میشه یکی بگه یعنی چند درصد؟ (ماهیانه چند درصد)
میشه یکی بگه یعنی چند درصد؟ (ماهیانه چند درصد)
هشـــــــــدار
اگر کارتِ بانکیتون و رمزش رو به کسی بدین تا براتون پول بگیره از دستگاهِ خودپرداز , اون شخص میتونه خیلی راحت یک رمز دوم درست کنه و بدونِ اطلاع شما و حتی داشتنِ کارتتون از حسابتون پول برداره به روش اینترنتی .
اگر مجبور شدین کارتتون و رمزتون رو به کسی بدین حتماً بعدش رمزتون رو عوض کنین و یک رمز دوم هم بسازین حتی اگر بهش احتیاج نداشته باشین تا اگر کسی قبلاً رمز دوم ساخته باشه باطل بشه
اصلاً مهم نیست که رمز دوم رو فراموش کنین چون میتونین خیلی راحت یک رمز دومِ جدید بسازین
=====================================
عده ای با همین روش از حسابهاشون سرقت شده که با کمکِ پلیس فتا سارق دستگیر شده و اکثراً هم از بستگان درجه یک یا اقوام یت دوستان صمیمی هستند
سلام
از دوستان کسی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بانک صادرات استفاده کرده؟ من هر چی شماره کارت رو میزنم میگه قابل قبول نمیباشد
دوستان ، برای گرفتن دستگاه کارتخوان حتما باید جواز مغازه هم باشه ؟ و اینکه حتما به حساب صاحب جواز می دن یا نه می شه صاحب مغازه و صاحب حساب تفاوت داشته باشه ؟
بهترین بانک که راحت و بی دردسر کارت خوان بده چیه؟ پارسیان خوبه ؟
سلام بانک ملی
ممنون، فرشتگان با آرمان (فردوسی سابق!) یکی هست؟ ظاهرا قبلا مجوز فعالیت نداشته! معتبرتر از این سراغ ندارید؟
سلام .
حالا که روزشمار شده 10% , اگه مجبور شدین بلند مدتِ یک ساله باز کنین , پولتون رو تقسیم کنین و چند تا حسابِ یک ساله باز کنید تا اگر قبل از یک سال به مقداری پولتون احتیاج داشتین , فقط یک یا دو حساب رو ببندین و بقیه ی پولتون در حسابهای یک ساله بمونه و سودِ 22% بهش تعلق بگیره .
مثال:
اگر 20 میلیون دارید , تقسیمش کنین به 5 تا چهار میلیونی یا 4 یا پنج میلیونی .
بعدش 4 تا حساب یک ساله ی جداگانه باز کنین .
حالا اگر بعد از چند ماه بر فرض مثال به 5 میلیون از پولتون احتیاج دارین فقط یک حساب رو مىبندین و سودش رو بر اساس 10% حساب میکنند و اون 15 میلیونِ بقیه دست نمیخوره و همون 22% سود بهش تعلق میگیره .
در بعضی بانکها و موسسه ها میتونین چندین حساب به اسم خودتون باز کنین .
اگر هم خواستین میتونین در چند بانک مختلف این کار رو انجام بدین یعنی هر قسمت از پولتون در یک بانک باشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-08-2014 at 14:06. دليل: تصحیح
مقدار خروجی از دستگاه ثبت میشه، مراجعه کنید پاسخگو هستن.سلام- من امروز از یک دستگاه خودپرداز با 2 تا کارتم از هر کدوم 200 تومن پول برداشت کردم اما هردوتا دفعه هم به من به جای 200 تومن ، 120 تومن دادو تو فیشم هم از حسابم 200 تومن کم کرده؟ الان من چی کار کنم ؟ چطوری به بانک ثابت کنم که بهم پول کم داده؟
اگر کسی چک بابت ضمانت داده باشه میتونه تو دادگاه داستانو کش دار کنه یا حتما محکوم میشه و باید وجه چک رو بپردازه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)