من شکن ندارم.از فری دروازه استفاده میکنم و مشکلی نداره.
سرعت دانلودشم معمولیه.یعنی میشه گفت خوبه:
من شکن ندارم.از فری دروازه استفاده میکنم و مشکلی نداره.
سرعت دانلودشم معمولیه.یعنی میشه گفت خوبه:
الان adsl مخابرات استان شما خوب شده؟
چطوری از این دروازه آزاد استفاده میکنید؟من دانلودش کردم اما روی mozilla کار نمیده.دانلود هم نمیکنه با IDM
روی موزیلا کار میده.فقط باید تنظیماتش رو با تنظیمات فایرفاکس هماهنگ کنی.یعنی یا Ip که بهت میده رو دستی وارد فایرفاکس کنی و یا تنظیمات دروازه ازاد رو برای نشستن روی فایرفاکس انجام بدی.
=-=-=-=
ایمان این مودمم خوبه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که 256 نامحدود دارن با چه سرعتی دانلود میکنن ؟
عزیزان تست پینگ به گوگل و 4.2.2.4 میگیرید ببینیم؟![]()
بفرما :
براي اون دوستي هم كه گفته بودند سرعت 256 نامحدود عرض كنم كه چه سرور داخلي چه خارجي بين 100 تا 120 متوسط روي 110 هست
نوسان داشته اخیرا؟
پینگ برام خیلی مهمه، همین جریان قطع شدن تو بازی ها رو داره؟
تعرفه ی سرویس های نامحدودش چطوره؟ من دزفولم.
پ.ن: چ خوشکل اومدم تو این عکس![]()
بابا همشهري
نوسان سرعتي زياد نداره ولي پينگ بعضي وقتها زياد ميشه. براي بعضي كارها مثل تماشاي آنلاين تلويزيون پينگ كه مي ره بالا اذيت ميكنه.ولي توي بازي زياد تاثيري نداشته داخلي ها 60-70 بوده پينگم. خارجي ها از 140 به بالا(اغلب 200)
نه من كه قطعي توي بازي نداشتم من ساعتها mw2 مي زنم اصلا قطع نميشه.
نامحدود كه سه ماهه 256 رو گرفتم 41.5 با 9.5 هم هزينه اتصال اوليه شد 51 تومن.
512 هم نوشته سه ماهه 66 ، 1024 هم 120 و 2048 هم 232 تومن. يكماهه هم دارند ولي سه ماه به صرفه تره 256 مثلا 17 تومن.
در مجموع بخوام بهت بگم فقط براي دانلود خوبه ولي اينكه قطعي زياد داره. دو روز گذشته يعني 5 شنبه و جمعه صبح كه خواستم وصل بشم نزديك 2 ساعت منتظر موندم تاكانكت شد. سرعت وبگردي هم متوسطه.
--------
پ.ن(به قول خودت!): شاهد از غيب رسيد الان كه اومدم پاسخ رو ارسال كنم اينترنت قطع شد 12 دقيقه طول كشيد تا الان وصل شد يه فايل 170 مگي كه رزوم هم نداشت پريد!
سرعت خوفناک شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)