جدی؟؟؟!!پس مهندسی مکانیک سر تره از سازه های ریلی؟اصلا زیاد نمیدونم از سازه های ریلی![]()
جدی؟؟؟!!پس مهندسی مکانیک سر تره از سازه های ریلی؟اصلا زیاد نمیدونم از سازه های ریلی![]()
ببین دوست من هیچ وقت هیچ کسی نمیتونه جواب قطعی بده به خصوص امسال که نسبت به سال های قبل نحوه پذیرش طبق گفته سنجش تغییرات زیادی کرده.
سلام.موقع ثبتنام برا کنکور پیام نور و غیرانتفاعی رو انتخاب نکردم!
دیگه نمیشه توشون انتخاب رشته کنم؟
احتمال قبول شدن داروی تهران (البته اگه پسر باشه) +دام تهران در غیر اینصورت فقط دام و پیراپزشکی ها(علوم آزمایشگاه رادیولوژی و ...)
[SIZE="4"]سلام
در مورد رشته فیزیک و گرایش هاش فیزیک هسته ای و حالت جامد .......
کسی اطلاعی داره ؟ چجوریاس[/SIZE]
این رشته های مجازی مدرکشون چجوره معتبره ؟
Last edited by blackops; 10-08-2011 at 23:53.
دوستان به نظرتون برای رشته مکانیک دانشگاه های زنجان سمنان اراک رو به چه ترتیبی بزنم؟ میانه رتبشون تو یادگار ماندگار که تقریبا یکی بود...کسی اطلاعی داره کدوم ازنظر امکانات و خوابگاه بهتره؟
یه سوال دیگه...باتوجه به اینکه تو دانشگاه کرمان تعداد کسانیکه خوابگاه بهشون تعلق میگیره تقریبا به صفر میل میکنه! ملت بایدچیکارکنن؟خوابگاه خودگردان برا همه هست دیگه؟نریم اونجا سرگردون شیم!
ممنون![]()
Last edited by sina3000m; 11-08-2011 at 00:05.
مهنسی شیمی کارش تو کدوم شهراس؟ میخوام ببینم اگه از شهر خودم دور باشه محل کارش انتخابش نکنم . تو زنجان هس؟
نه دختره![]()
صنعتیا چه فرقی دارن ؟ مثلا کرمانشاه با ص کرمانشاه چه فرقی داره؟
سلام بچه ها من اومدم تو این تاپیک واسه اینکه بهم کمک کنید. من رتبه 700 سهمیه شهد اوردم. اگر اطلاع دارید بگید برق دولتی کجاها قبولم. کاردانی الکترونیک هواپیما تهران رو هم میارم.
اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)