تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 645 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چندتا سوال در مورد dell 1564 دارم اميدوارم به جواب برسم.اول اينكه وقتي ميخوام ويندوز xp نصب كنم خيلي طول ميكشه انگار كه داري روي سيستم 233 وينوز نصب ميكني ويخوام ايرادشو بدونم.دوم اينكه توي ويندوز7 وبكمش چطور فعال ميشه؟سوم اينكه توي سايت dell درايورها فقط مربوط به ويندوز 7 هست درايورهاي xp داره يا نه؟
    نصب ویندوز قدیمی XP روی این مدل که مدل جدید هست اصلا توصیه نمیشه ، سری قبلی 1545 درایور اکس پی داشت ولی از سری جدید دل ارائه درایور رو متوقف کرد تا خریدار ها به سمت ویندوز 7 کشیده بشن .
    تا زمانی هم که کمپانی مادر اقدام به ارائه درایور نکنه نصب سیستم عامل با درایور های فرعی و دستکاری شده کاری اشتباه هست

سلام لب تاب یکی از دوستان
    که مدل توشیبا هست وقتی روش می کنیم پیغام ریکاوری می ده
    من باید این رو چی کار کنم به حالت اول بر گرده تمام اطلاعا ت هم پاک شده
    اطلاعات بیشتر بدید .

سلام دوستان عزیز به خصوص کاربر قدیمی جدبدالورود ریجستر یورز
    یه سونی cw دارم وقتی روشن می کنم فقط چراغ پاور روشن میشه، lcd خاموشه چراغ هارد هم خاموشه و هیچ اتفاقی نمی افته، یاید کلید پاور رو نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه بعد دوباره استارت که می زنم ویندوز به خوبی بالا می آد، حالا اگه دستگاه روخاموش کنم ، تا دو سه ساعت میشه لپ تاپ رو بدون مشکل روشن کرد ولی اگه این تایم بیشتر باشه یه بار باید سخت افزاری خاموشش کنم . اساتید عزیز میشه راهمایی کنن ممنونم
    باید بررسی بیشتری بشه و نمیشه تو اینجا نظر قطعی داد چون این مشکل به نظر نمیاد ربطی به سیستم عامل داشته باشه ، میتونه مشکل از بایوس باشه که نیاز به آپدیت داره و یا مشکل از سخت افزاری باشه که نیاز به تست هست .

آقا حميد قيمت ويندوز اريجينال سون حدود 300 هزار تومنه كه مايكروسافت ميفروشه اينا چجوري ويندوزو
    70 تومان ميفروشن.

---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------

چجوري ميشه از ويندوز ريكاوري بگيري؟
    چجوري ميشه از اون ريكاوري استفاده كني؟
    ریکاوری گرفتن برای هر برند نرم افزار مخصوص خودش رو داره ، اکثرا ریکاوری های فابریک که گرفته میشه روی DVD هست ( معمولا 3-4 عدد ) و برای نصب هم باید از روی DVD بوت کرد .

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یه مشکل با vostro 1510 دارم
    مشکلات زبادی باش داشتم یه مدت usb کار نمی کرد بعدش dvdش نمی خوند (که هنوزم مشکل داره) یعد کبیوردش اخرم یه ماه بیش روشن نمیشد و بردم جایی گفتن مادربوردشه و مادربوردشو عوض کردم
    بعد یه ماه حالا یه ایراد جدید بیدا کرده اونم اینه که تصویرش خط های عمودی داره از بالا تا بایین و رزولوشن هم شده 640x480 و تغیرش نمیشه داد
    هر یکی دو روز یه بار خودش درست میشه دوباره بعد یکی دوروز وسط کار هنگ میکنه و وقتی خاموش روشن میکنم دو باره روز از نو روزی از نو خلاصه که دیگه کلافه کرده
    همین دیگه
    ممنون میشم یه ایده ای بدید که واقعا خسته شدم دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    آقا من با بلوتوث لپ تاپ مشکل دارم

چه جوری تنظیمش کنم که برای انتقال فایل به موبایل و یا برعکس

فایلا پشت هم منتقل شن - نه اینکه برای هر بار بولوتوث فعال بشه و تک تک منتقل بشن

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام

ویندوز 7 به طور پیش فرض این قابلیت رو داره
    7 رو نصب کن خیلی توپه

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام

شما باید از نرم افزارهای جانبی مثل blueSoiel استفاده کنید تا ای قابلیت در ورژن های قبل ویندوز سون اجرا بشه

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

سلام
    یه مشکل با vostro 1510 دارم
    مشکلات زبادی باش داشتم یه مدت usb کار نمی کرد بعدش dvdش نمی خوند (که هنوزم مشکل داره) یعد کبیوردش اخرم یه ماه بیش روشن نمیشد و بردم جایی گفتن مادربوردشه و مادربوردشو عوض کردم
    بعد یه ماه حالا یه ایراد جدید بیدا کرده اونم اینه که تصویرش خط های عمودی داره از بالا تا بایین و رزولوشن هم شده 640x480 و تغیرش نمیشه داد
    هر یکی دو روز یه بار خودش درست میشه دوباره بعد یکی دوروز وسط کار هنگ میکنه و وقتی خاموش روشن میکنم دو باره روز از نو روزی از نو خلاصه که دیگه کلافه کرده
    همین دیگه
    ممنون میشم یه ایده ای بدید که واقعا خسته شدم دیگه
    اینم از گرافیکشه و نا امید نشو ، ولی مادربرده باز هم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان ارجمند من یک نوت بوک سونی f111 گرفتم ولی نمی دونم چه جوری ریکاوری کنم که بعدا ویندوزش را داشته باشم وبه خاطر این که هیچ دی وی دی وهیچ cd ندارد میترسم نرم افزاری بریزم البته ویندوزش هم 7هست من مبتدی هستم لطفا ودر صورت امکان من را راهنمایی کنید ممنون میشم

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان ارجمند من یک نوت بوک سونی f111 گرفتم ولی نمی دونم چه جوری ریکاوری کنم که بعدا ویندوزش را داشته باشم وبه خاطر این که هیچ دی وی دی وهیچ cd ندارد میترسم نرم افزاری بریزم البته ویندوزش هم 7هست من مبتدی هستم لطفا ودر صورت امکان من را راهنمایی کنید ممنون میشم

معمولا در لپ تاپ های سونی در 2 حالت می تونید ریکاوری تهیه کنید

1. از menu start - help and support - recover
    2. VAIO CARE که با سرج در start menu می تونید پیداش کنید

بعد وارد گزینه crate vaio recovery disk شده و عملیات ساخت ریکاروری انجام میشه

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم
    خواستم ببینم برای کارهای سبک مثلا گردش تو اینترنت اگه یه لپ تاپ با سخت افزار مناسب تو رنج قیمت حدودی 1-1300 بگیرم
    حالا هرمارک خوبی(سونی-ایسر-فوجیتسو زیمنس)
    اگه بخوام روزی 10-12 ساعت روشن بزارمش مشکلی پیش میاد براش ؟

داره خودمونی میشه hasti-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام برهمه دوستان.من یه لب تاب دل دارم .وسط روشن بودنش اشتباهی هاردش (کشوییه) کشیند بیرون .حالا دیگه روشن نمیشه.تا دکمه پاورمیزنم چند ثانیه چراغ های روی لبتاب روشن میشه ولی بعد خاموش می کنه.اگه امکان داره من و راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

سلام دوستان من تاپیک به روز رسانی بایوس لپ تاپ رو پیدا نمی کنم چیکار کنم؟
    دوستان شرمنده من این سوال رو خیلی وقت پیش پرسیدم اما کسی جواب نداد چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •