اون اول توربو و توربو پلاس فرقشون تو سرعت بود
ولی الان تنها فرقشون اینه که طرح های حجم بالاتر تو قسمت توربو پلاس قرار میگیره. تو سرعت دانلود و اپلود هم هیچ فرقی ندارن
اون اول توربو و توربو پلاس فرقشون تو سرعت بود
ولی الان تنها فرقشون اینه که طرح های حجم بالاتر تو قسمت توربو پلاس قرار میگیره. تو سرعت دانلود و اپلود هم هیچ فرقی ندارن
توی سرعت که فرق ندارن ولی ممکنه توی نوسان سرعت باهم تفاوت داشته باشن و نوسان کمتری داشته باشن
اولش که تازه td-lte مبین نت اومده بود، تو سرعت فرق داشتن. البته اون موقع سه تا دسته بود
الان سرعت طرح هردو تا دسته رو یکی زده
حالا اگه فرقی باشه که اعلام نکردن، من اطلاعی ندارم در موردش
از پشتیبانیش یه سوال بپرس
پرسیدم ولی دقیق نمیدونستن ، گفتن احتمالا به خاطر اینه که حجمش مناسبه جزو پلاس قرار گرفته، ولی من هر چی نگاه کردم دیدم همشون حجمشون مناسب و به صرفس و دلیلی نداره یه طرح رو جدا بفروشن
تو طراحی جدید سایت، همه طرح هارو به اسم توربو پلاس گذاشتن
ولی تو پنل هنوز توربو و توربو پلاس هست
طرح های تمدید +Turbo (سرعت 4 تا 40 مگابیت بر ثانیه در تمامی ساعات شبانه روز)
طرح های تمدید Turbo (محدودیت سرعت از ساعت 2 الی 7 صبح)
برا طرح 360 که حجم شبانه رایگانشون حذف شده هم محدودیت سرعت از ساعت 2 تا 7 هست یا نه؟
طرح من 360 نیست ولی خیر دیگه محدودیت سرعت ندارند
این چنین نیست بنده طرح 150 گیگ 3 ماهه دارم (رومینگ همراه اول 360 درجه) و 25 روز دیگه مونده تمام بشه و شامل turbo پلاس نیست سرعت هم در محدوده زمانی 2 تا 7 محدودیت تا 4 مگابیت بر ثانیه ندارد.
Last edited by dadadasa; 10-12-2019 at 19:53.
خیر. حذف شبانه رایگان در طرح های 360 درجه در بازه زمانی 2 تا 7 شامل محدودیت سرعت تا 4 مگابیت بر ثانیه نمی شود.بنده دارم استفاده میکنم بدون محدودیت سرعت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)