8 مگ با سرور دوم:
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
8 مگ با سرور دوم:
![]()
Last edited by sunshineboy; 29-01-2018 at 15:22.
پس وضعیتت که خیلی خوبه!!!
بازم لطف کن تو ساعت ها مختلف تست کن اگر نوسان داشت اعلام کنید!
راستی سرویس غیرحجمی دیگه ؟
جشنواره خاصی برای مشترکین جدید آسیاتک نیومده که اینترنت ارزانتر بفروشه؟
فعلا که نیومده شاید برای عید بسته جدید بدن تا پارسال که می دادن الان تا اونجا که می دونم فقط پیشگامان به غیر از سرویس های غیر حجمی سرویس دیگه ای هم داره
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
سلام این اسیاتک یکم مشکوک شده اپلود من قبلا تا 1 مگ میرفت ولی الان چند روزه چند ثانیه اول یه مگه بعد از 4 ثانیه فیکس میشه روی 512 موقع تست ، این نشون میده یه کارایی کردن ولی مثلا الان که تست گرفتم بازه و تا 1 مگ میره
از ساعت 9 شب به بعد سرعت شدیدا میاد پایین
من هم همین احساس رو کردم ولی حدودا از ساعت 2 تا 6 صبح به خاطره اینه ک اسیا تک یه سری طرح 2 تا 8 صبح یا 10 صبحه نمیدونم دقیق ولی رایگان داره و سرعت مارو میده به اونایی ک این طرح رو دارن.از ساعت 9 شب به بعد سرعت شدیدا میاد پایین
اره دیگه غیر حجمیه 200 گیگیه.بازم لطف کن تو ساعت ها مختلف تست کن اگر نوسان داشت اعلام کنید!
مودم مشکل نداره؟ ------ ست نکردی؟ دی ان است چیه؟ نرم افزاری نیست ک همزمان با دانلودت تو بک گراند اپدیت بکنه یا به اینترنت متصل باشه؟ نویرزگیرت مشکل نداره؟
![]()
مودمت یه نیم ساعت بزار خاموش باشه بعد ریستش بده و یه دی ان اس پر سرعت رو شبکت ست کن مثلا یاندکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین فرقی میکنه؟
کلا تنظمیات اینترتتم و شبکه رو هم ریست بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو دانلود کن همشو تیک کن و GO رو بزن
اینکارارو بکن اگه فرق نکرد زنگ بزن بهشون بگو درستش میکنن.
Last edited by sunshineboy; 30-01-2018 at 11:55.
نه!
مشکل از مرکز هست!!
دیشب 2 ساعت درست شده بود باز خراب شد!!!
وقتی درست باشه واقعا بی نظیر میشه سرعت صفحه باز کردنش!!
کسی سرویس شبانه داره هنوز؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)