تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 856 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 8556

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خیر توی آمریکا هم 4G نامحدود وجود نداره. در پلان های نامحدودشون شما بعد از 22 گیگابایت استفاده ، از شبکه 4G بیرون انداخته میشین و سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه

لطفا این پست و تاپیک رو نگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درسته
    یه چیزی مثل سرویس مصرف منصفانه دارن
    روی At &T
    سرویس ۴۵ دلاری نامحدود اگه یادم باشه بعد از ۲۲ گیگ سرعت خیلی کم میشه و محدود میشه حدودا ۲مگابیت
    چون هیچ کس از ۴جی استفاده مصرفی نمیکنه وقتی مدلهای متفاوت از اینترنت ارزون تر موجود هست

2. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مودم بیرونی ZW101 (TD-LTE) فقط کابل لن داره؟ پس چطوری باید از وایرلس استفاده کرد؟ میشه از وایرلس مودم دی‌لینک 2730 استفاده برد؟
    من توی نقشه زده پوشش خارجی و با گوشی 2 خط آنتن LTE دارم و وقتی که کد 20 مربع رو می‌زنم اینترنت ثابت رو غیر فعال زده. آیا خریدن اینترنت ثابت ایرانسل فایده‌ای برای من داره؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مودم بیرونی ZW101 (TD-LTE) فقط کابل لن داره؟ پس چطوری باید از وایرلس استفاده کرد؟ میشه از وایرلس مودم دی‌لینک 2730 استفاده برد؟
    من توی نقشه زده پوشش خارجی و با گوشی 2 خط آنتن LTE دارم و وقتی که کد 20 مربع رو می‌زنم اینترنت ثابت رو غیر فعال زده. آیا خریدن اینترنت ثابت ایرانسل فایده‌ای برای من داره؟
    بله فقط از طریق لن به شما اینترنت میده
    بله می تونید به مودم دی اس ال وایرلس وصل کنید تا مثل اکسس پوینت عمل کنه
    کد ستاره 20 مهم نیست مهم نقشه پوشش هست اگر توی پوشش هستید چه کم رنگ چه پررنگ سیگنال خواهید داشت اما کیفیتش به خیلی چیزها برمی گرده
    اگر می تونید zw101 رو توی یه جای بلند قرار بدید قطعا تاثیر داره

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

انحصار فیبر نوری همیشه دست مخابرات بوده بعد چند سال پیش هم انحصار رو دادن به ایرانیان نت اونم هیچ غلطی نکرد !
    همیشه انحصار و شرکت های دولتی مارو عقب انداختن
    همین انحصار 3G که 2-3 سال دست رایتل بود رو که دیگه همه شاهدش بودین، اگه همون موقع این اجازه رو به ایرانسل داده بودن الان جایی بدون اینترنت نبود تو ایران

الان کجای دنیا دارن روی خط مسی اینترنت میدن آخه ؟ تمام دنیا حتی تلویزیونشون هم روی فیبر هست
    ولی ما بخاطر اینکه بستر فیبر مناسب نداریم کلا مجبوریم به بیسیم رو بیاریم . تا چندسال آینده هم این بستر مسی تغییری نمیکنه

فناوری های بیسیم هم بهرحال مشکلات خاص خودش رو داره. مجبورم توی تمام محل ها دکل نصب کنن. اگه دکل نباشه نقطه کور پیش میاد . اونی که نزدیک دکل هست کیفیت اینترنتش عالیه اونی که دوره داغون
    یجا شلوغه کاربر زیاد هست پهنای باند دکل کم میشه، یجا نویز هست کیفیت میاد پایین و..
    واسه همین بیشتر افراد نمیتونن از کیفیت یکسانی برخوردار بشن
    انحصار همه جا به یه صورتی وجود داره ، اون فقط امریکا و انگلیس هستند که رقابت زیاده و کیفیت بالا و اون طبعا کشورهایی هستند که مملکت ما در قرن آتی که هیچ چی در هزاره پیش رو هم به پاشون نمیرسه تو هیچ زمینه ای و میبینید که اونجا شرکت موبایل فیبر کشی نوری خودش رو داره ! ولی بقیه جاها این طور نیست مثلا در آلمان و بقیه اروپا انحصار در دست کمپانی siemens هست و در فرانسه هم زیر ساخت به عهده شرکت Alcatel ولی باز ضوابط و مقررات وجود داره و به هر صورت که هست یه چیز با کیفیت به مردم تحویل میدن ..

رایتل هم وابسته به این نهادها و بنیادها و .. از این چیزای نظامی بود که فکر میکرد دیگه 3g آخرشه و الان هم به ترتر افتاده و فقط راه رو برای ایرانسل و همراه اول باز کرد

وایرلس هم ابدا به درد نمیخوره ، مسئله باد هست که همیشه رادیو ها رو جا به جا میکنه ، بارون هست و فاصله تا دکل سرویس دهنده .. تو همین فروم دیدید که یکی عکس رادیو وایرلس که از شاتل گرفته بود انداخته بود .. اندازه دیش ماهواره بود و موتور هم داشت ! با این حال خودش میگفت همش تایم اوت داره و لگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

ماد فاکرز چه کاری میکنن اخه فرستادن یه مدم بده پست بفرسته بمب اتم کشف نمیکنه که این ایرانسل از اول اذیت کننده بوده و کرده خاک تو سرمون کارمون بهش افتاده ینی عمرمون تلفه با بسته هاش و شرایطش
    مودم جدیده همه میخوان بخرن ..

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    منم چهارشنبه مودم وایمکس رو بالاخره تعویض کردم
    امروز مودم LTEرو اومدن تحویل دادن،فکر کنم سیمش فعال نیست چون چراغ آنتنش ثابت نمیشه...

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود
    عزیزان این td-lte ایرانسل رو چه فرکانسی تنظیم شده ؟
    امروز یه نوکیا 6 گرفتم، رو برچسب مشخصات خود گوشی نوشته شده TD-LTE ! ضمنا ، میتونم سیم کارت این شبکه رو جداگونه هم تهیه کنم ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

درود
    عزیزان این td-lte ایرانسل رو چه فرکانسی تنظیم شده ؟
    امروز یه نوکیا 6 گرفتم، رو برچسب مشخصات خود گوشی نوشته شده TD-LTE ! ضمنا ، میتونم سیم کارت این شبکه رو جداگونه هم تهیه کنم ؟
    گویا یکی از دوستان هم مشکل شما رو داشت، سیم جدا نمیدن

3500 فرکانس ( فکر میکنم! تو فروم گفتن)

به نظر من پیگیرش نشو!
    Lte معمولی گوشی، بهتره و.پر سرعت تر و پینگ بهتر
    چه کاریه TD?
    مزیت تی دی با مودم و استفاده به جای adsl تو جاهای محدودیه

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام
    منم چهارشنبه مودم وایمکس رو بالاخره تعویض کردم
    امروز مودم LTEرو اومدن تحویل دادن،فکر کنم سیمش فعال نیست چون چراغ آنتنش ثابت نمیشه...
    اگه سیم کارت 4g معمولی داری بنداز روش ، بهترین نقطه ای که آنتن میگیری رو پیدا کن . بعد سیم کارت td رو همون جا بنداز روش ببین ثابت میشه .

12. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

..................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •