برای شماها هم همینجوری بوده!
تو کدوم حساب منظورت هست؟
ایکر؟
من هم فقط یک بار عوض کردم...
سلام
ممنون از شما
دقیقا" 27 تا اس ام اس
20 دقیقه مکالمه
و کمی کمتر از 1 مگ اینترنت...
مهدی جان من از طرح طلایی 1 هفته استفاده کردم باید 15 تومن رو کامل بدم؟؟؟ ولی تو سایتش که گفته هر مقدار از ماه که مصرف کردیم...
به عبارتی 3800 تومن باید میگرفت نه 15 تومن رو کامل...
یعنی از 22 تومنی که شما میگید باید بپردازم 11 هزارو خورده ای باید کم بشه یعنی من باید 11 تومن بپردازم که مالیات و... هم بخواد حساب بشه نهایت 15 تومن نه 42 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کنترل حساب اینترنتی رو درخواست دادم ولی فعال نمیکنن... یه اس ام اس داده که با 130*1 و... تماس بگیرم و کنترل کنم(بی پدرا راه حل پیشنهاد میدن به جای اینکه سرویس رو راه بندازن)
انصافا" شما حاظرید واسه 20 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس 42 هزارتومن بپردازید؟؟؟
خواهشا" یکی بگه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط باهاش سه چهارتا اس ام اس زده بودم.زنگ هم اصلآ نزده بودم.
چرا با ایرانسل نمیشه شماره هایی مثل 110 ،115،119 و غیره رو گرفت لطفا جواب بدین![]()
شما از یزد هستی. درسته؟؟
به هیچ عنوان استفاده نکن دوست عزیز....
بیچاره میکنن با این محاسباتشون....
42 هزار تومن واسه من حساب کردن برای 20 دقیقه مکالمه 27 تا اس ام اس ا مگ اینترنت و استفاده 1 هفته ای از طرح طلایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
112 رو بگیر.
برای خرید آنلاین کارت شارژ می توانید به این آدرس مراجعه کنید من یک 5000 تومنی خریدم بدون هیچ مشکلی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان می خوای user va pass خودمو که ماله e-care برات اینجا بنویسم تا باورت بشه برا منم اومده![]()
ما اونجا احتمالا پارتی داشتیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)