usb_flash_driver را بايد دوباره نصب كني
usb_flash_driver را بايد دوباره نصب كني
برای نصب usb flash drive در ویستا از این طریق عمل کن
اول درایور رو از این لینک دانلود کن
بعد مراحل زیر رو به ترتیب بروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.از منوی استارت روی گزینه computer راست کلیک کن و manage رو انتخاب کن
2.در پنجره جدید از سمت چپ device manager رو انتخاب کن
3.گوشی رو خاموش کن و باطری رو به مدت 10 ثانیه در بیار و دوباره بزار سرجاش
4.بدون اینکه گوشی رو روشن بکنب دکمه c رو نگهدار و کابل usb رو در حالی که به کامپیوتر وصل هست سر دیگرش رو به گوشی وصل کن
5.در همون صفحه device manager یک گزینه جدید ظاهر میشه به نام usb flash device که روش راست کلیک کن و update device software رو بزن
6. در پنجره بعدی Browse my computer for driver software رو انتحاب کن و بعد دکمه browse رو بزن و آدرس فولدریکه دانلود کردی و از حالت فشرده هم خارج کردی رو بده
7.موفق باشی
الف چيه؟
كسي طريقه نصبش رو روي كا 800 ميدونه؟
و آيا بعد از نصب مثل پچ قابل پاك كردن هست ؟
سوالاتتو اينجا مطرح كن البته راجب elf
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این کارهارو کردم اما تو قسمت device manager گزینه usb flash device ظاهر نشد.مشکل از چیه؟
با تشكر از جوابت آيا ميشه يه راهنمايي هم براي استخراج فايل هاي سيستمي از FS بهم بكني؟
من خودم تونستم FS رو به فرمت راو تبديل كنم ولي راه استخراج فايل ها رو نميدونم !
اگه شما يا بقيه دوستان راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم![]()
پیشنهاد میکنم قیل از اجرای دوباره این مراحل کابل رو به بک پورت usb دیگه وصل کن و گوشی رو هم در حالت روشن بهش وصل کن و cd گوشی رو بزار و هرچی درایور روی cd هست اتوماتیک نصب کن و بعد این مراحلی که گفتم برو
دوست عزيز اين اموزش PDF برنامه ستول هستش دانلود كن اخرش بخوني نوشته استخراج فايل هاي سيستمي از FS
بايد اين برنامه رو هم دان كنيSEFSTOOL4 كه لينكش هم همونجا هست!!پايينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
خودم آموزش دارم ولي ميگم يعني بايد توي Sefstool4 دستورا هاي استخراج رو بنويسم؟
توي اين آموزشي كه دارم نوشته توي اين بايد بدم ولي چه جوريشو ننوشته توي اين آموزش كه شما گذاشتيد نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)