تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 752 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان نظرشون راجع به beyerdynamic dt235 چيه در مقابل sr60 و m30 ? واسه گوش دادن با بلير مي خوام و مي خوام ميد عالي داشته باشه و از باس قوي هم خوشم نمياد البته ظاهر هدفون و جنس بدنه و سيم هم واسم مهمه...
    راستي هدفون هاي سنهايزر تو اين قيمت قابل مقايسه با مدلهاي بالا هست؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان نظرشون راجع به beyerdynamic dt235 چيه در مقابل sr60 و m30 ? واسه گوش دادن با بلير مي خوام و مي خوام ميد عالي داشته باشه و از باس قوي هم خوشم نمياد البته ظاهر هدفون و جنس بدنه و سيم هم واسم مهمه...
    راستي هدفون هاي سنهايزر تو اين قيمت قابل مقايسه با مدلهاي بالا هست؟
    به نظرم اگه با این نوع هدفونها از نظر ظاهر احساس راحتی می کنید شک نکنید که Grado بهترین هست ولی سنهایزر هم همچین دست خالی نیست به هر حال سابقه تولید هدفون با قدمتی 60 سال کم نیست و اتفاقآ جزء محدود برندهای خوب و مطرح هدفون ساز هست که در هر رده قیمت و استایل هدفون مناسب داره و هدفون مناسب شرایط شما:
    HD280
    HD238
    که اولی بیس قوی تر از لیست شما داره ولی دومی صداش مشابه لیست شما هست.

در آخر مید گرادو از همه بهتره و های اون با جزییات بیشتری هست.

3. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

متاسفانه Shure در ایران نمایندگی و حتی فروشگاه خرده فروشی هم نداره
    ممنون از پاسختون....یعنی shure رو حتما باید از خارج تهیه کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از پاسختون....یعنی shure رو حتما باید از خارج تهیه کرد؟
    خواهش می کنم
    غیر از این راه حل مناسبی برای خرید سراغ ندارم مگر اینکه جدیدآ فروشگاهی وارد کرده باشه که من بی اطلاع هستم
    البته از شما ممنوم خواهم شد که اگه از اینجا خرید کردید اطلاع بدید.

6. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 1 هدفون nokia BH-503 بلوتوث خریدم . با لپ تاپ کانکت میشه و لپ تاپ میشناسه هدفون رو ولی صدا موزیک توش پخش نمیشه به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟ ممنون

پ.ن : راهشو پیدا کردم اینجا مینویسم شاید به درد دوستان خورد ، تو WMP قسمت options-> devices->speakers>properties>l. تو این قسمت به جا اسپیکر کامپیوتر یا لپ تاپ هدفونتون رو به عنوان پیش فرض قرار بدین
    Last edited by matador; 29-07-2011 at 10:04.

8. 2 کاربر از matador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان 1 هدفون nokia BH-503 بلوتوث خریدم . با لپ تاپ کانکت میشه و لپ تاپ میشناسه هدفون رو ولی صدا موزیک توش پخش نمیشه به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟ ممنون

پ.ن : راهشو پیدا کردم اینجا مینویسم شاید به درد دوستان خورد ، تو WMP قسمت options-> devices->speakers>properties>l. تو این قسمت به جا اسپیکر کامپیوتر یا لپ تاپ هدفونتون رو به عنوان پیش فرض قرار بدین
    مبارکتون باشه
    میشه لطفآ توضیح بدید که کیفیت صداش چطوره و کلآ هر چیزی که برای کسی که خواست بلوتوث بگیره مهم باشه

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکتون باشه
    میشه لطفآ توضیح بدید که کیفیت صداش چطوره و کلآ هر چیزی که برای کسی که خواست بلوتوث بگیره مهم باشه

