با داداش موافقم
به اضافه که مچ کردنش با گوشی و ضبط
یا ابوالفضل و یا علی میخواد
با داداش موافقم
به اضافه که مچ کردنش با گوشی و ضبط
یا ابوالفضل و یا علی میخواد
سلام
آقا سفارش رابط HDMI چی شد پس؟یعنی هیچ کسی دیگه نیست.یه نفر.... نبود؟
سلام آقا یعنی واقعاًیه نفرهم نیست به جون خودم هرکی بیاد به نقل ازحمید جان 54تومن میشه ازهمه چی ارزونتر!سلام
آقا سفارش رابط HDMI چی شد پس؟یعنی هیچ کسی دیگه نیست.یه نفر.... نبود؟
ببخشید ازهمه جا ارزونتر!
ما سه نفر لنگیم....
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻛﻮﺷﻲ ﺧﻔﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺍﻏﻲ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﺎﻃﺮﻱ ﺭﺍﻩ ﺣﻠﻲ ﺩﺍﺭﻩ؟
سلام
هر دوش با رام 2.3.4 و کالیبره کردن باطری حل میشه![]()
دوستان کسی نمیخواد به این سوالای من جواب بده؟ من الان در حالت پندینگ تشریف دارم!
2.من گوشیم خیلی داغ نمیکنه ولی وقتی باش نیم ساعت آسفالت بازی میکنم تبدیل به بخاری میشه!
ورژنش 2.3.3 هست. اگه بخوام آپدیتش کنم باید چه مراحلی رو طی کنم؟ این آپدیت کردن چه تاثیراتی رو اینترفیس و عملکرد گوشی داره؟
3. اون بحث نمره ی گوشی داستانش چی بود؟ چجوری بفهمم نمره ی گوشیم الان چنده؟ این نمره تحت تاثیر چه عواملی داده میشه؟
4.وقتی گوشی آپدیت میشه اطلاعاتش میپره یا نه؟ میشه ازشون بکاپ گرفت؟
5. احساس میکنم باتری گوشیم زود خالی میشه، آپدیت کردن رو افزایش عمر باتری گوشی و داغ نکردنش هم تاثیر داره؟
6.این بحث رام و اینا چیه؟
ممنون!
ﻛﺎﺭﺍﻳﻲ ﻛﻪ ﻛﻔﺘﻴﻦ ﺭﻭ ﺟﻄﻮﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ
دوستان من امروزفرداست که هماهنگ کنم بریم واسه خرید.سلام آقا یعنی واقعاًیه نفرهم نیست به جون خودم هرکی بیاد به نقل ازحمید جان 54تومن میشه ازهمه چی ارزونتر!
ببخشید ازهمه جا ارزونتر!
ما سه نفر لنگیم....
هردوتستی که میخواد فقط دوروز وقت داره کابل 54تومن درمیاد بعلاوه هزینه پستش تو ایران که معمولا بیشتر5نمیشه.
خلاصه کنم دوروز وقت دارین مخصوصاًروی صحبتم با دوستانی هست که جزو قدیمی های تایپیک هستند:
آقا مهدی
hasanmotori
آقا بهمن
kissyou
وهردوستی که میخواد سریعتر فقط به من اطلاع بده.
من از پارسی آندروییدوحمید جانتقاضا کردم که من نماینده خرید بشم چون همش به یه آدرس میاد بعد من چون تویچهار راه ولیعصر محل کارم هست ومعمولاًمسیری هست که راههای ارتباطیش زیاده دوستان به من لطف کردنو منو نماینده خودش قرار دادن ازالان بگم من 2روز دیگه سفارشمو دادم.
ارادتمند علی.
1-نمیدونم.خب انگار من یه مقدار زیادی اطلاعاتم کمه!
در مورد وی پی ان و اپرا که اوکی.
1.اف ام ترنسمیتر بالاخره رو گلکسی2 قابل اجرا هست یا نه؟
2.من گوشیم خیلی داغ نمیکنه ولی وقتی باش نیم ساعت آسفالت بازی میکنم تبدیل به بخاری میشه!
