دیگه چه توضیحی توضیح نداره کاملا مشخصه
رایتل هم مثل همراه اول ایرانسل امکان انتخاب شماره دلخواه رو تو سایتش گذاشته واسه اطلاعات بیشتر هم برید تو سایتش
دیگه چه توضیحی توضیح نداره کاملا مشخصه
رایتل هم مثل همراه اول ایرانسل امکان انتخاب شماره دلخواه رو تو سایتش گذاشته واسه اطلاعات بیشتر هم برید تو سایتش
نمیدونم رایتل چرا قیمت بسته ها رو تعدیل نمی کنه؟؟؟؟. هر جور حساب می کنم نسبت به اپراتورهای دیگه دو سه برابر گرون تره. من خودم از ایرانسل اومدم به رایتل. از سرعت کمابیش راضیم ولی قیمت ها خیلی بالاست
من تعجب میکنم چطور دوستان میرن بسته های رایتل میخرن.
قیمتهاش 2-3 برابر همراه اول و ایرانسل هستش. تازه سرعتم که نداره. پینگ هم که بالاست.
نخرید بابا از این شرکت ورشکسته پررو! با کمال پرویی داره با همون قیمتها بسته های درپیتشو میفروشه. تازه واسه سرعت بالا 128 میگه نامه بیارید! من تاحالا از صدجا اینترنت گرفتم یکیشون نگفتن نامه بیارید.
تست سرعت رایتل بسته پایه تهران سعادت اباد سرور خارجی:
Sent from my iPhone 6
طرح بینهایت دائمیش در مقایسه با دو اپراتور بهجز طرحهای بلند مدّت ایرانسل خیلی مناسب هست، پینگش هم که برای من از هردو اپراتور و حتّی سرویس ADSL من هم بهتره... سرعتش هم در مواقعی کمتر از همراهاوّل هست اینجا ولی خوب پایدارتره...
هرچند قیمتها در کل بالاست و کیفیتها پایین ولی خوب در مقایسه اینجوری زمین زدن رایتل انصاف نیست... ایرانسل اومد بستههای ارزون همهجا ریخت و سرعتش 4Gش رسید به چند صد کیلوبیت و با سر زمین خورد! خوب نباید اینجوری بشه که...
با سلام
اینکه شما مشکل دارید با رایتل با توجه به موقعیت منطقه ای دلیل نمیشه یکطرفه اپراتور رو بکوبید زمین
بنده از طرح بی نهایت دائمی استفاده میکنم . هر جای ایران بودم واقعا کیفیت مثال زدنی رو با رایتل تجربه کردم.
از لحاظ پینگ بسیار بهتر از ۲ اپراتور دیگر برای من بوده است
تست رایتل در حال حرکت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Tornado2800; 23-07-2015 at 14:58.
درود
پینگ 76 تا تهران که معمولی هست و خوب حساب نمیشه
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چقدر هست ؟
ممنون
8.8.8.84.2.2.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل که عالی نیست ولی در مقایسه با سار اپراتورها خیلی بهتره، همراه اول حداقل ۱۰۰ میلیثانیه از این بیشتره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رایتل که حرف نداره
این تست شما برای بسته پایه اس یا حرفه ای؟
میزان پینگ به لینک اینترنت ربط داره و هر لحظه ممکنه با تغییر لینک، میزان پینگ هم تغییر کنه. پس گفتن این حرف که پینگ فلان اپراتور خوبه یا بده اشتباهه.
ولی ثبات پینگ فارغ از میزان اون به کیفیت کار اپراتور (پهنای باند، تجهیزات و . . .) ربط پیدا میکنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)