سلام؛
سپاس از راهنمایی.
شما از مدلهای بیرداینامیک تجربه شنیداری دارید؟
سلام؛
سپاس از راهنمایی.
شما از مدلهای بیرداینامیک تجربه شنیداری دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل من زیاد وارد نیستم و میخواستم به همراه sansa clip zip بگم واسم بیارن اینارم، اول هم میخواستم یه ایرفون بگیرم ولی بعدا پشیمون شدم و گفتم z5500 logitech رو که واسه گیم گرفته بودم بفروشم و یکم دیگه بزارم روش و یه همچین چیزی بگیرم. یه s3 هم هست که بیرون از خونه ازش استفاده کنم. هرچقدر که کسی میتونه کمک کنه و راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام
هدفون قبلی بنده مدل فابریک خود cowon هستش که روی محصولاتش میزاره قبلشم یه سونی داشتم که سری ex بود کلا خیلی خوره ی موزیکم این کریتیو میگن یه چیز معمولیه فقط bass بالایی داره من تو موزیک غرق میشم میخوام همه چیو تو آهنگ با وضوح بالا بشنوم همه مدلم موزیک گوش میدم ولی عشقم راک و متال 200 تومنم پول بی زبون دارم لطفا کمک کنید
بازم مرسی که جواب دادین
سلام.
متاسفانه خیر... چون آمپ مناسب برای استفاده از آن نداشتم. یک بار تا نزدیکی خرید DT990 پیش رفتم اما بعد از اینکه از rezaomido در تاپیک راهنمایی برای خرید آمپ در مورد این هدفون راهنمایی خواستم ایشان آمپ پیشنهاد دادند در حالی که من از کارت صدای اکسترنال Creative استفاده می کم.
موفق باشید.
چونکه بحث بیشتر حول هدفون خواهد گشت، پس ادامه رو توی این تاپیک ادامه می دیم.
حاجی اگر به اندازۀ یک کوچولو از پول سفر خرج کنی، می تونی باهاش یک هدفون و پلیر مناسب بگیری و بعدش می تونی تمام گروه ها رو در حد قابل قبولی گوش کنی
اگر بخوایی توی ایران خرج کنی، پلیرت می شه همون سونی که اسمش رو بردی. ببین قضیه اینه که هدفون تأثیرش خیلی بیشتره. و کلاً هدفون های اندکی که توی ایران هستن، و اکثراً بهینه شدن برای بیس زیاد. یدونه سونی xba-1 بود که اونم دیگه نیست.
من گزینه ایی توی ایران نمی شناسم که صدای متعادلی داشته باشه. اگر دوستان مدلی رو اطلاع دارن (توی این رنج قیمت) که توی ایران موجوده و صدای متعادلی داره ذکر کنن.
برای همین فعلاً می گم همۀ تلاشت رو بکن و از اونور تهیه کن. ولی قبل از همه چیز، ببین نظرت در مورد این سوالات چیه:
اگر بخوام به صورت دقیق در مورد سبک صدای مورد علاقت بپرسم، باید بپرسم که هدفون و پلیر قبلیت چی بوده و نظرت رو در موردش بگی. مثلاً بگی که بیسش زیاد بود یا کم بود. تریبلش زیاد بود یا کم بود. مید رنجش زیاد بود یا کم بود. بعد در نهایت باید امیدوار باشم که هدفون قبلی ای که داشتی، هدفونی بوده باشه که من هم بشناسم، تا بتونم براساس اون گزینۀ مناسبت رو توصیه کنم.
حالا ببین می تونی به این سوالاتی که پرسیدم جواب بدی یا چیز خاصی به نظرت نمی رسه. که در اون صورت من باید از تجربۀ شخصی خودم برات گزینه تجویز کنم.![]()
Last edited by rave-87; 29-08-2013 at 10:16.
سلام دوستان
من این دو مدل هدفون رو دیدم و از دیزاینشون خیلی خوشم اومد خیلی روی گوش راحته
sony mdr-q140
PHILIPS / SHS 4700
نظرتون در مورد این نوع هدفون ها و مدل های مدنظرم چیه؟!با توجه به قیمتی کهدارن ارزش خریدن دارن یا نه؟!اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید در همین رنج فیلیپس...
با تشکر فراواااااااااااااااااان
دوستان نظرتون در مورد مدل UrBeats چیه واسه موزیک ؟ Urbeats یاCreative EP-630 ؟
خب با این حساب من سعی میکنم یه سانسا کلیپ زیپ تهیه کنم. از لحاظ قیمت هم به نفعم میشه. ولی اگه ببینم خیلی طول میکشه شاید برم سراغ B173F
تقریبن تا سقف 125 دلار پول میمونه واسه هدفون. من تا حالا هدفون و پلیر خوب نداشتم. چیزی هم اگه استفاده کردم آکبند خود موبایل یا پلیر بوده.
دوست دارم برای اینکه جواب سوال شما رو بدم کمی وقت بذارم. اول سه چهار تا ترک موسیقی مناسب و متنوع گلچین کنم، بریزمشون رو یه پلیر مناسب، بعد برم دنبال هدفون برای تست کردن.
سعی میکنم همین هدفونهایی که تو انجمن مطرح شده اند رو پیدا کنم برای تست. شما جای خاصی هست که پیشنهاد کنید؟
دوستان من هر کدوم از هدفونارو انتخاب کردم موجودیش صفر شد با بودجه 100 تومن شروع کردم رسیدم به 240 تومن xb500 سونی ولی نمیدونم از کجا تهیه کنم با گارانتی ایرانرهجو...یکی از دوستان گفت Sennheiser HD 419
بهتره موجود هم هست حالا شما چی پیشنهاد میکنید میخوام صدا بیسش بالا باشه و کیفیتم داشته باشه xb 500 نکردم
من بین HD650 با قیمت 1500 و BeyerDynamic DT880 Pro با قیمت 1200 موندم. نظرتون کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)