ورژنش 2.3.3 هست. اگه بخوام آپدیتش کنم باید چه مراحلی رو طی کنم؟ این آپدیت کردن چه تاثیراتی رو اینترفیس و عملکرد گوشی داره؟
3. اون بحث نمره ی گوشی داستانش چی بود؟ چجوری بفهمم نمره ی گوشیم الان چنده؟ این نمره تحت تاثیر چه عواملی داده میشه؟
4.وقتی گوشی آپدیت میشه اطلاعاتش میپره یا نه؟ میشه ازشون بکاپ گرفت؟
5. احساس میکنم باتری گوشیم زود خالی میشه، آپدیت کردن رو افزایش عمر باتری گوشی و داغ نکردنش هم تاثیر داره؟
6.این بحث رام و اینا چیه؟
ممنون!
3-اگر منظورتون Benchmark هست با برنامهquadrant advance یه نوع نمره ای میده مال من روز اول که گرفتم تونستم3736ازش دربیارم خب بعد روتش کردم الان 3800میده بهم ولی وقتی رام Leomarkباکرنل GEFFRYنصب کردم بهم4100داد.همه اینارو توضیح میدم.
لینک مستقیم دانلود این برنامه(Quadrant) نوع پیشرفته(ADVANCE)
شما با این برنامه میتونین بنچمارک بگیرین که همون نمرس!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید یه 7 پی ان داشته باشید.
4- وقتی گوشی آپدیت میشه نه نمیپره ببینید یه برنامه ای هست به نام:
ODIN
خب اینم لینک مستقیمش:
اینم شکل ظاهریش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این برنامه مخصوصاًاپدیت هست کلاًگوشی باکامپورتر هست که آپدیت میشه.
وقتی گوشی رو بخواین آپدیت کنین بستگی به این داره که چه رامی بخواین بریزین خب رام یعنی همون سیستم عامل مثل ویندوز واسه کامپروتر.
اگه رام رسمی بخواین بریزین باید گوشیتون رو خاموش کنین سیم کارت ومموری رو دربیارین بعد گوشیتونو به حالت دانلودینگ مود ببرین خب بعد با این برنامه رامتونو نصب کنین خب این بصورت خلاصه.
5-درمورد باتری گوشیتون شماباید روز اول 12ساعت بزارین شارژمطمئن باشین من خودم گزاشتم شارژخب الان راضیم عالیه!
بعد ازآپدیت یخده بهتر میشه اما راهای کالیبره کردن هم داره که من توصیه نمیکنم!
منظور ازکالیبره همون بهینه کردن مصرف باتری هست مثلاًرام هایی هستند که رسمی نیستند یعنی توسط خود شرکت سامسونگ برای این گوشی طراحی نشدند خوب اونا یه سری کارا میکنن که باتریتون جونش بیشتر بشه که خودتونم میتونین تو رام های رسمی انجام بدین.
6-رام:
همونطور که قبلاًگفتم رام واسه گوشی عین ویندوز واسه کامپیوتر میمونه زیاد سخت نیست.
کلاً سه تا رام داریم:
1-رام رسمی(رام های معرفی شده برپایه آندروییدازطرف خود شرکت سامی)
2-- کاستوم رام (کوک شده)
3- کرنل (هسته اصلی گوشی)
خب دوستانی که کلاًتازه گوشی گرفتن من خودم چون تجربه کردم میگم کلاًبا گزینه های 2و3کاری نداشته باشین فقط سعی کنین درمورد گوشیتون درحد تیم ملی اطلاعات جمع کنین.
برای نصب رام اصلی به این چیزا نیاز دارین:
1- درایور گوشی
دریافت درایور گوشی از اینجا:
2- کابل اتصال گوشی به پی سیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- رام اصلی
4- برنامه odin برای نصب رام بر روی گوشی .
دریافت برنامه ادین از اینجا:
خب واسه نصب رام اصلی شما اول باید رام رو دانلود کنین مثلاًمن با اجازه دوستان ومدیران برای شما این رام رو میزارم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xxkh3;
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
androidfirmwares.com
خب گرفتین؟
وقی میخواین رام رو نصب کنین ابتدا گوشی رو باخیال راحت خاموئش کنین.
بعد باید گوشی رو به حالت دانلودینگ مود ببرین.
منظور ازحالت دانلودینگ مود حالتی هست که میتونین ازطریق اون رام اصلی وکرنل هارو نصب کنین.
اینم عکسش:
برای ورود یه این حالت ابتدا کلیدVOLUME DOWNرو میگیریم بعد کلیدHOMEوبعد کلید POWER بعد یخده نگه میداریم تا خودش بیاد بعدبا کلید VOLUME UPوکلید VOLUME DOWNمیتونین انتخاب کنین که کنسل بشه باکلید پایین ویا ادامه باکلید بالاخب.
بعد ازاینکه وارد این پنجره شدین باید برنامه ODINبشین خب بعد برای نصب رام اصلی وقتی این برنامه باز شد به هیچ عنوان دست بهش نمیزنین تاوقتی گوشه سمت بالا سمت چپ یه مستطیل زرد رنگ بیاد که معنیش اینه که برنامه گوشیتونو شناخته.
خب بعد میرین سراغ رامی که دان کردین اونو ازحالت فشرده خارج میکنین بعد میرین سراغ برنامهODINکلاًما با هیچی کار نداریم جز سه تا کلید خب اول کلیدPDAرو میزنین خب وارد فولدر رامی که دان کردین میشین بعد فایلی به نامCODEرو که حجمش ازبقیه بیشتر هست رو انتخاب میکنین بعد میرین سراغ کلیدPHONEخب بازش میکنین وفایل MODEMرورو واسش انتخاب میکنین ودرآخر هم کلیدCSCرو میزنین وفایلی بانام CSCرو واسش انتخاب میکنین.
بعد به هیچی دست نزنین دیگه خب بعد کلیدSTART رو میزنین تا شروع به نصب کنه که طول میکشه.
بعد ازتموم شدن گوشی خودکار ریست میشه وبرنامه هم اینو نشون میده:
بعد میتونین گوشی رو ازکامپیوتر جدا کنین وبرنامه رو ببندین.
بعد رامتون نصب شده واطلاعاتتون هم پاک نمیشه.
البته اگر براتون مقدور هست بعد ازنصب رام یکبار RESET FACTORYانجام بدین.
برای روت کردن رامتون:
تعریف روت:
با روت کردن امکان مشاهده و ادیت فایلهای سیستمی رو دارید و همچنین میتوانید تمامیه نرم افزارهایی که برای اجرا به روت شدن احتیاج دارن رو در گوشیتون نصب کنید.
ابتدا فایلی که واسه روت کردن مطابق باورژن رامتون دان کنین واسه این رامی که من گزاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه روت کردن هم باید فایلی رو که گزاشتم دان کنین بعدازحالت فشرده خارجش کنین بعد تو فولدر برنامه یک فایل RARهست که فشردست اونو ازاین حالت خارج نکنین خب بعد گوشی رو به حالت دانلودین مود ببرین وبعد برنامه ODINرو باز کنین به جر کلید PDAبه بقیش دست نزنین مخصوصاًگزینه های تیک دار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزینهPDAرو باز کنین وبرین داخل فایلیکه ازحالت فشرده خارجش کردین بعد اونفایلی رو که گفتم ازحالت فشرده خارجش نکنین رو انتخاب کنین وبعد کلیدSTARTرو بزنین وبعد تمام!
گوشی روتشد علامتشم یک مثلث زرد رنگ هست که اون بوت کردن گوشی میاد.
خب امید وارم مفید باشه.
فقط برای نصب رام اصلی بازم تاکید میکنم که سیم کارت ومموری تون رو خارج کنین.
منبع:
فروم همسایه.
یک دنیا( بل بیشتر!) تشکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــر!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)