اون بررسی میکنن . مشخصا در اون کتاب به جزئیات بیشتری هم اشاره شده ، مثل همین فایلی که ارسال کردید .
ولی بازم به نظر من نظر، نظر دکتره ! اگه شورای کمسیون قبول کنه، معاف میشن، قوانین مهم نیست! میشناسم کسی رو که هیچ مشکلی نداشته ولی معاف شد . با یکی از دکترا اشنا بود و دم بقشیون هم دیده بود !
اگه ببینن که قادر به خدمت نیست هم معافش میکنن .
به نظرتون امکانش هست که هزینه کنیم و یه پول خوب به یه هکر داد و از طریق نفوذ به سیستم هاشون کد مرکز آموزش رو تغییر بدیم![]()
01 کسی نیست آیا؟؟؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)