دوستان کسی از عسلویه یا گناوه هست ؟
دوستان کسی از عسلویه یا گناوه هست ؟
به سلامتی مبارکه
کارت هدیه چند تومنی بود ؟
من هم کم کم باید بگیرم این تی وی رو
دوتا عکس از تی وی جی 10محتوای مخفی: G10
ممنون.
کارت هدیه 75 تومن در اومد.
به همراه یه فیش HDMI پاناسونیک
به به بسلامتی . مبارکه .
ایشالا چرخش برات بچرخه .
بله دقیقا همینطوره ، هر چی در موردش بگی بازم کمه . خداییش پنل با این کیفیت و دیزاین زیبا نوبره . برو یه Full HD روش ببین و حالشو ببر .
خدارو شکر تی وی رو از برق درآوردم دوباره زدم تو برق درست شد.
حالا اگه باهاش گیم بازی کنی چی میگی پسمن قبلا روی ال ای دی گیم بازی میکردم وقتی st30 خریدم گیم بازی کردم روانی شدم forza 4 اصلا یه بازیه دیگه شده بود فکر میکردم نسل عوض شده.
دوستان واقعا تفاوت st30 و vt30 در نظر یه خریدار عادی چقدره؟ منظورم از نظر کیفیت تصویره نه مالی.
من امروز جفتشون تو نمایندگی نگاه کردم. فقط از نظر طراحی قاب دور vt30 با صفحه یکی بود ولی st30 قابش بیرون زده تر. البته کنتراست بالاتر vt30 هم هست که نمیدونم چقدر فرق ایجاد میکنه. من الان خیلی دودلم که کدومو بگیرم. اگه زیاد فرقی نمیکنن (به جز طراحیشون) همون st30 رو بگیرم و با بقیه پولم یه سینمای خانگی پایونییر. در ضمن قیمت امروز vt30 توی نمایندگی 2990000 بود(50)
زیاد فرقی ندارن به نظر من اگه بخوای حرفه ای تنظیم کنی تصویر vt30 بهتره روی حالتای معمولی تصویر st30 فرقی با vt30 نداره.
دوستان تنظیمات حرفه ای vt30 را بزارید روی کدوم مد تصویر؟؟
آقا ممنون. از روی هارد اکسترنال چی؟اگه دانلود کنم از رو هارد میخونه؟راستی المپیک 2012 می گن 3d پخش میشه.ر س ی و ر من i class k9k9 full hd هست.می تونم ببینمش؟اصلا از چه شبکه ای پخش می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)