تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 376 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا همين الان تو سايت demonoid تو صفحه اولش اين خبر رو خوندم.
    نوشته: يه قانون جديد قراره كه تو امريكا در مورد فايلهاي رسانه اي به تصويب برسه كه به كمپانيهاي رسانه اي اجازه ميده كه سايتها رو مثل ايران و چين ف ي ل ت ر كنن.با اين تفاوت كه اون سايت كلا از اينترنت حذف ميشه .دوستاني كه اخبار كاملتري در اين باره دارن اطلاع بدن.
    و يه سوال كه ايا سايتهاي تورنت طبق اين قانون در خطرن يا نه؟
    قانون آمریکا برای خودش هست و اروپا هم قانون خودش رو داره - ایران و چین و هم که ...!
    ولی به نظرم هیچ قانونی نمیتونه تورنت رو کلا ممنوع کنه چون همه جور استفاده ای داره - قانونی ، غیرقانونی و ...
    مثل اینه که بگن چت و مسنجر باید حذف بشه چون تروریست ها ازش استفاده میکنن

نقل قول نوشته شده توسط barrett
    مرسي .واقعا ممنون.احتمالا بخاطر نزديك شدن به سال نو اينكارو كردن.
    اگه بازم بود اطلاع بده.منم امشب ميرم تو اين سايتهاي دعوتي ميگردم ببينم كدومشون باز شده.
    من فقط از همین demonoid استفاده میکنم و تقریبا کارم رو راه انداخته ، اگر شما از سایت های دیگه که ثبت نام میکنن خبردار شدی به من هم بگو چون زیاد وقت ندارم دنبالش برم
    کلا هر کی از این ثبت نام ها خبر داره بگه

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

seed کردن فایل ها سرعت رو زیاد مبکنه ؟؟؟
    از ترافیک هم استفاده میکنه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باید از برنامه ای مثل Proxifier استفاده کنید تا تمام ترافیک اینترنت و برنامه ها رو به داخل سرور پراکسی مربوطه تونل کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه آسونیه... راهنماییشم کمی تا قسمتی اینجا هست (فقط یکم چپ و راست شده!) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متشکرم، تستش کردم اما جواب نداد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

seed کردن فایل ها سرعت رو زیاد مبکنه ؟؟؟
    از ترافیک هم استفاده میکنه ؟
    نه ولي تو بن نشدنتون تاثير داره.اگه فايلي رو كه دانلود كردين نزارين سيد كنه و ratio تون پايين باشه امكان داره تركر شما رو بن كنه.
    و اما در مورد سوال دوم بله از ترافيك ماهيانه كم ميشه.اون چيزي كه من فهميدم به اين صورته كه وقتي شما داري سيد ميكني در واقع داري فايل رو براي ديگران اپلود ميكني.

خالا من يه سوال واسم پيش اومده.من تو سايت demonoid ثبت نام كردم .امروز يه فايل دانلود كردم براي اينكه نندازنم از سايت بيرون,يه فايل با حجم كم رو دانلود كردم و گزاشتم تا ratio برسه به 0.54 بعد سيد رو قطع كردم.اما تو سايت كه نگا ميكنم اثري از افزايش (ريت) نيست و كماكان 0 ميباشد.اشكال از منه يا مشكل چيز ديگست.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

نه ولي تو بن نشدنتون تاثير داره.اگه فايلي رو كه دانلود كردين نزارين سيد كنه و ratio تون پايين باشه امكان داره تركر شما رو بن كنه.
    و اما در مورد سوال دوم بله از ترافيك ماهيانه كم ميشه.اون چيزي كه من فهميدم به اين صورته كه وقتي شما داري سيد ميكني در واقع داري فايل رو براي ديگران اپلود ميكني.

خالا من يه سوال واسم پيش اومده.من تو سايت demonoid ثبت نام كردم .امروز يه فايل دانلود كردم براي اينكه نندازنم از سايت بيرون,يه فايل با حجم كم رو دانلود كردم و گزاشتم تا ratio برسه به 0.54 بعد سيد رو قطع كردم.اما تو سايت كه نگا ميكنم اثري از افزايش (ريت) نيست و كماكان 0 ميباشد.اشكال از منه يا مشكل چيز ديگست.
    تا اونجایی که من میدونم مشکل از آی پی هستش شایدام یه چیز دیگه !

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

برای آپدیت شدن وضعیت ratio تون باید یک روز صبر کنید.چون سریعاً همونجا واستون لحاظ نمیشه.
    مورد دیگه اینکه اگه واسه یه فایل کم حجم ratio شما 0.5 باشه،دلیل نمیشه ratio کل شما بالا بره! چون اون سایت کل حجم تورنتهایی رو که تا به حال ازش دانلود کردی رو حساب میکنه،نه فقط یه فایل رو.
    مثلاً اگه تا به حال کلاً 10 گیگ دانلود کردی(از تورنتهایی که ترکرشون اون سایت هستش)،باید حتماً 5 گیگ سید کنی تا ratio شما بشه 0.5

7. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه لیست تو برنامه یو تورنتم داشتم که چندتایی شون هم 70-80% رو دانلود کرده بودم یهو سیستم هنگ کرد مجبور شدم ریستارتش کنم ( از جلو با دگمه ریستارت ) الان که روشن شده میبینم کل لیست خالیه
    چی کار باید بکنم ؟؟

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای demonoid نگران ratio نباش
    در توضیحاتش نوشته که هیچ تنبیهی برای ratio پایین وجود نداره و ... پس هر چی آپ میکنی فقط برای کمک به دیگران هست
    این رو گفتم اگر ADSL حجمی داری زیاد به فکر ratio نباشی و ترافیکت رو برای دانلود نگه داری

10. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

دوستان من یه لیست تو برنامه یو تورنتم داشتم که چندتایی شون هم 70-80% رو دانلود کرده بودم یهو سیستم هنگ کرد مجبور شدم ریستارتش کنم ( از جلو با دگمه ریستارت ) الان که روشن شده میبینم کل لیست خالیه
    چی کار باید بکنم ؟؟
    هیچی !
    فایل های دانلود فیلم ها تو هارد هستش شما دوباره فایل تورنت رو ادد کنید و مسیر فایل ها رو همون جایی که فیلم ها سیو شده انتخاب بکنید خودش هفتاد درصد فایل رو چک می کنه برات مشکلی نیست /.

12. این کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اقايون سلام.
    چطور ميشه يه دعوتنامه demonoid رو برا كسي فرستاد.؟
    البته من نميخوام اينكارو بكنم .فقط محض اطلاع...
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •