تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 848 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من حدود 2 ماه این مشکل قطعی وصلی رو داشتم تقریبا روزی 100 بار قطع می شد!!! زنگ هم زدیم یک تغییری داد SNR بالارفت ولی باز یکهو SNR می افتاد و لینک می پرید. اینقدر صبر کردیم تا خودش درست شد به احتمال قوی تجهیزات مرکز مخابراتیشون رو ارتقا دادند جای ما هم درست شده!!

ولی به احتمال بسیار زیاد مرتبط با منطقه مخابراتی هست. باید پورتت رو عوض کنند.
    اتفاقا پورتم رو هم عوض کردند ولی باز فایده نداشت

نه این مشکل از همون تنظیمات سمت تهران ،قبلا هم این مشکلو داشتم و از سمت تهران یهویی درست شد،خودم هم نمیدونم چطور درست شد(این مربوط میشه به پاییز 94)

بعدش از برج 2 سال 95 سراغم اومد،تا اینکه دوستمون karwan 125 هم مشکلی شبیه من داشتن و یه خانمی براشون به نام خانم احمدی درست کرده بود تو همون قسمت صدای مشتری

خودم چیز زیادی نمیدونم از این حالت تست پروفایل ولی به هر حال ظاهرا مشکلو حل میکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینترنتت دائما قطع و وصل میشه

یعنی اعصاب خوردی داره

از snr 35 میپره روی 00 بعد از 00 میپره روی 20 بعد از 20 میپره روی 6 وهمینطوری ادامه داره داستان

لینک ثابت نمیمونه و دائما میپره
    نه فک کنم سوال دوستمون راجع به حالت تست بود که گفتید
    تو حالت تست چه تغییراتی رو خطتتون اعمال کردن؟ این حالت تست که گفتید فقط به ثبات SNR کمک کرده یا روی پینگ و سرعتتون هم تاثیر داشته؟
    تو های وب هم بعضی مواقع که مشکلی قطعی های مکرر اتفاق میفتاد (البته SNR ثابت بود ولی چراغ لینک اینترنت می پرید) وقتی زنگ میزدم 1565 میگفتم مشکل قطعی وصلی دارم برام تست 1-2 ساعته میذاشتن میگفتن تلفن از پریز خارج بشه و مودمم قطع نکنم ولی باز تو همین فاصله زمانی تست قطعی اتفاق میفتاد!! بعد زنگ میزدم میگفتم چی شد؟ میگفتن چیزی نیست مشکل تو مرکز مخابراتی تون پیش اومده (که دروغ بود چون مشکلشون خیلی فراگیر و تو کل کشور اتفاق می افتاد)!!!! مشکل از شما نیست!! (یعنی کلا حالت تست تو های وب کشک بود و هیچ کمکی به من نکرد چون قطعی و وصلی ها از خود های وب بود نه اینکه خط من مشکل داشته باشه)

3. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نه روی پینگ و سرعت من تاثیری ندیدم ولی snr برام ثبات پیدا کرد

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

نه روی پینگ و سرعت من تاثیری ندیدم ولی snr برام ثبات پیدا کرد
    مدت زمان خاصی برای این حالت تست براتون مشخص نکردن (این حالت تست رو خطتتون دائمیه)؟ یا اینکه مثلا بگن تلفن از پریز خارج باشه یا مودمو خاموش و روشن نکنید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مدت زمان خاصی برای این حالت تست براتون مشخص نکردن (این حالت تست رو خطتتون دائمیه)؟ یا اینکه مثلا بگن تلفن از پریز خارج باشه یا مودمو خاموش و روشن نکنید؟
    راستش من خیلی نمیدونم دوستمون آقای karwan125 گفتند که حتی به یک دقیقه نمیرسه

ولی کیفیت خط رو براتون بالا میبره از نظر نویز هم کمک میکنه که نویز کمتری داشته باشید و یه سری از این مسائل

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

راستش من خیلی نمیدونم دوستمون آقای karwan125 گفتند که حتی به یک دقیقه نمیرسه

ولی کیفیت خط رو براتون بالا میبره از نظر نویز هم کمک میکنه که نویز کمتری داشته باشید و یه سری از این مسائل
    ممنون
    من چند روز دیگه سرویس پارس آنلاینم وصل میشم خیلی خوب شد شما این تجربه تون رو گفتید که اگه امثال من که اطلاعی ندارن باید چی کار کنن اگه این مشکلو داشتن بتونن برطرفش کنن (چون ظاهرا این مشکل snr تو پارس خیلی شایعه ولی تو های وب که من این مشکلو نداشتم)

10. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان پارس آنلاینی اگر کسی ساکن کرج باشه بتونه فوری یه آماری درباره کیفیت این شرکت بده ممنونش می شم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درمورد وضعیت سرویس پارس آنلاین که جواب ندادید! بی زحمت حداقل بگید چرا سایت پارس آنلاین قسمت فروش ADSL یکی دو صفحه که می ری جلو دیگه می رسه به یک صفحه خالی؟ برای شما هم همینطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

از پارس قسمت صدای مشتری تماس گرفتن به خاطر شکایتم توی 195
    میگفت برای رضایت مشتریه گفتم یه نظر سنجی بذارید توی سایتتون برای دانلود رایگان شبانه و این طرح های جدیدتون تا ما هم این نظر سنجی که میگید انجام دادید و برای رضایت مشتری دانلود رایگان رو برداشتید و طرح ها رو حذف میکنید و گرون میکنید ببینیم
    میگفت خب الان سرعت رو از 512 بردیم روی 4 مگ گفتم هم من میدونم هم شما که سرعت هیچ تفاوتی نمیکنه. گفت توی مواقع شلوغ الویت با سرعت بالاس گفتم هیچ وقت برای من پیش نیومده که با حداکثر سرعتم نتونم دانلود کنم توی 512 و اون اولویت برای زمانی بود که شبانه رایگان داشتید که گفت برای رضایت مشتری این کارو کردیم و یه بیست دقیقه ای سر رایگان شبانه بحث کردیم و بیخیال نمیشد میگفت برای رضایت مشتریه و منم میگفتم برای سود شرکته
    به زور برش گردوندم سر قیمت گفت اره مشتری توقع داشته قیمت قبلی ارزون بشه ولی الان سرعت بیشتری داریم میدیم که دوباره یه ربع سر تفاوت نداشتن سرعت بحث کردیم گفتش خب شاید پارس به خاطر اینکه سرعت بالا میبنده توقعات مشتری زیاد شده گفتم بقیه شرکتها هم همین کارو میکنن و اگه شما بخواین سرعت واقعی و اسمی رو بدین چه دلیلی داره حتی یه نفر بمونه توی پارس؟ شبانه ندارید گرونه قیمت هاتون تنوع سرویس هاتون هم پایینه اگه بخواین سرعت رو بالا نبندین دلیلی نداره کسی از پارس استفاده کنه
    خلاصه که هیچی حالا چی میشه؟ خود 195 تماس میگیره؟

پ.ن:
    راستی گفتم 100 گیگ رو هم برداشتید چند تا از سرویس ها رو هم حذف کردید گفت خب حذف شده گرون نشده که! گفتم خب اگه مشکل اینه یه شکایت اختفا به جای گرون فروشی پر میکنم توی 195

14. 2 کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان روند شکایت توی این 195 چجوریه؟ الان برای من اس ام اس اومد که درخواست شما نهایی شد و توی سایت هم اپراتور پارس انلاین توضیح نوشته. الان باید چیکار کنم؟ تجدید نظر رو بزنم؟

پ.ن:
    اره طبق این فلوچارت باید تجدید نظر رو بزنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 993; 31-07-2016 at 14:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •