درسته
یه چیزی مثل سرویس مصرف منصفانه دارن
روی At &T
سرویس ۴۵ دلاری نامحدود اگه یادم باشه بعد از ۲۲ گیگ سرعت خیلی کم میشه و محدود میشه حدودا ۲مگابیت
چون هیچ کس از ۴جی استفاده مصرفی نمیکنه وقتی مدلهای متفاوت از اینترنت ارزون تر موجود هست
درسته
یه چیزی مثل سرویس مصرف منصفانه دارن
روی At &T
سرویس ۴۵ دلاری نامحدود اگه یادم باشه بعد از ۲۲ گیگ سرعت خیلی کم میشه و محدود میشه حدودا ۲مگابیت
چون هیچ کس از ۴جی استفاده مصرفی نمیکنه وقتی مدلهای متفاوت از اینترنت ارزون تر موجود هست
مودم بیرونی ZW101 (TD-LTE) فقط کابل لن داره؟ پس چطوری باید از وایرلس استفاده کرد؟ میشه از وایرلس مودم دیلینک 2730 استفاده برد؟
من توی نقشه زده پوشش خارجی و با گوشی 2 خط آنتن LTE دارم و وقتی که کد 20 مربع رو میزنم اینترنت ثابت رو غیر فعال زده. آیا خریدن اینترنت ثابت ایرانسل فایدهای برای من داره؟
بله فقط از طریق لن به شما اینترنت میده
بله می تونید به مودم دی اس ال وایرلس وصل کنید تا مثل اکسس پوینت عمل کنه
کد ستاره 20 مهم نیست مهم نقشه پوشش هست اگر توی پوشش هستید چه کم رنگ چه پررنگ سیگنال خواهید داشت اما کیفیتش به خیلی چیزها برمی گرده
اگر می تونید zw101 رو توی یه جای بلند قرار بدید قطعا تاثیر داره
انحصار همه جا به یه صورتی وجود داره ، اون فقط امریکا و انگلیس هستند که رقابت زیاده و کیفیت بالا و اون طبعا کشورهایی هستند که مملکت ما در قرن آتی که هیچ چی در هزاره پیش رو هم به پاشون نمیرسه تو هیچ زمینه ای و میبینید که اونجا شرکت موبایل فیبر کشی نوری خودش رو داره ! ولی بقیه جاها این طور نیست مثلا در آلمان و بقیه اروپا انحصار در دست کمپانی siemens هست و در فرانسه هم زیر ساخت به عهده شرکت Alcatel ولی باز ضوابط و مقررات وجود داره و به هر صورت که هست یه چیز با کیفیت به مردم تحویل میدن ..
رایتل هم وابسته به این نهادها و بنیادها و .. از این چیزای نظامی بود که فکر میکرد دیگه 3g آخرشه و الان هم به ترتر افتاده و فقط راه رو برای ایرانسل و همراه اول باز کرد
وایرلس هم ابدا به درد نمیخوره ، مسئله باد هست که همیشه رادیو ها رو جا به جا میکنه ، بارون هست و فاصله تا دکل سرویس دهنده .. تو همین فروم دیدید که یکی عکس رادیو وایرلس که از شاتل گرفته بود انداخته بود .. اندازه دیش ماهواره بود و موتور هم داشت ! با این حال خودش میگفت همش تایم اوت داره و لگ
مودم جدیده همه میخوان بخرن ..
سلام
منم چهارشنبه مودم وایمکس رو بالاخره تعویض کردم
امروز مودم LTEرو اومدن تحویل دادن،فکر کنم سیمش فعال نیست چون چراغ آنتنش ثابت نمیشه...
درود
عزیزان این td-lte ایرانسل رو چه فرکانسی تنظیم شده ؟
امروز یه نوکیا 6 گرفتم، رو برچسب مشخصات خود گوشی نوشته شده TD-LTE ! ضمنا ، میتونم سیم کارت این شبکه رو جداگونه هم تهیه کنم ؟
گویا یکی از دوستان هم مشکل شما رو داشت، سیم جدا نمیدن
3500 فرکانس ( فکر میکنم! تو فروم گفتن)
به نظر من پیگیرش نشو!
Lte معمولی گوشی، بهتره و.پر سرعت تر و پینگ بهتر
چه کاریه TD?
مزیت تی دی با مودم و استفاده به جای adsl تو جاهای محدودیه
اگه سیم کارت 4g معمولی داری بنداز روش ، بهترین نقطه ای که آنتن میگیری رو پیدا کن . بعد سیم کارت td رو همون جا بنداز روش ببین ثابت میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)