ممنون دوست عزیز .
    دیروز کل پاساژ علاالدین رو پرس وجو کردم و این مدل از بقیه معقولتر بود . البته باید بگم که اورجینال این هدفون اونجا اصلا نبود و از نمایندگی نوکیا پرسیدم گفت که خیلی سخت گیر میاد و اگر هم باشه حدود 100 هزار تومنه و میگفت که اینجا اگه کسی گفت اورجینال دارم باور نکن چون میخوان همون مدلهای fake رو به جا اورجینال با قیمت بیشتری بفروشن. این مدلهای غیر اورجینال رو هم هر کسی یه قیمتی میداد ولی من 35000 تومان خریدم .
    باید بگم که کیفیت صداش واقعا خوبه . صداهای زیر و بیس رو واضح پخش میکنه . خیلی راحت تونستم که با لپ تاپ هم ازش استفاده کنم . بردش با موبایل بیشتره و تا 10 متر رو راحت ساپورت میکنه . باطریش هم از دیروز تا حالا بیشتر از 5 ساعت استفاده کردم و هنور شارژش تموم نشده . کیفیت صداش موقع صحبت کردن با موبایل هم خوبه و کاملا صدا برای هر دو نفر واضحه و نویز نداره . در کل به نسبت قیمتش فکر میکنم عالیه و میتونه بهترین انتخاب باشه.

اینم چند تا عکس :

Last edited by matador; 29-07-2011 at 12:50.

12. 3 کاربر از matador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز .
    دیروز کل پاساژ علاالدین رو پرس وجو کردم و این مدل از بقیه معقولتر بود . البته باید بگم که اورجینال این هدفون اونجا اصلا نبود و از نمایندگی نوکیا پرسیدم گفت که خیلی سخت گیر میاد و اگر هم باشه حدود 100 هزار تومنه و میگفت که اینجا اگه کسی گفت اورجینال دارم باور نکن چون میخوان همون مدلهای fake رو به جا اورجینال با قیمت بیشتری بفروشن. این مدلهای غیر اورجینال رو هم هر کسی یه قیمتی میداد ولی من 35000 تومان خریدم .
    باید بگم که کیفیت صداش واقعا خوبه . صداهای زیر و بیس رو واضح پخش میکنه . خیلی راحت تونستم که با لپ تاپ هم ازش استفاده کنم . بردش با موبایل بیشتره و تا 10 متر رو راحت ساپورت میکنه . باطریش هم از دیروز تا حالا بیشتر از 5 ساعت استفاده کردم و هنور شارژش تموم نشده . کیفیت صداش موقع صحبت کردن با موبایل هم خوبه و کاملا صدا برای هر دو نفر واضحه و نویز نداره . در کل به نسبت قیمتش فکر میکنم عالیه و میتونه بهترین انتخاب باشه.
    مرسی از اینکه تجربه خودتون را درمیون گذاشتید و بسیار شیک هست و مبارکتون باشه
    این فکر کنم بهترین گزینه باشه برای شما که اگه اشتباه نکنم توی پیغام خصوصی گفته بودید برای ورزش می خواهید

به هر حال با ین قیمتی که شما گرفتید عالیه

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

matador@
    من هم میخواستم به شما همین هدست رو پیشنهاد بدم وقت نشد. تو این چند روزه نمایشگاه ساختمان هر روز از 9 تا 6 عصر نمایشگاه بودم .... خلاصش نشد.
    یه 10 روز پیش تو علائدین پرسو جو کردم قیمت هدست بلوتوث ها رو گرفته بودم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین مدلی که شما میگی معقول هست و منطقی و حتی مغازه ایی که موجود داشت رو هم پیدا کرده بودم.

16. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

matador@
    من هم میخواستم به شما همین هدست رو پیشنهاد بدم وقت نشد. تو این چند روزه نمایشگاه ساختمان هر روز از 9 تا 6 عصر نمایشگاه بودم .... خلاصش نشد.
    یه 10 روز پیش تو علائدین پرسو جو کردم قیمت هدست بلوتوث ها رو گرفته بودم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین مدلی که شما میگی معقول هست و منطقی و حتی مغازه ایی که موجود داشت رو هم پیدا کرده بودم.
    مرسی دوست عزیز . قیمتهایی که شما تو اون پست گذاشتین درسته . من اکثرشو پرسیدم همین قیمتها بود . به هر حال ممنون

18. این کاربر از matador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •